Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 en sevdiğiniz, en beğendiğiniz olması gerekmiyor, adet olarak en çok tükettiğiniz (izlediğiniz, okuduğunuz vs) hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tuketilen seyler degil bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fast food tüketiyorum, öküz gibi oldum, annemin yemeklerini özledim, spor yapıcam vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bu ara cok kitap yedim, seluloz oldugu gibi basenlerime gidiyo. Dvd diyeti iyi diyolar, onu denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tükettin beni bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 geçen devlet tiyatroları 2 disc version ile şinasi sahnesi collector's edition'ı almıştım. korsan sayılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aquila said: tuketilen seyler degil bunlar? Bone said: (izlediğiniz, okuduğunuz vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 dvd rip ne sayılıyor ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 diyet cola gibi. anlatabildi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 AMO said: dvd rip ne sayılıyor ? :D dvd rip sayılmıyor çünkü bahsettiğim konulara internet dahil değil. direk mağazaya gidilip satın alınan türden şeyleri dahil ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 mağazadan 4kg tv aldım? tv yayını aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yanında dvd de verdiler mi? promosyon vardı geçenlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Hmm ders kitaplarını da sayıyosak kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sabah kahvaltısını burger king akşam yemeğini dominos yiyorum. anket içindeyse türkcell sağolsun pazartesi perşembe hep sinema yapiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aquila said: Bu ara cok kitap yedim, seluloz oldugu gibi basenlerime gidiyo. Dvd diyeti iyi diyolar, onu denicem. lol en çok makarna tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bone said: yanında dvd de verdiler mi? promosyon vardı geçenlerde :) kaçırdım yaw onu.. üzüldüler şemsiye verdiler. "hazır açılmışı var" da dediler. bayaği bi üzüldüydüm.. bi kaç sn sonra deliler gibin küfrederek camı çerçeveyi indirdim. polislere de direcektim ama yazık, adam görevini yapıyor sonuçta. 3sene geçirdim içeride.. bu süre zaafında meditasyon yaptım. dünyaya kapandım ve huzuru buldum, aydınlanmayı buldum. ve deneyimlerimi bi kitapta topladım. "ferrarisini yakan imge" sizinde bu kitabı günde 3defa yemeklerden sonra tüketmenizi diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 iyi güldürdü bu konu eğlenceye falan taşıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aa ben dvd işaretlemiştim.ama hiç birini magazadan gidip almıorum korsanı destekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 karı kız tuketiyorum.seçeneklerde göremedim.sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 giffen malları tüketiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 doritos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Şu sıralar boş DVDden başka birşey tüketmiyorum dersem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar