Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim kroular kandırmaya çalışmış günlük beni. Neyse ki yetersiz oldukları için beceremediler. Bi süre de olsa hala bende iş var dedimdi ama eahuehau iyi geldi oda =P
Mesaj tarihi:
artık parmaklarımı kütletmeyi bırakmam lazım, acımaya falan başladı bu gidişle gg

ayrıca yarın evden laptop geliyo çok mutluyum la. hemen oturup ödev yapıcam bunun şerefine
Mesaj tarihi:
derslere gitmiyorum ya. off. ve tek sebebi üşengeçlik. yurttayım 5dk mesafe. ama gene de gitmiyorum.

nasıl motive olcam gene ben. acil toparlamam lazım. finaller geliyor.
Mesaj tarihi:
napae said:

Hoca derste se7en'ı izletiyodu, sinirlendim geldim ben de eve. Milyon kere izlemişimdir heralde. Fenalık geldi.

allah bize de boyle dersler nasip etsin...
Mesaj tarihi:
İlk iş teklifimi aldım günlük. İş başvurusu yapmadan, iş görüşmesi yapmadan... Genel müdürün imzaladığı sözleşmenin 3 kopyası masadaydı zaten girdiğimde. Hayırlı uğurlu olsun..
Mesaj tarihi:
Sağol. Sana da hayırlı olsun.

İşin ilginci mezun oldum, iş başvurularına bakmak dışında işe girişle ilgili hiç bir münasebetim olmadı. En azından bi iş görüşmesine katılmak isterdim düzgün bir firmada. Ücret-izin pazarlığı bile yapamadım..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Bella said:

erkeklerin allah belasını versin.

erkek düşmanı bu kız da yaaa.

ona göre de biz kadin düsmaniyiz isisi.
Bella said:

dasaaa bir
vanille iki şu forumda kadın düşmanı.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

http://www.ogrensek.com/wp-content/uploads/2011/01/ozge-borak.jpg

kadın doğal güzel lan bi kere. Allah iltimas geçmiş yaratırken.

ahah oyle sansina denk geldim bu postun oldugu sayfaya ama seagle ayni hisleri paylasiyormusuz abi senle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...