Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Bursaspor 19.04.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Siz de cidden inandırmışsınız kendinizi "yayıncı kuruluş hain, kutular iade" falan diye eheh, helal yani. Sırf gıcık olup "AHA BUYRUN MATLAB" diye yalancı ofsayt çizgileri çizip, anlayacak kültürü olmayan insanları da gazlayan çok saygıdeğer Çarşı değildi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi de tabii ki sevinecek adamlar niye sevinmesin?

Adamlar adı üstünde yayıncı kuruluş, bu maçların yayınından para kazanıyorlar. Lig ne kadar çekişmeli ne kadar başa baş giderse o kadar dikkat çekecekler o kadar karları artacak adamların. En çok taraftar da, hatta taraftarların neredeyse %95i de 3 büyüklerde olduğundan özellikle 3 büyükler arasındaki rekabete bakıyorlar. BJK kazanıp puan farkını diğer büyüklerle 8-9 yapsa ne heyecanı kalacak ligin ne de espirisi. Haliyle adamların da kar oranı düşecek. Şimdi biraz heyecan geldi işte. Sadece BJK-Sivas-TS arasında değil GS'liler bile ucundan umut bağladı şampiyonluğa, çekişme arttı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla erman toroglu saçmalıo bzn ama alıştık.onun harici fenere beşiktaşa gs'ye hepsine giydiriolar yeri gelince.

şansal ztn sürekli çekişmeli lig diyip duruo.adam mutlu oluo lig böyle olunca.hani 1 programa göre yorum yapmayın.o adamlar hep öyle yani.ama beşiktaş taraftarı alışmış yapacak bşi yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki haksız mı şansal? hangimiz daha az zevk alıyoruz ki çekişmesiz ligde? Şu ligde yıllardır ya FB ya GS önde oluyordu ya da ikisi arasında geçiyodu yarış sonlara doğru. Yıllar sonra Sivas, Trabzon ve hatta BJK bile (yayıncı moderatör taraf tutuyor :P) şampiyonluğa oynuyor, her hafta ayrı stres ayrı heyecan daha ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bjk bu kadar yakın olmasaydı sivas yada trabzon şampiyon olsun derdik muhtemelen. Gerçi ben şampiyonluğu sivas veya ts ye kaptırırsak fazla üzüleceğimi sanmıyorum şahsen. İngilterede 4-5 büyük var ise arada bir bazı takımlar yükselip şampiyonluğu zorluyor, bizde ben ilk bu sene görebiliyorum bunu. Ligin il yarısı üst sıralarda bitirip 2. yarısı küme düşen takımda gördü bu lig. Adamlar aldıkları parayı iyi değerlendirip hep ilk 5'e oynarlar inşallah =P Ben bjkli olmama rağmen şampiyonluğa 3 büyüklerin ambargo koymasını sıkıcı buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

her hafta kaybeden hakem diye ağlıyor bıraksınlar bu işleri.

mustafa denizli yine macera aradı. kendisi hala sırıtıyor ama gs ve fb nin tarihlerinin en kötü dönemlerinde olduğu sezonda şampiyonluğu kaybederse tarihe geçer. sivas haftaya trabzonu yenerse yolu yarılar.

bence beşiktaş ikinciliği kurtarırsa başarı olur.

birde fb ve gs nin perişan olduğu bu sezonda bjk kaybederse zaten beşiktaş 6 yıldır şampiyon olamıyor 14 yılda 1 şampiyonluğu var artık en az 5 yıl daha şampiyon olamaz ezeli rekabetten silinme noktasına gelir.

demirören i gördünüz son 5 dk da kendisi patates kızartması gibi olmuştu ocak ta kongre var ,artık bu sezon son şansı ama kendisi borç ve elinde tuttuğu çarşı kozuyla yine aday olmaktan utanmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 maddem var.

1- gerçekleri tarih yazar ,tarihi de galatasaray.sivası deplasmanda yendiğimiz ve 3 gol attığımız,şampiyon olduğumuz takım bundan çok daha iyi falan değildi.son ana kadar gsnin şampiyonluğuna zaten 2-3 kişi inanıyordu.denizli olayını hatırlatırım arkadaşlara.

dediklerim olursa ki hiç öyle ütopya olacak şeyler değil,evet gs şampiyon .

2-maça gelince beşiktaşta fabian ernst diye bir adam var.var yani.oynuyor abi .nazar değmesin diyorum .

sonuç olarak sivas ve beşiktaş şampiyonluğu hakeden takımlar evet.ama galatasaray bu , ne şampiyonluklar yaşattı, ne başarılara akıl sır ermezken imza attı.neden olmasın diyorum o yüzden.ben umuyorum şampiyonluğu ama beşiktaş olsa da gram üzülmem,analarının ak sütü gibi helaldir .
Sosyal ağlarda paylaş

yıldırım demirörenle adnan polatın bana göre artık bir farkı yok. yani geçen haftaki o tezgah açıklamalarından sonra birde hafta içi çıkıp; dediklerimin arkasındayıp giyip kendini yerin dibine sokması tuz biber oldu.

Sen koca bir klübün başkanısın ama çıkıp sıradan bir taraftar açıklaması yapıyosun. Aziz Yıldırım neden bu ikisinden çok daha iyi bir başkan bir kez daha kanıtlamış oldular sağolsunlar.

ayrıca ibb bu kadrosu ile gs yi adam gibi zorlayamadı bile. gene hemde. sonra laf deyince biz kötü oluyoruz.

2. olarak delgadonun o pozisyonu net penaltı dnkü maçın hakeminin yönetimine göre. ama görmedi. işallah görmediğinden çalmamıştır yani. çünkü volkan'ın eline top çarptı köşe bayrağının orda ve yarım metre filandı rakiple arasında. hakem el'i verdi. burda 1 metre var, kaleye giden top. adam ellerini açarak kayıyor. görmemiş olması normal ama görmeliydi.

ah ekrem ah. Büyük Ali'nin de dediği gibi, dünkü maçta bjk 2 puan kaybetmedi, şampiyonluk yolunda 1 puan kazandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya besiktasliyim ama gidisata gore soyle gozukuyor durum, simdi bir sekilde sampiyon son haftaya kadar belli olmiycak, 4 takim da hepsi birden potada olucak gibi son 2 haftaya kadar en azindan, ben galatasarayin sampiyon olabilecegini hic dusunmuyorum, olursa da yazik yani diger 3 takima su an ilk 3 teki hangi takim sampiyon olursa olsun hakederek sampiyon olur gerisi yalan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...