Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 yaşında kalp krizi ?

Wylde

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:
Wylde said:
Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum

acilen yarın gündüzden bir doktora görün bu iş şakaya gelmez

kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

olur öyle arada her zaman sakin ol iyi yapmışın doktor diye.. tedbiri elden bırakma ama böyle bişey olduğunda da çok panik olma yoksa panik atak bıdısı olabiliyosun her kolun ağrıdığında yada kalbin böyle sıkışıyomuş gibi olduğunda direk kalp krizi diye beyin mekanizmaya giriyo falan başıma geldi ordan biliyorum ^^ aman dikkat et ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ya uzun zamandır hani ara ara olan şeyler hiç takmamıştım ama şu son 2-3 haftada köpek gibi sigara içip sonra vücut sigara kabul etmemeye başlayınca ve böyle şeyler olunca düşünmeye başladım bi kere kontrol ettiriyim nolur nolmaz sonra zaten bi daa gitmem hiç ^^.

Garip ya halada ağrımaya devam edio demekki başka bişey var.
Bide 2. korkum özele gitcem ama misal ameliyat olmam gerekse adamlar ya yanlış ameliyat yaparsa die düşünürüm paso :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Evet, benim de kalp kapakçıklarım bozuk (fazla uzunlar, bazen kaçırıyorlar), çarpıntı tutuyor aniden ağır işe giriştiğimde (ısınırsam sorun yok). Hala yaşıyorum, yıllardır kontrole gidiyorum yılda bikere, hiç değişiklik yok. Bir şey olmaz yani, ama benim hiç ağrım olmadı gerçi, çarpıntı için gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

rendavu almana çok sevindim çünkü bu kalp şakası yok

benimde 2 hafta önce pazar günü peder kalp krizi geçirdi 49 yaşında kendisi, cerrah paşada kaldı kaldı süre içerisinde tanık oldum yaşı yok bu işin. 10 yaşındaki çocukda da oluyomuş 80 yaşındaki adamda.sıgara, beslenme şeekli, stres, aile öyküsü, (sülalede herhangi birinde varsa falan) şeker, diabet gibi nedenleri var. bunlardan biri varsa- olmasa dahi bu riski taşıyomuşuz...

bi tanede asprin iç kanı sulandırdığından iyi geliyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemel bişey çıkmıyıcak öyle hissediyorum ama genede risk altındayım ailede bol bol var kalp krizi . bunun yanında kanser de yanında mevcut dikkat edicem kendime artık . Cumada doktora gidip geliyim içim tam rahat etcek . Neyse bişey olursa yurtdışında kardiyalog akraba varmış emin ellerdeyim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...