poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 demosunu oynadım çok hoşuma gitti . marine olmak yürek ister =D varmı oynayan anlatsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 SAAAAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 predetor olarak bitirdim, eh işte diyebilirm beklentilerim daha fazlaydı şimdi marine olarak devam ediyorum, marine baya güzel olmuş, cidden heycanlanıyor insan. Hatta bazen panikleyip boş boş duvarları tarıyosunuz asdfg. q6600 gt8800 calibre 4 gb ocz ram hiç kasmıyor sona dayadım, çok nadir fps düşüşü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oyunu malum yollardan pc ye kurdum ama bir performans sorunu var gibi. amd 7750be gts 250 1gb 4gb ddr-1066 configde once masaüstüne atıyordu,windows 7 de sound bilmemnesini düsürünce sorun ortadan kalktı yalnız oyun girince fps 15-20 lerde geziyor,alt tab yapıp oyuna donunce 50-60 larda sabit kalıyor,anca bu şekilde oynayabiliyorum şu an.. Alien ın kontrollere alışmak,heleki tavanda yan-ters yürümek falan zor geldi baya,avp2 de en büyük zevk alarak oynadıgım ırkdı, biraz paslanmısız galiba. Ama oyunun en büyük zevki marine olarak oynamak,her an gtunu kollama durtusu süper bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahahahah mono efsane sahne! :)-D CIA ÇOK FAZLA KALEM Mİ TRAŞLATIYOR DOSTUM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 konsolda alıp oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nasi oyun pcde oyniyan varmi multi nasil single nasi vs bisi yazsin birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 demosu çok kıyak alıcam ben martın ilk haftası oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 eksik kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 demin pc'de bitirdim, oyun kısa olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 3 saat diyorlardı oyunun spına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 alacaktım hemen ama dedicated yok deniyorsa eklenmesini bekleyeyim, çekilmez öbür türlü takılmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 poopla said: demosu çok kıyak alıcam ben martın ilk haftası oyunu ben demo diye çektim steam den aptal bi multiplayer demo çıktı. 5 dakika falan oynatıyor ondan da bişi anlaşılmıyor. başka bi demo daha varmı. multi demosu baya bi trış geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Şimdi indiriyorum da, 18 gb biraz çok değil mi ayıp, 5 yılık wow klasörüm bile 21 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Alien campaign in başları cok basit ve sıkıcıydı,bi yarım saat oynadım sonra marine campaigne gectim,olay bu dedim. O radarın heleki karanlık ortamlarda cicuvv-cicuvv diye otmesisonra ensende bi sıcaklık hissini :( cok güzel yansıtmışlar oyuna takdir ettim.Marine ile oyuna baslayanlarada hardda oynamalarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 başlayacam ama mediamarkt'a gittim bugün orada bile yok oyun ne lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ümraniye mediamarkt`ta vardı, ama sadece avp yazıyor, dedim bunun 3 olması gerekmiyor mu, dvd case yenilerden, arkadaki görüntülerden pek bir şey çıkaramadım, eleman bugün geldi, yeni dedi, yinede almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hayır 3 değil remake gibi, ilkinin adını avp 2000 classic diye değiştirdiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ilk marine olarak başlayın bence, zaten hemen hemen aynı haritada geçiyor olaylar, predetor ve aliens bana daha bi bayık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nası multisi zevkli mi ? full oyunun demonun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dedicated server olmadığı için berbat, ama lag olmadığı zaman çok keyif alıyorum deathmatch hariç her oyun türü çok zevkli. Almadan önce dedicated server çıkmasını bekleyin yoksa çok pişman olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 edinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ya demoda böyle bir sorun yoktu ama single'ı ultra high'ta oynarken sanki 150ms laglı oynuyormuşum gibi çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 demo sadece dx9 idi, final sürümü dx11. daha zorlar pc'yi her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 dx9 ile oynama secenegi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar