aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 4 kiz + 1 senko alti mesaji, oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 O diilde eylemi bırak maaş çekmeye gidemiyecek kadar tembeldim bugün.. Noluyo olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila said: 4 kiz + 1 senko alti mesaji, oh yeah. ha?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kizlarin arasinda kalmissin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 haaa maci seyret lem cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 komple tıkalı ciğerler ve tıkalı bir burunla uyandım artık iyileşmek istiyorum ya, oturduğum yerde sinirleniyorum falan niye iyileşmiyorum ulan ben diye sanırım doktora falan gidicem yarına düzelme olmazsa çünkü tam böyle ödevlerimin falan en yoğun olduğu haftada yapılması lüzumlu olan bişey doktora gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yavuz benim de gitmem lazım, yemek yiyemiyorum bogazların mahvolmuşlugu yüzünden. Beraber gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olur var mı kanka doktor bence sina'ya gidelim, adam bilimadamı illa ki çözer bizi iki dakkada verir ilacımız her neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Geyige vurma lan ölüyorum, zatürreye dönüyoriyice öksürük oldum. Bide o kadar leş ki, öksürüyorsun, zaten WWII gazisi statüsündeki bogaz iyice harap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yarin da silkelenip adam olmazsam, abomination'in allahiyim. >.< hep ayni seyler fffss fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 xunn said: Geyige vurma lan ölüyorum, zatürreye dönüyoriyice öksürük oldum. Bide o kadar leş ki, öksürüyorsun, zaten WWII gazisi statüsündeki bogaz iyice harap oluyor. dostum uçurumun kenarında olsan bile hayata karşı gülümsemen gerekir bazen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayat sana limon veriosa...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 limon ne lan, cilek ver diye kafasina atarim limonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bursada kaldığım otel çok şirin =) nese sabah sabah cem adrian Bir masal biter, sessizlik başlar; Kalbini okşar, uyutursun uyutursun. Gözlerin dolar, avuçların terler; bir yalan söyler avutursun, avunursun. Yerle bir olmuş bu, yıkık dökük şehre, bir şarkı söyler; susturursun susturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hava çok güzel ya. Dersten sonra Nişantaşı'na gidicem. Yaz gelmiş lan, çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 günnük boru gibi bi sesim var şu an, fazla konuşmamaya çalışıyorum. çekim falan var bi de bugün pöff kim uğraşıcak o zımbırtıları kurmayla ya :/ neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 napae said: Hava çok güzel ya. Dersten sonra Nişantaşı'na gidicem. Yaz gelmiş lan, çok mutluyum. Sıkıl artık. İlginç hiçbirşey mi yok kendinle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sıkılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hava harbiden güzel, bahar geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ohh gittim ilaç aldım kendime geldim, kahvaltı da ettim ama derse nah giderim TITITIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 haaaaaaaaaaartkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Saeros said: ohh gittim ilaç aldım kendime geldim, kahvaltı da ettim ama derse nah giderim TITITIT Hahahah aslansın be yavuz, sen de olmasan atolyeye gitmemekle ilgili naısl iyi hissedeceğim? dünyanın bir yerinde, bir keriz daha sorumluluklarını salıyor. Mutlu uyku mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gitsene atolyene soytarı üniyi bırakıp bişey yapıyosun adam gibi yap bare. Ben de sap olduğum için böyle erkeklere yapıyorum böyle cıvıklıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nesi mutlu. derse gitmem gerekliyken, ya da prpjem varken yapmadıysam o uyku yok oluyor. dönüp duruyorum yatakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 xunn said: dünyanın bir yerinde, bir keriz daha sorumluluklarını salıyor. Mutlu uyku mutlu. http://webservice.imagesauce.net/image/203963/160x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar