Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

predetor olarak bitirdim, eh işte diyebilirm beklentilerim daha fazlaydı şimdi marine olarak devam ediyorum, marine baya güzel olmuş, cidden heycanlanıyor insan. Hatta bazen panikleyip boş boş duvarları tarıyosunuz asdfg.

q6600
gt8800 calibre
4 gb ocz ram

hiç kasmıyor sona dayadım, çok nadir fps düşüşü oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu malum yollardan pc ye kurdum ama bir performans sorunu var gibi.

amd 7750be
gts 250 1gb
4gb ddr-1066

configde once masaüstüne atıyordu,windows 7 de sound bilmemnesini düsürünce sorun ortadan kalktı yalnız oyun girince fps 15-20 lerde geziyor,alt tab yapıp oyuna donunce 50-60 larda sabit kalıyor,anca bu şekilde oynayabiliyorum şu an..

Alien ın kontrollere alışmak,heleki tavanda yan-ters yürümek falan zor geldi baya,avp2 de en büyük zevk alarak oynadıgım ırkdı, biraz paslanmısız galiba.

Ama oyunun en büyük zevki marine olarak oynamak,her an gtunu kollama durtusu süper bişey :D
Sosyal ağlarda paylaş

Alien campaign in başları cok basit ve sıkıcıydı,bi yarım saat oynadım sonra marine campaigne gectim,olay bu dedim.

O radarın heleki karanlık ortamlarda cicuvv-cicuvv diye otmesisonra ensende bi sıcaklık hissini :( cok güzel yansıtmışlar oyuna takdir ettim.Marine ile oyuna baslayanlarada hardda oynamalarını tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...