BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 özeti burda da nasıl maç olmuş böyle. son dakka pepe yerdeki adama tekme atıyor filan. Bu sezon real'in yıldızı Higuain tartışmasız bana göre. dipnot: Avrupa'dan futbol diye topic vardı bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 getafede ucheyi niye oynatmıyolar lan bu sezon, iyi adamdı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Valla özetlerden yorum yapmak hatadır biliyorum ama gördüğüm kadarıyla yazık olmuş Getafe'nin hakkıymış maç bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ilk yarısını izledim maçın ve Getafe çatır çatır top oynadı. İkinci yarı ne oldu bilmiyorum. Yalnız maçtaki sertliği başlatan Sergio Ramos çirkefiydi. İlk yarıda çok gereksiz pozisyonlarda rakiplerini itti çekti 2-3 defa, bunlardan sonra Getafe'li oyuncular da çirkinleşmeye başladı. Pepe'ye de kesin birşey yapmışlardır tabi ama Sergio Ramos, Lugano gibi ateşleyici görevi gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sevmiyorum Ramos'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 işte o an http://www.youtube.com/watch?v=1SNQgn-z8dM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 89. dakikada dalga geçer gibi penaltı atmaya çalışırsan 90+3 de golü yer elenirsin. Pepe'nin yaptığının en ufak bi açıklaması olamaz yaw, adam bildiğin hayvanlık yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 casillas penaltıdan sonra topu oyuna sokarken donmuş bir getafeli var ceza sahasının köşesinde hahahahha sadece bakıyor. efsaneymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 o penaltı ne be nasıl bir mantıktır o vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu bişey değil lan dün bi liverpool arsenal maçı vardı aklım çıktı izlerken. futbol filan oynamıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Pepe'ye kızamadım ya. Yani yaptığı çok yanlış tabi falan ama adam da tam önünde atmış kendini yere, hakem de yemiş. O an sinirle döver yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bizde izlicezmi böyle canlı canlı çıplak gözle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kaş oynamış mı kaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ahuahaha penaltı efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 adam atmış diyosunda pepe te güzel itio arkada. fırsat bu fırsat yani ahaha hiç müdahele olmadan atanlarda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Evet ama çok net penaltı değil yani. Hagi'yi falan düşününce az bile yapmış Pepe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 zaten rm nin lobisi sayesinde 5 maçla filan yırtar bence. yoksa bunun cezası aylarla verilmeli. o adamda dava etse kazanır. yüzündeki ifadeye bakar mısın. ey maşallah. ramos da havayı tekmeliyordu demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tek tekme de atmıyor iki kere vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/pepehaber555.standard.jpg aynı semih lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu daha iyi çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Abi o değil de casillas nasıl bir kalecidir yahu. Ne zaman maçını izlesem hayran kalıyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kriz gibi futbolda şiddet de globalleşti galiba. real kastırır cezayı indirtir bi şekilde. adamların başkanının yaptığı açıklama buna işaret ediyor zaten. gerekçe olarak da, oyuncumuz sinirlenince kendine kızıp yere havaya boşa tekme savurdu demiş. yapma yaws... fatality çekecekti nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 pepe de kabul etti ama vurduğunu.pişman olduğu felan söyledi(miş) hatta.baya bi ceza alcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 İlk açıklamasında zaten futbolu bırakıcama getirdi sözü. "Futbola dönmemeyi düşünüyorum" falan dedi, sonra artık kim çektiyse kulağını daha yumuşak açıklamalar yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ceza belli oldu 10 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar