Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İslam testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten yav, arası yok,

elimden geldiğince dini vazifelermi yerine getirmeye çalışırım, ama din hayatımın merkezinde değildir, olandan da tiksinirim, uzak dururum.

o ikinci seçeneğe ateistler de dahil olur, benim gibileri de.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
hakkaten yav, arası yok,

elimden geldiğince dini vazifelermi yerine getirmeye çalışırım, ama din hayatımın merkezinde değildir, olandan da tiksinirim, uzak dururum.

+1
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
Türkiye'nin yüzde doksan dokuzu müslüman iken bakalım patide bu yüzdenin ne kadarı toplanmış.

Evet kesinlikle süper bir anket, seçenekleri de "çok dindarım / dinsizin tekiyim" diye yapsaymışsın bari. Ortası zaten yok çünkü.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Evet kesinlikle süper bir anket, seçenekleri de "çok dindarım / dinsizin tekiyim" diye yapsaymışsın bari. Ortası zaten yok çünkü.

polemige girmiicim ama ya inanırsın ya inanmazsın ortası nedir, açıklarsan sevinelim. akademik takılacagım diye komik olmayın.
Mesaj tarihi:
Reogmar said:

polemige girmiicim ama ya inanırsın ya inanmazsın ortası nedir, açıklarsan sevinelim. akademik takılacagım diye komik olmayın.

auheauha yanlız haklılık payı var tek eksik günahkarım yarebbim şıkkı
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
hakkaten yav, arası yok,

en güzel cevap
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...