Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şeytan diyo bırak herşeyi git tropik bi adaya yerleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nasil olucani da diyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yemek falan yapmam lazım açım çünkü.. yatıp 7de falan kalkmam da lazım.. yaşaasııııııın gerçekten hayat doluyum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Oha ya ben de acıktım, okumasam aklıma gelmezdi.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 valla vaktim olsa mantarlı köfteli bişiler yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vaktin olunca bize gelsene.Mantarlı köfteli birşeyler yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mantar yok ya köfte yeter mi bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Akhlaur said: Vaktin olunca bize gelsene.Mantarlı köfteli birşeyler yeriz. mantar soğan köfte domates bişiler attım hemen. pişiyorlar şincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 offf 770. sayfada bakmışım en son şu topiğe, okundu say diyip geçiyorum. yarın saat 4'te teslim etmem gereken rapor var, daha word dosyasını bile oluşturmadım, onun yerine gidip içtik. du bakalım n'olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mukavemet sınavına gidiyorum ama çok sakat var çok sakat var çok acayip sakat var ilk maç iyi ama bu maçta çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nerdeyse bir yildir falan wrathgate questini yapmadim ya simdi aklima geldi bak, bi daha alt kasarsam yapayim o questi canim cekti. dun 9 saat juride adimin okunmasini bekledikten sonra bugun ilk cikicak 10 kisiden biri olmaya hak kazandim, bi an once bitsin su is de kurtulayim ya. resmen 9 saat oturup milletin kotu cirkin les odevlerine baktik, bazilarinda artik kafayi duvarlara surtturuyoduk allam nolur yeter diyerek, neyse ki bugun o cile yok. hmm bi de sakalimi kisaltmam lazim neyse bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sırtım, omzum, böğrüm bissürü bissürü ağrıyor günlük. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu ögrencilik beni cok bozdu ya.. valla önunu alamadk.. abi 3 te sınavim var bi poh bilmeden gidicem yine sınawa ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bugün üst üste 2 seans aldım günlük. bitsin de finallere rahat rahat çalışayım yahu. hava da mis. oh. tam böyle moda çay bahçesilik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bella said: hava da mis. oh. tam böyle moda çay bahçesilik <3 wha ?? güzel bir havaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sdfsd moda çay bahçesine gitmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Hava süfeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bence de hava tam maslak fen edebiyat fakultesine gitmelik :( anakin noooooooooOOOOOOOoOOOOOOoooOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 günlük türksele 376 tlsi faiz olmak üzere oldukça gecikmiş bi fatura ödedim, hala borç çıkarıyolar. finaller pazartesi başlıyo. gençler boşanıyo falan. abim tanzanyaya gidiyo. öyle yani. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 :/ Iste bu yuzden ac kalican ama borcunu zamaninda odiceksin yoksa acimiyolar sahiden , gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hayır bi de adamlar direkt borcu olan numaraya değil, benim adıma olan annemin kullandığı numaraya mesaj attılar. eski borcu görseydi kadın kriz geçirirdi. teşekkür ederim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pogodi said: ...türksele 376 tlsi faiz olmak üzere... röeeeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Balkondan içeri dalan uçan hamamböceği ile girdiğim mücadeleyi kazanmanın haklı gururunu yaşıyorum. NE İĞRENÇ HAYVANSIN SEN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 BU ülkenin haline günlük...ne oluyor daha önce neler oldu illa bir çoban mı lazım günlük...Nereye gidiyoruz böyle..Allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çoban zaten var. sorun koyunların fazla olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar