Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şüphelendiğim bir olay

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

çok uzatmamak için çocuksu bir şekilde açıklayaciim

şimdi bu ergenekon diye ulusalcıları sindirdiler bir iki yıldır, bir de alakasız yerlerde gizli silahlar bulunup deşifre ediliyor.acaba abd demokrasimi getirecek bize iç taraftan zayıflatıp.benim gibi şüpheci yaklaşan insanlar var mı bu olaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar,
Çıkan silahlar komik. 15 el bombası 5 tabanca 20 silah. Askere gidenler bilir o kadar mühimmatla benim evimi bile kuşatamazsınız. Herkes bunları sakladılar çünkü bunları çıkarıp darbe yapacaklar gibi komik bir teori ile geliyor lütfen buna inanmayın. 15-20 dönüm full dolu mühimmat deposuyla bile anca kadıköyü felan kuşatırsınız ki o bile baya zor. Lütfen böyle saçmalıklara inanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:
Beyler bayanlar,
Çıkan silahlar komik. 15 el bombası 5 tabanca 20 silah. Askere gidenler bilir o kadar mühimmatla benim evimi bile kuşatamazsınız. Herkes bunları sakladılar çünkü bunları çıkarıp darbe yapacaklar gibi komik bir teori ile geliyor lütfen buna inanmayın. 15-20 dönüm full dolu mühimmat deposuyla bile anca kadıköyü felan kuşatırsınız ki o bile baya zor. Lütfen böyle saçmalıklara inanmayın.

Darbe yapmak için bir yerleri kuşatmak gerekmiyor ki, panik çıkarmak yeter. Mesela o el bombalarından iki tanesini kadıköyde falan kalabalık bir mekana atarlarsa gayet de panik olur insanlar güvenliklerini sorgulamaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Dennis sen meslek olarak darbecisin herhalde çok iyi biliyorsun bu işleri :)

Nasıl futbol hakkında yorum yapmak için illa futbolcu olmak, siyaset konuşmak için illa politikacı olmak gerekmiyorsa darbe hakkında fikir belirtmek için de darbeci olmaya gerek yok :)

Şaka maka bu mesaj yüzünden içeri alınırsam tüm patiyi de beraberimde götürürüm örgütün iletişim forumu diye, benimle oyun oynamayın pis beyazlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla, devlet isteince cart diye her yerde ergenekona ait cephane vs vs bulunuyorda, pkklıların yakalanması , silah ve erzak bulması neden zor oluyor acaba?

süper başarılı bir savcıymış arkadaş bu zekeriya öz, bir dahaki şeçimlerde akpartiden milletvekilliğini süper garantiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Silahların darbeden ziyade olabilecek bir savunma veya direniş için saklandığını düşünüyorum. Ama bir yandan da kendi kıt bilgimle dahi silah saklarken bilinmesi gereken yapılması gereken basic şeyler yapılmadan saklanan silahların nasıl olupda seneler!! sonra gıcır gıcır toprak altından çektığını anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kazıda silahların toprak altına öylece değilde özel paketlenmiş halde saklandığını haberler göstermişti. Ki bu silahların nezaman saklandığını biz buradan tabiki bilemeyiz.

Hala silahların toprak altına öylece tohum eker gibi gömüldüğünü düşünenler mi var ? Yani hiçbir bilgisi olmayan adam bile oraya silahı öylece gömmez. Komik hakatten.
Sosyal ağlarda paylaş

Silah dediğin ordunun envanterinde olur. Kayıt altında tutulur vs.

Allah korusun bir işgal halinde direniş oluşturmak için silah depoları mantıklı geliyor kulağa. Ama onlar da 5-10 tabanca, 10-15 el bombalık mühimmattan çok daha fazla olması gerekmez mi?

Bilmiyorum bana çok mantıklı gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya iş 5 tane el bombasıyla darbe mi yapılır diye başladı dün lav silahları falan bulundu. daha da bulunacak bu yargılanan kişilerin sayısı da binlere yaklaşacak. gidin italyada neler olmuş ona bakın kaç kişi yargılanmış, kimler karışmış. tmm tarafsız bir gözle bakmayı beceremiyorsunuz da en azından susun o zaman dalga geçmeyin olayla. hala birileri çıkmış orduyu dağıtacaklar diyor ya! hiç bu ülkenin tarihine de mi bakmadınız? ordu istese yarın darbe yapar. kolay mı sanıyorsunuz emekli paşaları, görevdeki askeri tutuklamak? ordu izin vermese o savcı bunları yapabilir miydi? devletin kullandığı bir kesim tasfiye ediliyor ap açık ortada olan bir şeyi nerelere çekiyorsunuz.

günümüzde artık darbe olmayacağı için küreselleşen dünyada oradan buradan bağımsız hareket edilemeyeceği için natodan çıkarız iranla rusyayla müttefik oluruz diyemeyeceğin için böyle tasfiye edilirsin. bunu orduda destekliyor eminim. amerikada destekliyor. ama feto meto ayağına değil bu insanlar kendilerine ters geldiği için. arada masumlar fln kaynıyor gibi. ben erol mütercimler içeri alındığında kıllanmıştım. büyük ihtimal belgelerde adı geçen kim var kim yok topluyorlar. bu isimlerden birisiyle telefonda görüşseniz, mail atsanız ve bu görüşmenin içinde ah şu akp gitse ordu gelse, abd şöyle böyle deseniz bu gruba dahil olup göz altına alınırsınız ki olay bence o. bir yandan tasfiye etmek diğer bir yandan da ayar çekmek. tasfiye edilenler hapse gider ayar çekilenler ise serbest bırakılır ama gözlem altında tutulurlar yine.

şu yukarıdaki çıkarımı yapmak için prof olmaya gerek yok. açın her türlü gazeteyi okuyun takip edin sonra durup biraz düşünün ya. akp ile ordu kapışıyor sanıyorsunuz yok böyle bişi. anlaşmışlar düşünceleri doğrusunda ülkeyi yönetiyorlar. iyidir kötüdür bilmem ama yaptıkları ve normal olan da bu. abooww ordu hükümetle ortak mı çalışıyor diyenlerde desinler zira konu dışındaki genel tavrım mesaj atıp kaçmaktır okumayacağım devamını :D
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir düzenli ordu sağa sola silah gömmez zaten. yok işgalde ne yapacağızmış şuymuş buymuş hikaye. toprağın altına 3-5 tabanca, 3-5 tüfek, 3-5 bazuka, roket atar gömmekle gelip seni işgal eden adama karşı direniş gösteremezsin. bu hikayeyi kim salladı anlamadım ama hala insanlar tartışıyor.

adam gelmiş; tankı, uçağı, gemisi, topu olan ordunu yenmiş memlekete çökmüş. hikayenin sonu burasıdır. kurtuluş savaşında 3-5 tabanca ile atılan mermilerle mi ülkeyi kurtardık?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...