Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ne kadar iyi peki? Ben askerdeydim hep kaçırdım bunları =/ hangi dlcler güzel şimdi?

Bide gitmeden önce collector's edition almak istiyordum ama kısmet olmadı, şimdi alsam nerden alınır en iyi

dead money fena değil ama ÇOK BOĞUCU ORTAM, 20dk dan fazla oynadıktan sonra GAH! diyip camdan atlarsın yani, benim bitirmem baya uzun sürdü bu yüzden bunu, bol param olsun diyorsan oynanır ama.

honest hearts güzel cidden, great war dan etkilenmemiş bir ortamda dolaşıyoruz, sırf arazi zaten baya büyük, diyaloglar ve gizli saklı şeylerde doyurucu seviyede.

CE için ebayde vardı bi sürü en son baktığımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geniş oyun ya :D
Benny

Benny'i bu sefer öldürmek istemedim. Gittim güzelce konuşalım falan dedim. Bana oda ayarladı. Sonra tuzağa düşürdü. Konuştum, bas git sorun çıkarmazsan peşinden gelmeyecem dedim. O da adamlarını geri çekti. Sonra ben bunu sezarın kampında hapsedilmiş olarak buldum. Sezara görev yaptım(ki bu da görev yaptım ayağıyla Mr. Vegas'ın işini halletmek içindi) Görevin ödülü olarak Sezar, Benny'i istediğim şekilde öldürebileceğimi söyledi. Bende çarmıha girmeyi seçtim. Zaman geçti, can sıkıntısından Sezarın kampına dalmayı seçtim. Herkesi keserek ilerlerken birde baktım Benny hala asılı duruyor. Konuşmaya gittim. Adam "ohoo kampı yıktın yahu, indir bari beni" falan dedi. Bende indirdim ordan. Adamla vedalaşıp ayrıldık :/

Sosyal ağlarda paylaş

yapma yaaa
o kadar "ne kodum" anı varki seride,benny ilk 5'e giremez bence

liu'nun,yada katedralin en üst katındaki amcanın ölümü gibisi var mı yahu ilk oyundan mesela

yada sürekli pick pocket yapan cocukların oldugu mahallede,cebimde time bomb'la bekliyip onlara hırsızlık yaptıran adamın havaya uçuşu,efsane.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=41480 abi cok efsane duruyo su mod. fa3(+ dlc) ve nv'i birlestiriyor. fa3'u direk nv grafikleri & ayarlari ile felan oynuyorsun.

Ben bir şekilde kurup çalıştırdım bunu. Fakat zaman zaman npc AI'leri iptal oluyor bunu kullanırken. Bütün tadını kaçırıyor bu durumda. Ayrıca questlerim falanda buglandı. Belki daha temiz kullanan olmuştur ama bende çok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

fallout mod manager diye bi program var

şayet bilmiyorsanız direk edinin.

o program olmadan sağlıklı bir şekilde hiç bir modu kullanamadım

modların hangi sırayla yükleneceği,birbiriyle cakısıp cakısmadıgı,update'i olup olmadıgı her şeyi ayarlıyor.

mod calısmıyorsa neden calısmadıgını fln bildiriyor,baya iyi.

ben şimdi ayı gibi modla melee-legion oyunu yapmayı planlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aslında evet,survival kafası giderek azalıyor

şimdi nv'de ordular,ülkeler,şehirler,new vegas fln derken wasteland wastelandlikten çıkıo biraz imho

bende mad max'e daha yakın bir ortam olmasını tercih ederim.

belkide o yüzden bilmiyorum,honest hearts'ın ortamını çok sevdim,bütün o back-story si fln,herşeyi süperdi bence,yapanın yazanın elini öpmek,2 bira içirmek,rusa götürmek istedim o derece.
(dead money'i aynı herifler yaptı ama,onu yapanıda dövmek istedim hayatımdan caldıgı bir kaç saat için,cidden sinirleniyorum,yıl 2011 bu kadar kötü bişi yapılabilir mi ya)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

fallout 2'de cyberpunk? nasıl yani?

fallout 1 mad max ile retrofuturism karışımıydı. bir yandan mad max gibi postapocalypse survive oynarken bi yandan da 50'lerin raypunk'ı gibi energy silahlar, soğuk savaşa göndermeler vardı.

fallout 2'de ise cyberpunk öğeleri eklediler. esas konsept olarak değil elbette, değiştirilebilir vücutlar, cyberspace, devasa şehirler gibi şeyler yok. ancak atmosfer olarak cyberpunk var o da pronoit'in dediği gibi high technology low life olayından geliyor. daha az sıcak daha az paslı ve daha çok soğuk daha metalik tasarıma sahipti.

Sam said:

yüzyıllar geçiyor hikayede, esas saçma olan şey hala mad max gibi kalması olur ortamın. fallout 2 80 yıl ilerlemek yerine aynı yıllarda takılsaydı olurdu. karar black isle zamanında verilmişti.

yüzyıllar geçiyor da, bak mesela gelişen teknoloji fallout 2'de cyberpunk öğelerle gelmişti.
nedense fallout 3 ve new vegas'ta bunlar kayboldu.
tamam fallout 1'de de 50'lerin soğuk savaş dönemi bilimine göndermeler vardı ama bir mad max gibi çöplükten kendi teknolojilerini üretmeyi biliyorladı.

mad maxi kaldırırsan ise geriye bir tek retrofuturistic raygun gothic hadisesi kalıyor ki yeni falloutlarda bu var. yaşayan kişiler soğuk savaştan kalma teknolojilere çok fazla el bağlamışlar, yatıp kalkıp sadece bunu kullanıyorlar.
belki de oyun yapımcıları halkı çok tembel görüp bilimde ilerlemeyi beceremediklerini göstermek için bu yola başvurmuş da olabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

fo2'deki hi-tech dediğiniz herşey enclave'in patlattığımız üssünden geliyordu, bos'un da fo3 & nv zamanları itibariyle iyice güçten düştüğünü ve elindekileri tutmaya çalışmakla kaldığını unutmayalım. ki gene buna rağmen fo3'te enclave subay üniformalarına kadar gayet farklı bir çizgide.

öte yandan senin bahsettiğin tarza cyberpunk demek pek mümkün olmamakla beraber nma kitlesinin bilhassa fo2'de bile karşı durduğu tarz, bütün oyunu o yönde götürseler inme inerdi herhalde nma kitlesine. x-comshock gibi tümden seriden kopmadıklarını gösterebilmeleri lazımdı atmosfer bazında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya topic hepsini okudum neredeyse kafam az karıştır bir kaç şey sorucağım sonra başlayacağım bu akşam oynamaya detaylı cevap lütfen.

1- F3 yada Vegas yada herhangi bir dlc oynamadım.Fallout 3 yükleyip başlayım değil mi New Vegas ile değil, peki öyleyse F3 oynarken ortasında yada sonunda Vegas yüklesem problem olur mu exp gibi birşey mi Vegas ?

2- Fallout 3 ayrı DLCleri var önce bunları ve F3 historyde ilerleyip mi geçeyim Vegas yoksa Vegasıda kur problem olmaz mı diyorsunuz

3-http://www.pcgamer.com/2010/10/13/10-essential-fallout-3-mods/

Sitesinde en iyi 10 mode göstermişler bunlarıda yükleyim diyorum peki bu modelar Vegası kurunca çalışır mı ?

Son olarak baştan başlayan birisi için tavsiyeler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...