fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 büllük naber iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aynen günlük bi uyusam her şey çok güzel olacak 1 de kalkıcam ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 önceki mesajım page fail gibi görünse de selin'in mesajının okunmasını sağlayacak. hissediyorumssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kimselere güvenim kalmadı günlük. staj yaptığıma lanet ediyodum ama iyi oluyo, oyalıyo beni. kardeşimi çok özledim. yarın öğleden sonra işe gitmicem bi de. mihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 "azcık uzaniym"le biten bir gece daha günlük ve azcık uzanmadan önce yastığın yanına koyduğum gözlüğümün azcık yamulduğunu farkettiğim bir sabah daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sevgili günnük ^^ Hafta sonu tatil için gittiğim yazlığımız da pok gibi vakit geçirdim. Deniz ve plajda olmadığım saatlerin hepsi berbattı. Neyse güzelce aldım deniz yatağımı bindim kıyıdan yata yata açılmışım. Arada sırada abim yanıma gelip ittiri veriyodu kıyıya doğru. Sonra kumların üstüne yatıp az güneşleniyim dedim. insan hiç o sıcakta uyaya kalabilir mi. (çok abarttım ben bu uyku işini). Uyumuşum işin kötü yanı yüz tarafım daha çok yanmış. neyse allahtan solaryum var ne kadar nefret etsemde işim düştü. insan amele yanığı olunca yapcak pek bişey yok. Sonra yemek yerken annemin yıllar önce bizden alıp sakladığı kahvaltı bıcaklarını gördüm ^^ eneeemm yirim onları ben çok özlemişim. O bıçaklar benim cocukluğumdan kalma üstünde mickey mouse, pofuduk ayının resimleri filan var. Annem burdaki evde istemiyo onları ne varsa kullanmadığı yazlıkta buldum. Bütün hafta sonu eski eşyalarımı keşife çıktım resmen. Bana sormadan getirdiği kıyafetlerim ben istanbulda onları yana yakıla arıyodum. Neyse çaktırmadan gizlice bıçaklardan bitane çaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük, çok açım. sabah çok erken kalktığım için kahvaltı edicek vaktim olmuyo. güne kolayla başlıyorum uykum açılsın diye sdf. 1 buçuk saatim var yemeğe çıkmak için. şu an için hiç bi işim yok, mutluyum baya. ama oyalanmakta zorlanıyorum. kitap getiricem artık. BAYA Bİ AÇIM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük, pls help. saat 4'e kadar istanbulda olmam lazım, 1 de çıkıp yalovaya, oradan pendique gitmem demek oluyor bu. ama açım. fefese. ve çok sıcak. teşekkürler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 alt kattaki kızın sevgilisiyle tartışmasına uyandım balkona çıktım rica ettim sessiz olmasını bana atar yaptı bende annesinden girdim peygamberinden çıktım yani. sonra kapıcıya şikayet etmiş yöneticiye söylesin diye bende "polise şikayet etsin onuda sevgilisinide çok fena yapcam" diye bağırdım aşağıdan duyuyo tabi. haklıyım kardeşim. kız bas bas bağırıyo balkonda "SERHAT SEN NEDEN AÇMADIN DÜN TELEFONU BANA BUNU SÖYLE NEDEN AÇMADIN SERHAT !!!!! SERHAT NİYE AÇMADIN SÖYLERMİSİN BANA!!!" olm serhat senide bu kız arkadaşınıda çok kötü yapcam. uykumdan ettiniz beni üstüne bide atar yapıyosunuz özür dilemeniz lazımken. yönetici gelirde bi laf ederse onada ana bacı kayıcam zaten kılım onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iyice dengesizleştim ya oof. çatlıyorum sıkıntıdan, bi iş olsa da vakit geçse. deliricem sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Günlük bi iş var, o kadar alakasız ki, anlatsam oha dersin. Ama çok dillendirmek istemiyorum, aramızda şimdilik. Olursa süper zevkli olacağını düşünüyorum. Olursa var ya.. Dua et günlük, olsun da maaşlı biri olayım artık ya. Olsun be günnük. Olsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit haklı günlük fena yap onları kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya planlarımda ilk defa biraz fazla uyuma kvardı kanka =/ uyutmadı şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu hayat bana bayat günlük hatta Bu HaYaT BaNa BayAT..! apaçiyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük uyumasaymışım keşke. rüyamda tanıdığım herkesi şirinler olarak gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 vee ilk kez yapılan mercimek çorbası adlı deney basarıya ulaşır.zaten benden bi uçan bi kaçan sdfg şimdi murat isimli deney faremiz corba içmeye geliyor,bakalım deney sonunda hayatta kalabilecek mi? dıdıdııdı dın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Günlük 1 hafta kaldı. Geçmiyor zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 GÜNLÜK ANAYASADAN 15 ALMIŞIM HEEEEEEEEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Yağmur yağarken ki kokuya hastayım günlük gel birlikte koşalım yağmurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük çok sıcak ölüyorum. erimiş dondurma gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 günlük çok sıkıldım. yemekten sonra diabloII oyniim bari. lvl 60 olurmuyum la bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lan günnük. dömöt denen şahsiyet az önce beynimi sulandırdı. ben de liquid tension experiment dinleyerek tekrar beynimin katı haline dönmesini izliyorum hayretle. o neydi ööle lan allahsız urmesk!!1 bunun dışında cehennem gibi geçeceğini tahmin ettiğim günüm gayet sıradan geçti, şaşırdım. ööle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 O demet erken kalkmayı öğrenecek yoksa sinemaya gidemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mr. hand'e demet naaptı bilmiyorum ama ben burda huzurla miiiniiik deeeemeeeet uyusun da büyüsüüüün söylüyorum ehe :) günlüküs, yorgunum argınım, artık labda takılmaca günleri başlıyor. güzel bi konuyla heyecanlı gelişmeler bizi bekliyor :p hadi ben bi yemek yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar