Cantona Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: yıldırım demirörenle adnan polatın bana göre artık bir farkı yok. yani geçen haftaki o tezgah açıklamalarından sonra birde hafta içi çıkıp; dediklerimin arkasındayıp giyip kendini yerin dibine sokması tuz biber oldu. Sen koca bir klübün başkanısın ama çıkıp sıradan bir taraftar açıklaması yapıyosun. Aziz Yıldırım neden bu ikisinden çok daha iyi bir başkan bir kez daha kanıtlamış oldular sağolsunlar. ayrıca ibb bu kadrosu ile gs yi adam gibi zorlayamadı bile. gene hemde. sonra laf deyince biz kötü oluyoruz. 2. olarak delgadonun o pozisyonu net penaltı dnkü maçın hakeminin yönetimine göre. ama görmedi. işallah görmediğinden çalmamıştır yani. çünkü volkan'ın eline top çarptı köşe bayrağının orda ve yarım metre filandı rakiple arasında. hakem el'i verdi. burda 1 metre var, kaleye giden top. adam ellerini açarak kayıyor. görmemiş olması normal ama görmeliydi. ah ekrem ah. Büyük Ali'nin de dediği gibi, dünkü maçta bjk 2 puan kaybetmedi, şampiyonluk yolunda 1 puan kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Silphatos said: bobo'nun 90+'daki kafası girmeliydi, bursa kalecisi kendisini aştı. ivankov için kolay toptu o. iyi kaleci adam. ayrıca cantona sen fenerli değil misin? bu kadar yeter sana. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bu adamlar uefa için mi kasıyolar bu akdar şimdi? Bu kadar hırslı oynadıklarını da görmemiştim şaka maka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 UEFA'ya falan gitmeleri de pek mümkün değil ki, sırf BJK'ya inat olsun diye kasıyolardı heralde. Hem camiaları ters hem de Ertuğrul hırslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: Silphatos said: bobo'nun 90+'daki kafası girmeliydi, bursa kalecisi kendisini aştı. ivankov için kolay toptu o. iyi kaleci adam. ayrıca cantona sen fenerli değil misin? bu kadar yeter sana. ahah Normalde fener en çok QQ yapan takımdır, ancak su durumlarında aglayacak, boku atacacak baska kimse olmadığından sessiz kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rewendor said: UEFA'ya falan gitmeleri de pek mümkün değil ki, sırf BJK'ya inat olsun diye kasıyolardı heralde. Hem camiaları ters hem de Ertuğrul hırslı. Ertuğrul öyle bir insan değil. Asla da olmamıştır bence. Dün kaçırdıklar pozisyonlardan sonra bile gerçekten üzüldüğünü sanmıyorum. Beraberlik en güzel skordu onlar içinde. Bursa uefa'ye gider bence her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 İlk 4 gitmiyo mu avrupa'ya? 5. de gidiyosa belki bir şans ama ilk 4se sadece feneri geçmeleri de yetmiyor yani. GS'yi (ya da GS fikstür avantajını iyi kullanırsa TS Sivas BJK üçlüsünden birini) de geçmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bitch of bat bütün maçları takip ediomusun bilmiyorum.ama ibb gsyi zorlamadı demen maçı izlemediğin anlamına gelio.skora göre yorum yapma.bireysel yetenekle zar zor 1 gol attık. yoksa maç 0-0 biticekti.ya da yenilirdik. ama böle boş boş konusunca insanlar uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lig cok kritik oldu , besiktas bursa macini kzansaydi ben %80 sampiyonuz derdim ama suanda keinlikle % 50 gibi bi sansimiz var.belki daha da dusuk.eskisehir maci felaket kritik bi mac, buarada ibrahim toraman cezasini kupa macinda cekicek dimi yoksa kupada onayip eskisehir macinda mi oynamicak bazen bu tarz seyler oluyodu durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Red said: bitch of bat bütün maçları takip ediomusun bilmiyorum.ama ibb gsyi zorlamadı demen maçı izlemediğin anlamına gelio.skora göre yorum yapma.bireysel yetenekle zar zor 1 gol attık. yoksa maç 0-0 biticekti.ya da yenilirdik. ama böle boş boş konusunca insanlar uyuz oluyorum Tamamını izlemedim, dönem dönem izledim. golüde gördüm. daha sonra özetini bir daha izledim, bişey kaçırmamışım dedim. evet ibb daha baskılı oynamış onuda biliyorum da sanki işine gelince çok daha oynuyorlar gibi geliyor bana. Abdullah Avcı en sevdiğim td lerden biri bu arada. U19'dan beri takip ediyorum. Radyoda devamlı adamı dinliyorum. Bu sene uefa'ya 3 takım gidiyor. Eğer sivas - bjk finali olursa veya fener - bjk finali olursa; Bjk - sivas 1. ve 2. olursa 3. 4. ve kupa finalisti gider. kupa finalisti sivas olursa lig 5. side uefa ya gider. diye biliyorum. DoubleW said: lig cok kritik oldu , besiktas bursa macini kzansaydi ben %80 sampiyonuz derdim ama suanda keinlikle % 50 gibi bi sansimiz var.belki daha da dusuk.eskisehir maci felaket kritik bi mac, buarada ibrahim toraman cezasini kupa macinda cekicek dimi yoksa kupada onayip eskisehir macinda mi oynamicak bazen bu tarz seyler oluyodu durum nedir ? benim bildiğim ankara maçında yok. Çünkü şu kavga cezalılarıda kupa maçında yok sayılıyorsa, toramanda ankara maçı ile cezasını sonlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rewendor said: İlk 4 gitmiyo mu avrupa'ya? 5. de gidiyosa belki bir şans ama ilk 4se sadece feneri geçmeleri de yetmiyor yani. GS'yi (ya da GS fikstür avantajını iyi kullanırsa TS Sivas BJK üçlüsünden birini) de geçmeleri gerekiyor. normalde ilk dört de türkiye kupasını ilk dörtteki takımlardan biri alırsa 5. de gidecek ki yarı finalde ilk dörtten 3 takım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: Red said: bitch of bat bütün maçları takip ediomusun bilmiyorum.ama ibb gsyi zorlamadı demen maçı izlemediğin anlamına gelio.skora göre yorum yapma.bireysel yetenekle zar zor 1 gol attık. yoksa maç 0-0 biticekti.ya da yenilirdik. ama böle boş boş konusunca insanlar uyuz oluyorum Tamamını izlemedim, dönem dönem izledim. golüde gördüm. daha sonra özetini bir daha izledim, bişey kaçırmamışım dedim. evet ibb daha baskılı oynamış onuda biliyorum da sanki işine gelince çok daha oynuyorlar gibi geliyor bana. Abdullah Avcı en sevdiğim td lerden biri bu arada. U19'dan beri takip ediyorum. Radyoda devamlı adamı dinliyorum. İyide küme düşmemeye oynayan bir takımdan beklentin ne afedersin? Hani o kadar iyilerse neden ordalar diye sormazlar mı adama? Saçmalicaksan da dengeli saçmala allah aşkına. Adamlar daha baskılı futbol oynadılar yapabilicekleri de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lordumsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 küme düşmeye oyanayn takım samiyende 5 atmadı mı? ne alakası var nerde olduğu ile ilgili. benim demek istediğim normalde canlı yayınlanan maçlarda daha istekli arzulular ve hırslılar. neyse gs elbet puan kaybeder daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yahu adamlar her maç aslan kesilmek zorunda mı? Gerçekten neyle neyi satın almaya çalışıyorsun derler adama? "Abi biz yenildik ama çok kaliteli takım onlar bakmayın küme düşmemeye çalıştıklarına GS'ye de çakcaklar bak!" "Aaa üstün oynadılar ama yenemediler 20 tane atması lazımdı GS'ye eh yattılar zaten heh Abdullah Avcı'da GS'ye gitcek seneye ondan" Bu tarz düşünceler falan üretiyorsun sanırım. Kocaeli maçı hakkındaysa ne kadar sığ olduğunu gösterdin.Baroş penaltıyı atsa 3-3 olucak maç ne olucağı belli değil son dakikalarda kontradan goller geliyor.Futbol bu zaten. Bazen olması gereken skorlar çıkmıyor maçlardan.Senin mantığınla küme düşmemeye oynayan her takım GS'ye 5 atsın vs. kktnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bırakın bu ayakları yahu. Herkes kendine göre yorumluyor. İBB kendi canının derdinde, İnönü'de de gayet iyi mücadele ettiler ama yenildiler BJK'ya (hem de 84'de beraberliği yakalayıp, hemen arkasından yediler golü). O zaman Beşiktaşa da mı yattı bu adamlar? Şu maç 84. dakikada 1-1 olsa ve Galatasaray hemen üstüne bir gol bulsa kim bilir neler sayacaksınız. Aynı şekilde Fenerbahçe ve Galatasaray'a perişan eden Kocaelispor Beşiktaşa 10 dakikada teslim oldu. 2 büyük takıma gücünü gösterdi, neden Beşiktaş karşısında 15 dakikada dağıldı? Yukarda da denmiş. Bu takımlar söylediğiniz kadar kaliteli olsalar ligin dibinde çırpınmak yerine Sivas, Bursa gibi üst sıralarda olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cantona öncelikle maçları izlemediğini tahmin ediyorum. kocaelispor beşiktaşa karşı oldukça iyi mücadele edip bu mücadelenin başkahramanının elinden kaybettiği bir penaltı sonrası maçı vermiş bulunmakta. ibb-gs muhabbetine gelince. çok iyi hatırlıyorum, geçen sene ibb gsye karşı oynadığı maçta necati-ibrahim akın forvet ikilisi galatasaray kalesine ilk şutu 60'lı dakikalarda çekmiş, öncesinde top çevirip durmuş, hatta ard arda kısa süre içersinde oyundan alınmışlardı. çok iyi hatırlıyorum çünkü ekran karşısında bu ikilinin gol atmama çabası bir çok izleyicinin cinnet getirmesine neden olmuştu. entrinin ana teması, boş konuşmayalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 2-2 berabere kaldıgımız maç bu dünyada oynanmadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Arkasokak said: Cantona öncelikle maçları izlemediğini tahmin ediyorum. kocaelispor beşiktaşa karşı oldukça iyi mücadele edip bu mücadelenin başkahramanının elinden kaybettiği bir penaltı sonrası maçı vermiş bulunmakta. ibb-gs muhabbetine gelince. çok iyi hatırlıyorum, geçen sene ibb gsye karşı oynadığı maçta necati-ibrahim akın forvet ikilisi galatasaray kalesine ilk şutu 60'lı dakikalarda çekmiş, öncesinde top çevirip durmuş, hatta ard arda kısa süre içersinde oyundan alınmışlardı. çok iyi hatırlıyorum çünkü ekran karşısında bu ikilinin gol atmama çabası bir çok izleyicinin cinnet getirmesine neden olmuştu. entrinin ana teması, boş konuşmayalım pls. Biri beşiktaşlı öbürü galatasaray'dan olaylı ayrılmış futbolcu. Siz bu at gözlükleriyle bakmaya devam ettiğiniz sürece size laf anlatılmaz zaten.Hani kendiniz de tutarsızsınız İBB mi GS'ye yatıyor ibrahim-necati'mi? İBB yatıyorsa kötü oynayan necati ibrahim neden çıkartılıyor yok onlar satıyor diyosan olayın bu seneki ibb ile ne alakası var? Elle tutulur olmayan şeyler sallamaya devam ediyorsunuz inanılmaz. Bahsi geçen takım küme düşmeme mücadelesi veriyor algılama güçlüğünüz falan mı var? Ne bekliyosunuz ki bu takımdan hakkaten anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Arkasokak said: Cantona öncelikle maçları izlemediğini tahmin ediyorum. kocaelispor beşiktaşa karşı oldukça iyi mücadele edip bu mücadelenin başkahramanının elinden kaybettiği bir penaltı sonrası maçı vermiş bulunmakta. ibb-gs muhabbetine gelince. çok iyi hatırlıyorum, geçen sene ibb gsye karşı oynadığı maçta necati-ibrahim akın forvet ikilisi galatasaray kalesine ilk şutu 60'lı dakikalarda çekmiş, öncesinde top çevirip durmuş, hatta ard arda kısa süre içersinde oyundan alınmışlardı. çok iyi hatırlıyorum çünkü ekran karşısında bu ikilinin gol atmama çabası bir çok izleyicinin cinnet getirmesine neden olmuştu. entrinin ana teması, boş konuşmayalım pls. boş konuşmalıyım demişsin ama geçen sene İBB-GS maçında kendi kalesine gol atan Fenerbahçe'den kiralık giden Kerim Zengin'in kendi kalesine attığı golü es geçip, forvetlerin şut çekememesinden bahsetmişsin. Hani konuşacaksanız tam bilin de konuşun, ya da susun rezil olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ya onlar profesyonel futbolcular.Her biri para kazanmak istiyor.Öyle şu takımdan kiralık gitti bu takımdan satıldı böyle şeyleri düşünmezler.Adam çıkar futbolunu oynar ben Gökhan Güleç ile konuştum bunları mesela.Adam diyor çıkar oynarım ne yapabiliyorsam onu yaparım.Her olayın altında bişeyler aramayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Anlatmak istediğim de o. İnsanlar işine gelenleri cımbızla çekip, kendi hayal dünyalarında kurdukları senaryolar ile avutuyorlar kendini. Yoksa o kendi kalesine atmış, diğeri gol kaçırmış np. Futbol bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cantona said: Hani konuşacaksanız tam bilin de konuşun, ya da susun rezil olmayın. "FB-GS derbisinde kafalarımız yarıldı, bir maç bile almadı FB" diye ortaya işine gelen yalanlar sallayıp, sonra "3 maç aldık" diye hatırlatılınca sırra kadem basan Cantona diyor değil mi bunu? Güvenilir bir kaynak o zaman evet eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cantona said: İnsanlar işine gelenleri cımbızla çekip, kendi hayal dünyalarında kurdukları senaryolar ile avutuyorlar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 vaaaaaaaoovv ironi de yapıyor :) o maç teknik direktörün hırsla ve öfkeyle adamları yedek kulübesinde karşılayışı da bambaşkadır. açın aratın maç hakkında yapılan yorumlara bakın... ibrahim akın ki uzak şutların, göbekten sağdan soldan yardırıp ceza sahasına giren adamın nasıl yayda topa bastığını, geriye döndüğünü bir şekilde bulup izleyin. yok kerim zenginmiş vs. vs.... he canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar