Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Türkiye'nin yüzde doksan dokuzu müslüman iken bakalım patide bu yüzdenin ne kadarı toplanmış. sosyolojik test no: 1
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 iyi de ne kadar yer kaplar demişsin,2 şık da en uç haha
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 anket kaldırılsın,yoksa zegna-dyna-nedanko-fiz-nefr'i içeri alırlar başları bunlar diye
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hakkaten yav, arası yok, elimden geldiğince dini vazifelermi yerine getirmeye çalışırım, ama din hayatımın merkezinde değildir, olandan da tiksinirim, uzak dururum. o ikinci seçeneğe ateistler de dahil olur, benim gibileri de.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sg-1 said: hakkaten yav, arası yok, elimden geldiğince dini vazifelermi yerine getirmeye çalışırım, ama din hayatımın merkezinde değildir, olandan da tiksinirim, uzak dururum. o ikinci seçeneğe ateistler de dahil olur, benim gibileri de. +1
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çok gereksiz bir anket değil mi? 2 şıkla mı ölçecen?
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 insanların bireysel dini düşüncelerini merak etmek nasıl sıçtıklarını merak etmekten farksız bence.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Reogmar said: Türkiye'nin yüzde doksan dokuzu müslüman iken bakalım patide bu yüzdenin ne kadarı toplanmış. Evet kesinlikle süper bir anket, seçenekleri de "çok dindarım / dinsizin tekiyim" diye yapsaymışsın bari. Ortası zaten yok çünkü.
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Süper bir anket ! Fetoya selam, islama devam! diye bir şık koysaydın keşke...
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Baggio said: Evet kesinlikle süper bir anket, seçenekleri de "çok dindarım / dinsizin tekiyim" diye yapsaymışsın bari. Ortası zaten yok çünkü. polemige girmiicim ama ya inanırsın ya inanmazsın ortası nedir, açıklarsan sevinelim. akademik takılacagım diye komik olmayın.
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Aahaha bu anketten sonra da vakite çıkmazsak yazık bize:D
calimero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ehi. +1 edik: davetiye sistemi gece operasyonuyla gelsin pls. ya da üye alımı kapatılsın. yakında burası fetocu süleymancı kaynar...
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Reogmar said: polemige girmiicim ama ya inanırsın ya inanmazsın ortası nedir, açıklarsan sevinelim. akademik takılacagım diye komik olmayın. auheauha yanlız haklılık payı var tek eksik günahkarım yarebbim şıkkı
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 dengesiz anketler sorumlusundan bir başyapıt daha.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sg-1 said: hakkaten yav, arası yok, elimden geldiğince dini vazifelermi yerine getirmeye çalışırım, ama din hayatımın merkezinde değildir, olandan da tiksinirim, uzak dururum. o ikinci seçeneğe ateistler de dahil olur, benim gibileri de. en güzel cevap
Öne çıkan mesajlar