arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Co-op Trine > * Keşke daha fazla boss olsaymış, DLC ile bölüm satsaymışlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 guernica said: windows 7 de çalışmıyodu en son ya da ben çalıştıramadım. çalışıyor mu şimdi? çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 win7de çalışmaz olur mu be.. ben win7 betada bitirdim hatta oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bilemiyorum bumplamaya değermi ama steamin oyunu update ettiğini gördüm. Update loga bakayım dedim. Log a bakarken dikkatimi çekti; -Added Turkish language support (text) Çok ilginç geldi. Girdim baktim baya menüler, bölüm isimleri falan çevirmişler. Cok detaylı kurcalamadım ama gördüğüm kadarıyla nispeten kaliteli bi çeviri olmuş. İlgilenen merak eden varsa girsin baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 alla alla :S çok mu tuttu trine türkiye'de de türkçe desteği getirmişler. enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 helal olsun adamlara oynamamıştım, alasım geldi şimdi. Steam'de kaç kaatmış? Laptop'da yüklü değil bakamıyorum fiyatına şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 direk sitesinden bakabiliyorsun steampowered.com diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben geçen gün oynayayım dedim grafik kartı deli gibi çalışmaya başladı, o çıkardığı sesleri anca dx10 destekli AOC de görmüştüm, oyunun optimizasyonunda sorunmu var acaba o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 posta gazetesi vermiş oyunu,bitirdim ben de:) ama co-op seçeneği yok oyunda,ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Oyuna başladıktan sonra Player 2 kontrollerinden giriyorsun, jeton atıp girer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 tek mousela iki kişi nası oynuyo peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gamepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İstediğin kadar para ver aldan almıştım bunui pişman oldum şimdi verdiğim paranın azlığına. Mükemmel bir oyunmuş, inanılmaz sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar