Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

bende alıcamda tek üzüldüğüm beğenmediğim nokta alienlar.
daha öncede söylemiştim.
yani ne bilim benim bildiğim alien dps sınıfıdır. ne bilim çabuk ölür ama çabuk öldürür. bu oyunda pek öyle değil.
3 vuruşta insan öldürüosun ki baya yavaş vuruo.
predatorler dahada zor. zaten o da seni 3 vuruşta indirio. vuruş hızlarıda hemen hemen aynı.
işte daha taktiksel dövüşmek lazım daha ne bilim yetenek el alışkanlığı lazım güzel bişi multi bir oyun için ama aliensın abi. zeka yok beyin yok. 2 seri vuruş insan öldürmesi lazım. aynı şekilde predaytorude.
tabi oyun dengesi için böyle bişi normal ama işte avp2 oyna oyna pek sarmadı beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

m1 m1 m2 / claw claw bite hep direk öldürmüyormuydu avp2 de de alien altsınıfına bakmadan ?

evet öyleydi ama vuruşlar burdakinin 2 3 katı hızlıydı.

Hergonan said:

vurus derken heavy mi vuruyorsun? light attacklar baya hizli

ya çok yavaş değil zaten ama aralarda bekleme var. yani avp2 de beklemeden spamlıyordun.

bilmeyenler için
http://www.youtube.com/watch?v=rYAxNnShd4I

seyredin. hem ne kadar hızlı vuruo hemde daha önce bahsettiğim uçuş burda gösterio.
Sosyal ağlarda paylaş

alyen oynarken soteci olcan. yerde gezen marine'in kafasının üstünde dolaşıcan ama arkasından. böylece trackerda izin belli olmayacak. sonrasında üstüne sıçrıcan bi kuyruk atıcan sersemlicek sonrada grab&kill

predator zaten epik acayip ötesi. hayran kaldım.

marine'deyse sağa bak sola bak arkaya bak yukarı bak aşağı bak tekrar sola bak sağa bak ordamı acaba nerdeki acaba? O SES NEYDİ!?11 şeklinde paronayak modunu açıcan anca öyle.

yani sonuç, hebele hübele milletin birbirine sıktığı anlamsız bi multiplayer'dan ziyade film havasında, o korku atmosferini yaşatan bir multiplayer var elimizde. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda sanki bir şeyler eksik. alienler hiç alien gibi gözükmüyor multide sanki omurgaları yokmuş gibi davranıyorlar ama alienler in olayı zaten çok hızlı ve atak olmaları bana o hissi veremediler. predator nedense oynayamadım seçilebilir değildi o yüzden yorum yapamayacağım ama bu şekilde en rahatı marine gözüküyor kenarda bekle zaten hemen ölüyor alienler çünkü bayağı yavaşlar çok rahat hedef alınabiliyor. ayrıca aynı klansmanda olmasa bile yakın zamanda bc2 çıkıyor bu yüzden sega bu oyundan pek kar edemeyecek gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://avp2.onlinewelten.com/news,id754,avp_2010_review_es_geht_auch_deutlich_besser.html
Bi alman sitesi single player'a %78 Multiye %86 vermiş bence gayet tatmin edici notlar zaten single için almıyorum oyunu.

Bazı skin'leri de koymuşlar, predalien var;
http://avp2.onlinewelten.com/content,136,aliens_vs_predator_2010_skins.html

Multiplayer modları:
http://avp2.onlinewelten.com/content,148,aliens_vs_predator_2010_mp_modi.html
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne be? Önce Mass Effect 2, ardından S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat, sonrasında Bioshock 2 derken şimdi de Aliens vs. Predator 3 ! Bu arada hem ev hem de ofis kurmam, asistanlık ve doktora sınavlarının üzerine birde düğün yapmam lazım? Ne ara oynayacağım ben bunları? Bu nasıl bir çile????
Sosyal ağlarda paylaş

acayip heycanla bekliyordum oyunu kac aydir..demo cikmis duydum hemen indirdim..

ilk oyunda heycanla alyeen sectim, agzimi burnumu yediler 10dk icinde..sinirden kapattim evden ciktim :)

sonra bir sans daha vereyim dedim, tektek herbirini oynadim...alışmışısz attack buttonunu spamlemeye haliyle o nedenle oynayamiyormusuz..oyun eskilerine gore biraz daha planli atak istiyormus...Ps3 de denedim..

bence sensitivty mutlaka arttirmak gerekiyor konsolda (pc ciler zaten show yapiyorlar videolardan izledigim kadari ile..)

netice olarak gaza geldim, atmosfer falan iyice kanima girdi...boyle tavanda minik bir cepte soteleyip killstreak cekip toz olmak baya keyif verdi..irklar arasi dengeleride sanki yerinde geldi demodan soyle biraz oynayinca..

koşimde alim bari, diger mapler/team deathmatch nasil acep..evet koşim koşim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...