Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 izlediydim de bu bizim cafeye gidip psye verdiğimiz parayı çok etkilicek allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evde millet taktiğini yapıp usb ye atar öyle gider artık cafelere. ben eskiden memory card tasıyodum ps1 zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 random taktik random oyuncular random takımla korede yapılan pes 2009 challenge turnuvasında traktör kazandım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Abi işkence ya :D her oyuncuyu ayrı ayrı ayarla hede hödö. Oynanabilirlik üstünde bişeyler yapsalar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 pes5ten sonra hiç bir pesten zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Her oyuncunun kartı var sanki pokemon seçiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 22 ekimde çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sailor said: 22 ekimde çıkıyormuş Çıkış fiyatını tahmin edecek var mı? Oyunu Amerika'dan vs. getirtince ucuza geliyomuş diyolar.. Yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 valla ben shopto kullanıorm. bi ara bi hack mevzusu çıkmıstı bende daha onu gormeden siparişi vermiştim. bi sorun cıkmadı o yuzden tekrar shopto yu kullanıcam. pazartesi kargoya verildi oyunum perşembe ogleden sonra elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 shopto kullanıyorum bende suana kadar bi problem olmadı ama en son yani geçen perşembe verdiğim daha gelmedi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Dartanian said: Her oyuncunun kartı var sanki pokemon seçiyoz. ahuah sesli guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 biz japonlar futboldan anlamıyoz demiyorlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fifa diye bi oyun varken pesin başlığının olması bile şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bu kart olayı beni açmadı doğrusu bu yıl fifaya yönelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Takım strateji olayını sevdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 valla 09da fifaya dondum. bu sene 2sinide alıcam ama buyuk ihtimal bu senede fifa ezicek. hiç olmadı fifada milyon tane lisanslı lig var. sırf ligler için bile fifayı tercih edebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celcius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne zaman çıkıyor 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 eylük sonu cıkıyor ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 pesin bu sene taktik, kart bilmem ne ayarları çok boş geldi. zaten pes09'da paslaşmanın çok kötü olduğunu düşünüyorum. fifanın videosunu gerçekten beğendim, ama gene de bu tanıtım videoları fasa fiso, asıl olan oyunlar çıktığında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ne kadar kötü olursa olsun oynayacağız biz bu oyunu benim şahsen ark çevremden dolayı elim mahkum. tek isteğim online sistemi, serverları falan düzgün olsun adam akıllı eskisi gibi oynayabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ayrıca lütfen pes'e adam gibi müzük eklesinler bu yıl hıyar herifler samır taym diye başlayan şarkı fln ne kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 giv dı pavır tu dı pipıl naaavv :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "Pro Evo News" said: The Pro Evolution Soccer 2010 playable demo will be on XboxLive, PSN, and PC networks from September 17th and will feature six teams to play with: Liverpool FC FC Barcelona Spain Italy France Germany The demo will be available on the following formats at the following times: PC available approx 9am GMT Xbox 360 on Live 12pm GMT PS3 on PSN 5pm GMT Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar