barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 selam saçlarım uzun. güzel kızlar pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abvblizzard said: Farinal said: birde traş olmak insanların ulaşmaya çalıştıkları optimum nokta değil ki berber olsa olmasa niye sokakta uzun saçlı insan kalmasın susya adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne gerek varki, ben gözümü kestirdiğime pm atarım olur biter. şimdi burdan hepsine umut vermek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu proje gerçekleşti galiba, bende hacı sakalı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi zaten seni kastetmedim. benim saclar uzun. ben pm bekliyorum sdfs. senin kadar olamadık daha. direk ben secemiyorum elle gosterip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 x ayrıca cücenin sakalı senin saçından uzundur lan barbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ama sen bu tavırlarla daha cok pm beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 taktik lazım bana ya :( haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 millet kız msni pesşinde koştuğu zamanlarda kızlar bizden msn istiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abvblizzard said: Fly said: ADAMIN BIRI HER ZAMAN YAPTIĞI GIBI SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLMAK IÇIN BERBERE GITTI ONUNLA ILGILENEN BERBERLE GÜZEL BIR SOHBETE BAŞLADILAR, DEĞIŞIK KONULAR ÜZERINDE KONUŞTULAR BIRDEN ALLAH ILE ILGILI KONU AÇILDI BERBER: ” BAK ADAMIM BEN SENIN SÖYLEDIĞIN GIBI ALLAH’IN VARLIĞINA INANMIYORUM” ADAM: ” PEKI NEDEN BÖYLE DIYORSUN?” BERBER: ” BUNU AÇIKLAMAK ÇOK KOLAY BUNU GÖRMEK IÇIN DIŞARIYA ÇIKMALISIN LÜTFEN BANA SÖYLER MISIN EĞER ALLAH VAR OLSAYDI BU KADAR ÇOK SORUNLU SIKINTILI HASTA INSAN OLUR MUYDU TERKEDILMIŞ ÇOCUKLAR OLUR MUYDU? ALLAH OLSAYDI KIMSEYE ACI ÇEKTIRMEZ BIRBIRINI ÜZMEZDI, ALLAH OLSAYDI BUNLARIN OLMASINA IZIN VERECEĞINI SANMIYORUM…” ADAM BIR AN DURDU VE DÜŞÜNDÜ AMA GEREKSIZ BIR TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMEDIĞI IÇIN CEVAP VERMEDI BERBER IŞINI BITIRDIKTEN SONRA ADAM DIŞARIYA ÇIKTI TAM O ANDA CADDEDE UZUN SAÇLI VE SAKALLI BIR ADAM GÖRDÜ, ADAM BU KADAR DAĞINIK GÖRÜNDÜĞÜNE GÖRE BELLI KI TRAŞ OLMAYALI UZUN SÜRE GEÇMIŞTI ADAM BERBERIN DÜKKANINA GERI DÖNDÜ ADAM: ” BILIYOR MUSUN NE VAR BENCE BERBER DIYE BIRŞEY YOK” BERBER: ” BU NASIL OLABILIR KI? BEN BURADAYIM VE BIR BERBERIM” ADAM: ” HAYIR YOK ÇÜNKÜ OLSAYDI CADDEDE YÜRÜYEN UZUN SAÇLI VE SAKALLI ADAMLAR OLMAZDI” BERBER: ” HIMMM BERBER DIYE BIRŞEY VAR AMA O INSANLAR BANA GELMIYORSA BEN NE YAPABILIRIM KI?” ADAM: ” KESINLIKLE DOĞRU! PÜF NOKTASI DA BU! ALLAH VAR VE INSANLAR ONA GITMIYORSA O NE YAPABILIR ÖRNEK ALIN KAFİRLER abicim sokaktaki adamın saçını berber mi uzatıyo delirtmeyin gece gece:X ALLAH UZATIYO İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mokoko said: abvblizzard said: Fly said: ADAMIN BIRI HER ZAMAN YAPTIĞI GIBI SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLMAK IÇIN BERBERE GITTI ONUNLA ILGILENEN BERBERLE GÜZEL BIR SOHBETE BAŞLADILAR, DEĞIŞIK KONULAR ÜZERINDE KONUŞTULAR BIRDEN ALLAH ILE ILGILI KONU AÇILDI BERBER: ” BAK ADAMIM BEN SENIN SÖYLEDIĞIN GIBI ALLAH’IN VARLIĞINA INANMIYORUM” ADAM: ” PEKI NEDEN BÖYLE DIYORSUN?” BERBER: ” BUNU AÇIKLAMAK ÇOK KOLAY BUNU GÖRMEK IÇIN DIŞARIYA ÇIKMALISIN LÜTFEN BANA SÖYLER MISIN EĞER ALLAH VAR OLSAYDI BU KADAR ÇOK SORUNLU SIKINTILI HASTA INSAN OLUR MUYDU TERKEDILMIŞ ÇOCUKLAR OLUR MUYDU? ALLAH OLSAYDI KIMSEYE ACI ÇEKTIRMEZ BIRBIRINI ÜZMEZDI, ALLAH OLSAYDI BUNLARIN OLMASINA IZIN VERECEĞINI SANMIYORUM…” ADAM BIR AN DURDU VE DÜŞÜNDÜ AMA GEREKSIZ BIR TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMEDIĞI IÇIN CEVAP VERMEDI BERBER IŞINI BITIRDIKTEN SONRA ADAM DIŞARIYA ÇIKTI TAM O ANDA CADDEDE UZUN SAÇLI VE SAKALLI BIR ADAM GÖRDÜ, ADAM BU KADAR DAĞINIK GÖRÜNDÜĞÜNE GÖRE BELLI KI TRAŞ OLMAYALI UZUN SÜRE GEÇMIŞTI ADAM BERBERIN DÜKKANINA GERI DÖNDÜ ADAM: ” BILIYOR MUSUN NE VAR BENCE BERBER DIYE BIRŞEY YOK” BERBER: ” BU NASIL OLABILIR KI? BEN BURADAYIM VE BIR BERBERIM” ADAM: ” HAYIR YOK ÇÜNKÜ OLSAYDI CADDEDE YÜRÜYEN UZUN SAÇLI VE SAKALLI ADAMLAR OLMAZDI” BERBER: ” HIMMM BERBER DIYE BIRŞEY VAR AMA O INSANLAR BANA GELMIYORSA BEN NE YAPABILIRIM KI?” ADAM: ” KESINLIKLE DOĞRU! PÜF NOKTASI DA BU! ALLAH VAR VE INSANLAR ONA GITMIYORSA O NE YAPABILIR ÖRNEK ALIN KAFİRLER abicim sokaktaki adamın saçını berber mi uzatıyo delirtmeyin gece gece:X ALLAH UZATIYO İŞTE Bİ GÜN DE BERBER DAVET ETSİN BE İÇERİ. DELİKANLI OLSUN HAYRINA TIRAŞ ETSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Peki berberler, kendilerine gelmeyen saçı uzunları, yakıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 uzun saçlılara neden satanist deniliyor sanıyorsunuz? berbere gitsinler diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 BERBERLERI KAPATALIM DA MILLET KENDI KENDINI MI TRAS ETSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 anaa aklıma baska fıkır geldı tavaf konusunda Kabe'yi uzaya atalım yörüngenin dışında, dunya etrafında donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 zemzem suyu içmek sağlığa zararlı ama hacılar hocalar içiyo ÇÜNKÜ TANRI ADINA YAPIYORUZ BUNU o değilde ne yancılık trollük dönmüş lan bu topice bayağı güldüm. fsm ve arap zamanı diyen asdgsafafhasdfaa arkadaş sadsah iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 berber & allah ikisinin powerı esit mi bu ne sacma hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ulan işin kötüsü berbere de gitmiyorum yıllardır. iyice sıçtım demek ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ahahah proje iimis fakat hacı olmak sadece kabenn etrafında dönmekten ibaret diil olmamıs.sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ayda atmosfer yok zaten cuzzi miktarda taş düşüyo kendi kendine taşlanır o seytanlarda. insanlığın kolektif başarısının ürünü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ÖRNEK ALDIM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 vivavale said: ahahah proje iimis fakat hacı olmak sadece kabenn etrafında dönmekten ibaret diil olmamıs.sorry :/ cons şeytan taşlamak içinde birşey bekliyoruz eet. Oturduğumuz yerden nasıl taşlıyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ginaly said: kendi etrafında dönerse ceryan yapar, hasta oluruz. Ginaly bu esprilerle hic kiz tavlayamiyordun o zamanlar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Çabanı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar