Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 f3 ve vegas farklı oyunlar, biri birinin expansionu değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Peki F3 deki karakterim ile Vegasda devam edebiliyormuyum ? Birde neden farklı oyun yapmışlar, nasıl başlayalım oynamaya ? Fallout 3 bu yukarıdaki modeları çekip bitirip Vegasamı geçeyim, yoksa F3 Vegaslamı başla diyorsunuz son olarak Fallout 3 mü daha büyük in game olarak yoksa Vegas mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok yeni karakter açman lazım vegas için, çünkü biri washingtonda diğeri vegasta geçiyor işte farklı oyunlar sdf önce f3 oynayıp sora vegası oynamak daha iyi. f3, vegasa göre çok daha kolay, az quest bol action içeriyor ama modlarla daha bi zorlaştırılabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sağolasın yahu okuyorumda herkes F3 kötü falan demiş kimse birşey yazmamış F3 şu açıdan güzel Vegas bu açıdan diye ondan kafam karıştır yani f3 kötü ise vakit öldürmeyim modelar ile vs.. Vegasdan başlayım direkt : ) Fallout Vegası Fallout 3 den iyi yapan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 New Vegas bi rpg, hatta baya kaliteli bi rpg. Dialoglar questler karakterler dünya hepsi çok güzel yazılmış ve uygulanmış. Fallout3 ise içinde lockpick vs. skillleri olan bi fps, kesinlikle bi rpg değil. Fallout severler serinin diğer oyunları gibi bir rpg olduğu için new vegasa çok daha iyi diyor, yoksa iki oyunu karşılaştırmak elmalarla armutları karşılaştırmak gibi bişey. Bence fena bi fps de değil Fallout3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sen bizimkilere aldırma, fallout 3 de vegas da gayet güzel oyunlar. daha 2 yıl önce "izometrik olmadan, turn-based olmadan, fallout rpg olmaz, olamaz :( " diyen arkadaşlar "new vegas güzel bir fallout rpg" demeye kadar geldi. "3d strateji olmaz", "3d rpg olmaz" filan diye diye bugünlere vardık forum olarak. köktenoyuncu kitlemiz sağlamdır. :) modlar konusunda pek fikrim yok ama resmi dlc'leri yükle ikisi için de. çakışma, bozuşma olmadan içerik ekleyen şeyler. stand alone oyunlar ikisi de, ayrı coğrafya ve ayrı hikayeler. new vegas işte vegas'ta geçen fo3 denebilir aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 new vegas bence keçi-abdurrahman çelebi ilişkisi içersinde incelenebilir bir rpg,güzel oyun,rpg öğeleride içeriyor,bikaç farklı bitişi var fln,ama çokta tınnn. fo3 zaten RPG değil olayın 3d ile alakası yok ama,genel olarak setting,atmosfer,diyaloglar,karakterler ve bütün bunların derinliği bence tatmin edici değildi. hele modsuz oynuyorsan cok kötü,bence kesinlikle mod yükle fo3'ün dlc lerini unuttumda,new vegas'ın dead money'sini kesinlikle yükleme,hiç önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bethesda fo haklarını 2k'ye satsın da şöyle esaslı bir falloutshock yapsınlar, patlamış mısırımı alıp forumu seyredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi 3d ve fps öğeleri taşıyor olması rpg olmasına engel değildi ki.bloodlines gerçeği var. sanırım fallout'lardaki en büyük yanlış oyunun motoruydu.karekterler falan bi eksiklik var gibi duruyordu. ps.stalker da mesala fallout 3'e göre cok daha fallout ruhu var diyebilirim desem tuhaf olacak galiba ama hissiyat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 new vegas daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 3 ün güzel tarafı sürekli bi aksiyon olmasıydı, DC nin arka sokaklarında baya büyük super mutant ve centaur gruplarına denk gelebiliyorduk sürekli yada şu bizi öldürmeye çalışan bounty hunter grubuyla ve enclave ile sürekli savaş halindeydik şehir yıkıntılarında dolaşırken, ama questler falan dandikti tabi 3te. vegasta ise bu kadar aksiyon yok, daha bi oturaklı oyun ama mutant çok az, bir süre sonra nerdeyse tek respawn olan moblar dandik fiend mobları oluyor hep savaşıcak bişi kalmıyor resmen ha bu benim hala vegas oynuyor olmama bir engel şeyetmiyor tabi :p oyun çok iyi çünkü, hala oynuyorum ben, playtime 167 saat oldu toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi motor ve karakterler o kadar sorun değil bence. atmosferi saglam yapsalar karakterlerin o eblek görünüşü kimseyi rahatsız etmez bence. ayrıca müzikler ne kötü ya,cidden,radyo'nun tüm content'i 30 dakka fln. fallout 1-2 den müzikler calıo arada,cokta klas oluo o zaman,ama arada yine fo3 eseri garabet aksyon filmi müzikleri çalıo. resmen kafa yaşamışlar nası yapcaklarını bilememişler. rpg olsada seçimler çok az ve oyun çizgisel ilerliyor aslında ayrıca problemleri çözüş yöntemi oyun boyunca neredeyse hep combat.hep dövüşe dövüşe.dövüşler'de de skillerin değil fps yeteneklerin sınanıyor,aldım varmint rifle'ı,uzaktan headshot koya koya neler kestim .cazador ve death claw dışında ne varsa cok rahat kestim oyunda ,hard/harcore. bazı factionların neredeyse hiç content'i yok.bazılarının full,o yüzden bitanesini seçtiğinde oyun seni cezalandırıyor resmen. bi rahatsız eden şeyde,oyunda hiç bir işe yaramayan bir dünya yer var,ama önemli yerler küçücük,ışıklar kenti,wasteland'in en mökemmel şehri new vegas , el kadar bi yer. ama oyun çoğu zaman eğlenceli questler ve karakterler cıkarabiliyor karsına (bknz: fantastic) iyi kötü bi post apoc'lugu var,genelde iyi yazılmıs diyalogları fln var,bide sonlara dogru aradan sacma sapan mevzular elenip daha eğlenceli bir hale geliyor. bence daha bitmemiş bir oyun nv. böyle 5-6 ay daha harcansa,tüm factionlar'a birşeyler eklense,bazıları bilaz cilalansa,onca iyi fikri dogru uygulayabilseler yahut kötü fikirlerle harmanlamayıp özlerini korusalar 1-2 yi geçebilecek bir oyun bile yapabilirlerdi. şu haliyle,işte rpg olmayan ortamda rpg diye gezebilen,abi salla witcher 2 oyna dedirten bi oyun olmus benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sam said: sen bizimkilere aldırma, fallout 3 de vegas da gayet güzel oyunlar. katılıyorum. günümüzde dragon age 2, bioshock'a felan rpg deniyorsa fallout 3 de hakkıyla rpg. sadece energy weapon skilli kullanarak ilerleyince fps gibi oluyor belki, ama science, speech, medicine kullanınca ilginç bir oyun akışı içine girebiliyordunuz. new vegas'tan daha iyi olan bir özelliği ise bence karakterleri daha doyurucuydu. post apocalyptic ortamı da daha iyi vermişti. elbette oyun bi bloodlines, bi torment, bi arcanum değil, ama yine de "rpg değil" demek yanlış olur. belki de obliviondan sonra beklentilerimi çok düşük tuttuğum için güzel gelmiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dragon age 2'nin ne kadar rezil bir oyun oldugu ortada bioshock'a rpg diyen kim ? azla yetinmeyin,witcher 2 oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 witcher 2 varken zaten da2 neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sağolun cevaplar için bakalım neler oluyor oyunda ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Geleyim ilk soruma, simdi gunsa veriyorum ama bir problem gozume carptı misal tek elli silah kullanıyorum hedef yüzdesi yüksek oluyor baya ama shotgun ve service rifle gibi silahlarda vats o kadar yüzde çıkmıyor paso miss liyorum birşeyimi unuttum ekstra perk falanda yok one hander gibi ( guns 68 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ellerinden biri criplle olabilir mi ? çok fena salladım bide str'n kaç ? bazı silahları kullanmak için str gerekiyor,str'n yetmiosa bile kullanabiliosun ama daha az isabetli oluyor başkada neden gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 silahların optimum mesafeleri de farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Str 6 bu lvl 7 yapıcagım, crıpple değil yaf sadece vatsda ortalama mesafe yüzde .ok düşük geldi bana %10 max gibi. Perkleri vats artıran pek kullanmıyorumda grub geldilermi hs için açıyorum, sizde alayım mı . Gunner build lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hiç dokunma vats perklerine derim, 1 agi real-time dövdüm herkesi iki oyunda da, ki bu da oyunların eleştirdiğim 1-2 noktasından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hadi vats perklerine dokunma ama oyundaki perklerin %70'i gereksiz ötesi,zaten bi %20si fln vats perkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yoo, ancak yetti max lvl'da alabildiğim perkler. gene explorer açıkta kaldı. vats hariç bayağı gerekli perkler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ben 10 tane fln stat arttırandan aldım explorer'ı da aldım cannibalism,melee hakkındakileri bile aldım kullanmadıım halde. çok level atladım heralde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aynen baya ilerledim ya sardı oyun Vegasa girdim, Cassin görevlerini yaptım, karavanlarını kimin vurduğunu ardından main quest deki elemanı buldum Yes man bir sürü görev verdi.Brotherrhoodan bütün factionlar ile bağlantıya geçmeyi vs.. Baya koşturuyorum tavsiyeleriniz varmı özellik ile side quest ve vaultların yerleri hakkında yada bunu görmeden geçme dediğiniz.Googlemak pek istemiyorum yada youtube pati soul kayıp oluyor : ) Birde bu menudeki armordan elde etme şansımız var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar