aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 olm biraz fiber yiyin lan, broccoli filan eklet pizzaya asdf.
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bella said: erkeklerin allah belasını versin. sayfa başında direk bununla karşılaşınca güldüm ahah
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ders çalışmak istemiyorum. Mezun olayım artık pls. son 4+2 hafta, 5 sınav, 6 paper.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bizim kroular kandırmaya çalışmış günlük beni. Neyse ki yetersiz oldukları için beceremediler. Bi süre de olsa hala bende iş var dedimdi ama eahuehau iyi geldi oda =P
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 boynumun sağ tarafı ağrıyo, bi yandanda parmağımın ucu uyuşuyo bunlar iyi alametler değil günlük.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 artık parmaklarımı kütletmeyi bırakmam lazım, acımaya falan başladı bu gidişle gg ayrıca yarın evden laptop geliyo çok mutluyum la. hemen oturup ödev yapıcam bunun şerefine
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hoca derste se7en'ı izletiyodu, sinirlendim geldim ben de eve. Milyon kere izlemişimdir heralde. Fenalık geldi.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 derslere gitmiyorum ya. off. ve tek sebebi üşengeçlik. yurttayım 5dk mesafe. ama gene de gitmiyorum. nasıl motive olcam gene ben. acil toparlamam lazım. finaller geliyor.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 napae said: Hoca derste se7en'ı izletiyodu, sinirlendim geldim ben de eve. Milyon kere izlemişimdir heralde. Fenalık geldi. allah bize de boyle dersler nasip etsin...
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Adli psikoloji dersi bu. İki hafta önce de Gran Torino'yu izletmişti. Geçen sene de Copycat'i izlettiydi.
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 rüyamda milli takım kampındaydım. colin kazım richards hasselblad makinayla fotoğraf çekiyodu sırıta sırıta. bu nası bi rüya ya.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 [ısısı] adamlar daha manipülasyona bile baslamadan, benim beynim yikandi insallah. [/ısısı] e had o zaman ders madem.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 İlk iş teklifimi aldım günlük. İş başvurusu yapmadan, iş görüşmesi yapmadan... Genel müdürün imzaladığı sözleşmenin 3 kopyası masadaydı zaten girdiğimde. Hayırlı uğurlu olsun..
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hayırlı olsun. Beni de bugün Koton'dan aradılar. Kabul etmişler staja. Çok beğenmedim ben orayı ama şu an iş seçicek durumda diilim pek sdfg.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bella said: erkeklerin allah belasını versin. erkek düşmanı bu kız da yaaa. git lezbiyen ol bence. lezbiyen ooo baby.. I'm in lesbians
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sağol. Sana da hayırlı olsun. İşin ilginci mezun oldum, iş başvurularına bakmak dışında işe girişle ilgili hiç bir münasebetim olmadı. En azından bi iş görüşmesine katılmak isterdim düzgün bir firmada. Ücret-izin pazarlığı bile yapamadım..
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dasaaa said: Bella said: erkeklerin allah belasını versin. erkek düşmanı bu kız da yaaa. ona göre de biz kadin düsmaniyiz isisi. Bella said: dasaaa bir vanille iki şu forumda kadın düşmanı.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yok kadınları çooook seviyorum ben. evet
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 senko said: sae eve gelince bi eve'ye gir tmm mi ne evi gankaaa geldim gene allahın belası yurda.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 SeaGle said: http://www.ogrensek.com/wp-content/uploads/2011/01/ozge-borak.jpg kadın doğal güzel lan bi kere. Allah iltimas geçmiş yaratırken. ahah oyle sansina denk geldim bu postun oldugu sayfaya ama seagle ayni hisleri paylasiyormusuz abi senle.
Öne çıkan mesajlar