smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bende alıcamda tek üzüldüğüm beğenmediğim nokta alienlar. daha öncede söylemiştim. yani ne bilim benim bildiğim alien dps sınıfıdır. ne bilim çabuk ölür ama çabuk öldürür. bu oyunda pek öyle değil. 3 vuruşta insan öldürüosun ki baya yavaş vuruo. predatorler dahada zor. zaten o da seni 3 vuruşta indirio. vuruş hızlarıda hemen hemen aynı. işte daha taktiksel dövüşmek lazım daha ne bilim yetenek el alışkanlığı lazım güzel bişi multi bir oyun için ama aliensın abi. zeka yok beyin yok. 2 seri vuruş insan öldürmesi lazım. aynı şekilde predaytorude. tabi oyun dengesi için böyle bişi normal ama işte avp2 oyna oyna pek sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vurus derken heavy mi vuruyorsun? light attacklar baya hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 m1 m1 m2 / claw claw bite hep direk öldürmüyormuydu avp2 de de alien altsınıfına bakmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 burda block, counter attack falan filan var, m1 m1 m2 dersen sana block block light der (m1+m2 m1+m2 m1) (aslinda m1+m2yi tutarsan ayni efekt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kaede said: m1 m1 m2 / claw claw bite hep direk öldürmüyormuydu avp2 de de alien altsınıfına bakmadan ? evet öyleydi ama vuruşlar burdakinin 2 3 katı hızlıydı. Hergonan said: vurus derken heavy mi vuruyorsun? light attacklar baya hizli ya çok yavaş değil zaten ama aralarda bekleme var. yani avp2 de beklemeden spamlıyordun. bilmeyenler için http://www.youtube.com/watch?v=rYAxNnShd4I seyredin. hem ne kadar hızlı vuruo hemde daha önce bahsettiğim uçuş burda gösterio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alyen bir kere vurmaya başladı mı kendine gelemiyor zaten marine, önden bodos girmiyorsan kaybetmen imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alyen oynarken soteci olcan. yerde gezen marine'in kafasının üstünde dolaşıcan ama arkasından. böylece trackerda izin belli olmayacak. sonrasında üstüne sıçrıcan bi kuyruk atıcan sersemlicek sonrada grab&kill predator zaten epik acayip ötesi. hayran kaldım. marine'deyse sağa bak sola bak arkaya bak yukarı bak aşağı bak tekrar sola bak sağa bak ordamı acaba nerdeki acaba? O SES NEYDİ!?11 şeklinde paronayak modunu açıcan anca öyle. yani sonuç, hebele hübele milletin birbirine sıktığı anlamsız bi multiplayer'dan ziyade film havasında, o korku atmosferini yaşatan bir multiplayer var elimizde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu oyunda sanki bir şeyler eksik. alienler hiç alien gibi gözükmüyor multide sanki omurgaları yokmuş gibi davranıyorlar ama alienler in olayı zaten çok hızlı ve atak olmaları bana o hissi veremediler. predator nedense oynayamadım seçilebilir değildi o yüzden yorum yapamayacağım ama bu şekilde en rahatı marine gözüküyor kenarda bekle zaten hemen ölüyor alienler çünkü bayağı yavaşlar çok rahat hedef alınabiliyor. ayrıca aynı klansmanda olmasa bile yakın zamanda bc2 çıkıyor bu yüzden sega bu oyundan pek kar edemeyecek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Q tuşunu kullanmayı hiç denedin mi alien oynarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 alienler nasil yavas, sprint modu aktifken kontrol etmek icin adrenalin pompalaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 alien sprint açınca çitadan farkı yok, oyuna girmeden önce bütün tuş atamaları kontrol etmenizi ve kendinize uygun tuşları atamanızı tavsiye ediyorum. ben oynamaya başlamadan bakmasaydım kesin 0 çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sprint modundaki alien'ı vuran marine'in elinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2frMG0jzkMA alın size melee tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://avp2.onlinewelten.com/news,id754,avp_2010_review_es_geht_auch_deutlich_besser.html Bi alman sitesi single player'a %78 Multiye %86 vermiş bence gayet tatmin edici notlar zaten single için almıyorum oyunu. Bazı skin'leri de koymuşlar, predalien var; http://avp2.onlinewelten.com/content,136,aliens_vs_predator_2010_skins.html Multiplayer modları: http://avp2.onlinewelten.com/content,148,aliens_vs_predator_2010_mp_modi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konsollara "çıkmış" gördüğüm kadarıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 pc'ye de "cikti" :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Rebellion deli etti beni dedicated server'ları koymamışlar ek olarak client'da server browser gibi bir şey bile yok. Patch'lıyacağız demişler ama patch'le ne kadar iyi olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bu ne be? Önce Mass Effect 2, ardından S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat, sonrasında Bioshock 2 derken şimdi de Aliens vs. Predator 3 ! Bu arada hem ev hem de ofis kurmam, asistanlık ve doktora sınavlarının üzerine birde düğün yapmam lazım? Ne ara oynayacağım ben bunları? Bu nasıl bir çile???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 evet ps3 cüler.80 lira verip alın.bakalım güzel mi.yoksa hiç almayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Oyun boyut olarak biraz büyük galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 valla ps3 e almiyim pc ye yukliyim dicektim 15gb cok geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 acayip heycanla bekliyordum oyunu kac aydir..demo cikmis duydum hemen indirdim.. ilk oyunda heycanla alyeen sectim, agzimi burnumu yediler 10dk icinde..sinirden kapattim evden ciktim :) sonra bir sans daha vereyim dedim, tektek herbirini oynadim...alışmışısz attack buttonunu spamlemeye haliyle o nedenle oynayamiyormusuz..oyun eskilerine gore biraz daha planli atak istiyormus...Ps3 de denedim.. bence sensitivty mutlaka arttirmak gerekiyor konsolda (pc ciler zaten show yapiyorlar videolardan izledigim kadari ile..) netice olarak gaza geldim, atmosfer falan iyice kanima girdi...boyle tavanda minik bir cepte soteleyip killstreak cekip toz olmak baya keyif verdi..irklar arasi dengeleride sanki yerinde geldi demodan soyle biraz oynayinca.. koşimde alim bari, diger mapler/team deathmatch nasil acep..evet koşim koşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bugün teknosa'ya gittim oyunu almak içinde, allahın unuttuğu bi mağaza olmuş, salak saçma 4-5 pc oyunu vardı AvP yoktu. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.sinepil.org/imaj/queennothing/aliens-weaver-l-2.jpg NERDE KALDI BU LANET OLASI BOMBARDIMAN?!! 5 DK ÖNCE DE 5 DK KALDI DEMİŞTİNİZ!!! :D (mono'ya yazmıştım bunu eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oyunu indirdim. 4gb ddr 2 800mhz ram intel quad core 2,4ghz islemci radeon 4850 olmasina ragmen orta seviye ayarlarda bile oyunda bir "lag" hissi var. oyunu sanki yeterince akici oynayamiyomusum gibi geliyo. vsync falan kapatarak denedim gene ise yaramadi. neyse devam ediyim marine hayatima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar