Famy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 topluca bi ders duasına mı cıksak günlük napsak =))) sınawlar bitsin yapacağım dediğim şeylerin listesi feci kabardı ama kararlıyım sınawlar bitsin hepsnı yapacağım..gidip calısayım ozmn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günlük 10 saatlik otobüs yolculuğu ve 3 saatlik uykudan sonra mal gibiyim bi duş alıp yatıcam öptüm canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 facebukta çinlilerin köpek vahşetini izledim.ne kadar çinli varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sevgili günlük dün Nazın dediği gibi güzel bi buluşma geçirdim kızla :) bugün ise hiçbir şey yapmadım.Geç uyandım paso iddaa falan oynadık babamla iddaadan yattık ama zararımızı altılıdan çıkardık :) ne gelir var ne gider gün geçirmiş olduk. Yarın cumartesi buluştuğum kızla buluşucam ve bu buluşma sanırım herşeyi belli edicek.Umarım herşey güzel olur O değil son 4-5 gündür öss'ye çok ara verdim yarın akşamüstünden itibaren kampa girmem gerektiğini ve harıl harıl ders çalışmam gerektiğini yoksa sadece ege arkeolojiyi kazanıcağımı düşünüyorum Fede git oğlm ne güzel arkeoloji dese de memnun kalmam. Neyse günlük saat 3.40 sana da iyi geceler kib görüşürüz yarın bb gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben öle bişey demedim götünden sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahahah nası bi atar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahah hakkaten muhteşem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 gözlerimdeki selena mutluluğu günlük (tu) iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Günlük günde ortalama 3-4 saat uyuyabiliyorum, devamlı uykusuzum ama uyku tutmuyor, bünye istemiyor. Resmen uyumayı özledim günlük napıcam ben ? Yatsam mı? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 duz kosu-ayran-masturbasyon 3lusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sevgili günlük günde 12 saat uyuyorum ben napcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sanirim gunluge ilk yazim olacak bu, heycanlimiyim? hayir degilim? uzun uzun yazacakmiyim? yoo yazmicam napiyom len ben burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 rüyamda wow gördüğümü hiç hatırlamıyorum günlük, ama dün gece rüyamda warhammer online gördüm. demek ki warhammer online daha iyi. özeleştiri editi: veyahut da ben bokunu çıkardım, neden olmasın. doğru okudunuz, veyahut. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Günlük meraklı bi bekleyiş içindeyim. nolcak acaba bugün diye. sitemize saldırı istiyorum. ergenokan iddanamesi gibi log çıksında kafasını kaldıramasın inşallah. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 okula gitmeye hevesli olduğum tek gündü bugün, onda da uyanamamayı başardım. gz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Günlük mesai bitti, ama daha eve gitmedim halen oturuyorum. acıktım ulan! Bi de bugün bayaa bi yoğun olur dedim, ama pek öyle olmadı rahat sayılırdı. Acil yetiştirilmesi gerekn bişey de yoktu... :P Bi ara eve gideyim de ramen falan yiyim ben yea :D edit : Bi de bu mesajı tam gönderirken cebime mesaj geldi. hey allaam ya. mesajdaki ilk cümle "gökselin mektubumu buldun mu..." diye başladı sildim direkt. spam istemiyorum denyo avea. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sıkılıyom günnük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sefgulu gunluk, bugün sabah 8 de bostancıdaki silah sesleriyle birlikte uyandım baktım 12 tane mesaj gelmiş telefona can sana bişey oldumu diye. Neyse kahvaltı falan kahvaltıdanda kastım bi kase cornflakes.. O bu sonra okula gittim okula din sözlüsüne (evet son sınıfım dinden kalıcam..) Neyse ordan çık koş koş suadiyeye dersaneye zırtapoz bi biyoloji etüdünden sonra koş koş kimya özel dersine 2 saat organik kimya beyin mıncıklamasından sonra tekrar suadiyeye dersaneye etütlere geri dönüş çıktım ordanda yeni geldim eve hala sabahki bir kase cornflakes le duruyorum eve geldiğim gibi bıraktım kendimi yere.. Eve dönerkende açlıktan başım döndü düştüm minibüste zaten of günlük of bitirdi bu öss beni mecalim yok 1 saat yatıp tekrar sorularıma dönmem lazım. YETER LAN! bi günde bi insan minibüs caddesini 10 kere baştan başa dolaşıp bu kadar derse girmezki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 çok kasıyosun aga kasma bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sevgili günlük, Bugün işe gittim çıktım spora gittim dağ nerde yandı bitti kül oldu sfdfsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Famy said: topluca bi ders duasına mı cıksak günlük napsak =))) sınawlar bitsin yapacağım dediğim şeylerin listesi feci kabardı ama kararlıyım sınawlar bitsin hepsnı yapacağım..gidip calısayım ozmn.. ben yaptım o listeyi,o kadar uzuyo ki finallere calısmaya zaman kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 o listeyi yapamayacaksınız biliyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben yapıcam lutfen moral bozmyalım..günlükcüm bitsin su sınaw hayırlısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 günlük çok yedim lan galiba. afedersin gaz yaptı midem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 günlük çok yorucu bi gündü az uyudum erkenden uyanıp haydarpaşaya gittim yarın akşama bilet aldım doktora gittim sivilcelerim için 3 tane ilaç verdi o_O cilt bakımından sonra kadıköye gittik ordan beşiktaşa ordan sarıyere annemle nostalji yaptık ordan tekrar beşiktaşa ordan tekrar kadıköye sonra alışverişe çok ıslandık çok yorulduk ama çok da eğlendik annemlen bişeyler paylaşmayı çok özlemişim şiYir yazdım böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar