ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BabacumMostors said: Wylde said: Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum acilen yarın gündüzden bir doktora görün bu iş şakaya gelmez kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kardiyolojiden cumaya randevü aldım bakalım ne çıkcak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 olur öyle arada her zaman sakin ol iyi yapmışın doktor diye.. tedbiri elden bırakma ama böyle bişey olduğunda da çok panik olma yoksa panik atak bıdısı olabiliyosun her kolun ağrıdığında yada kalbin böyle sıkışıyomuş gibi olduğunda direk kalp krizi diye beyin mekanizmaya giriyo falan başıma geldi ordan biliyorum ^^ aman dikkat et ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ya uzun zamandır hani ara ara olan şeyler hiç takmamıştım ama şu son 2-3 haftada köpek gibi sigara içip sonra vücut sigara kabul etmemeye başlayınca ve böyle şeyler olunca düşünmeye başladım bi kere kontrol ettiriyim nolur nolmaz sonra zaten bi daa gitmem hiç ^^. Garip ya halada ağrımaya devam edio demekki başka bişey var. Bide 2. korkum özele gitcem ama misal ameliyat olmam gerekse adamlar ya yanlış ameliyat yaparsa die düşünürüm paso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bizim sınıf ark geçirmişti, 20 yaşında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Wylde said: Varmıdır böyle bi ihtimal ? sol kolum uyuştu boynum böle garipleşti kalbimde sıkışıo acaba diorm kalp krizine mi gidiyo . doktora gidesimde yok şimdi bu saatte kalkıp . aşık olmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Panik atak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 doktora gidip gelince sonucu haber verde meraklanmayalım daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Allah göstermesin ne kalp krizi yaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 valla bence yaşa filan bakma derim. sonuçta matematiksel bir formulü yok. daha genç örneklerine de rastladık haberlerde. yine de doktora görün derim direk. şüphede kalmaktan iyidir. kimse "bana olmaz" diye düşünmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 herkes bana da olabilir lan diye düşünsün. hep beraber kafayı yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sol omzu uyuşan herkes düşünsün evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 benim 3 senedir uyuşuyo 4 5 günde bir. ritm bozukluğu da var ama ölmedim daha. biz daha ölmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Evet, benim de kalp kapakçıklarım bozuk (fazla uzunlar, bazen kaçırıyorlar), çarpıntı tutuyor aniden ağır işe giriştiğimde (ısınırsam sorun yok). Hala yaşıyorum, yıllardır kontrole gidiyorum yılda bikere, hiç değişiklik yok. Bir şey olmaz yani, ama benim hiç ağrım olmadı gerçi, çarpıntı için gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 rendavu almana çok sevindim çünkü bu kalp şakası yok benimde 2 hafta önce pazar günü peder kalp krizi geçirdi 49 yaşında kendisi, cerrah paşada kaldı kaldı süre içerisinde tanık oldum yaşı yok bu işin. 10 yaşındaki çocukda da oluyomuş 80 yaşındaki adamda.sıgara, beslenme şeekli, stres, aile öyküsü, (sülalede herhangi birinde varsa falan) şeker, diabet gibi nedenleri var. bunlardan biri varsa- olmasa dahi bu riski taşıyomuşuz... bi tanede asprin iç kanı sulandırdığından iyi geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Muhtemel bişey çıkmıyıcak öyle hissediyorum ama genede risk altındayım ailede bol bol var kalp krizi . bunun yanında kanser de yanında mevcut dikkat edicem kendime artık . Cumada doktora gidip geliyim içim tam rahat etcek . Neyse bişey olursa yurtdışında kardiyalog akraba varmış emin ellerdeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 benim kalbim bildiğin atmıo.olması gerekenden daha yavaş.ve böyle fazla heycan sinir gibi şeylerde spazmlardan spazmlara koşuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lisedeyken arkadaşımı kalp krizinden kaybettim. 15 yaşında. yaşı yok bu işin dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Tık Annesi evleniyor diye 11 yaşında cocuk kalp krizi geçirmiş be . Daha yeni olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Oh gittim geldim ekg ve akciğer filmi çektirdim dedi doktor kalbinde bişey yok kan testi sonuçlarımı bekliyorum şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 geçmiş olsun sevindim bişey çıkmadığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Geçmiş olsun. Söylenmiş ama ben de diyeyim, kalp bu şakası olmaz. Hem, her kalp krizi böyle göstere göstere gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 geçmiş olsun sen yiende yıllık kontrole fln git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 geçmiş olsun. hakkaten yaşı yok, ben on sekiz yaşındayım son beş yılda iki kere ufak çaplı kalp krizi geçirdim. olabiliyor yani. gerçi benim kapakçıklarımda problem var ondan kaynaklanıyor devamlı çarpıntı halindeyim falan ama temkinde fayda var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar