Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kagam güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Günlük,mutsuzum olum çok feci herşey gene üst üste geliyor ne poh yiyicem bilmiyorum hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 LucifeL said: Günlük,mutsuzum olum çok feci herşey gene üst üste geliyor ne poh yiyicem bilmiyorum hayırlısı bakalım. /hug nolcak bizim bu halimz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Archangel_ said: wc de okunacak kitap/ mizah dergisi falan kalmamış evde.üşeniyorum gitmeye yeminlen.pc yi mi kursam çamaşır makinasının üstüne :P ahah süper tedarik zinciri kurdum ben, hatta dergileri BİR HAFTA GERİDEN okuyorum sırf emniyet stoku için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hadi lan günlük, çocuğu koymama yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Haydin bağalım saat 12de sınavım var. Çok heyecanlıyım hihiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 vodka da dokunmuyo heheeytt :D patates kızartması bazı yerlerde ağzıma ediyo ama. kızarttıkları yağ yüzünden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ÖSS'ye girerken bu kadar heyecanlanmadım lan. Çok heyecanlıyım hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Oley bugün annem geliyor, Liverpool'a gidiyoruz. Homesickness a bir son. mihiiiiy^^ Oha gelmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 memuriyetim resmen başladı, çok mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 öle saçma bi bilgisayar problemi yaşıyorum ki.. anlatamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Tanıdıkla iş yapmayacaksın boşa demiyorum anasını satayım yea. Ağzına ağzına vurucam şimdi sonra sen benim personelime niye böyle yaptın? Hak etti cevabınıda kabul etmezler he. Yok ya gidip azarlayım bari böyle olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tanıdıkla iş yapanın kafasına sçiim ben de bundan sonra. boktan bi gün ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sabah uyandım bilgisayarı kucağıma aldım, baktım yanımda geceden kalma patlamış mısır var. onu yedim bi güzel, üstüne de yine yataın yanında duran şişeden suyumu içtim. sabahtan beri kalkmadım yani yataktan. şimdi acıktığımı hissettim,yemeğimi söyledim. galiba ilk kalkışım eve gelen yemeği almak için kalkmak olacak yataktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 öff hiç evden çıkasım yok. wow a döneli çok olmadı, hc lerden item ları tamamlamam gerek, ama mecbur çıkacam evden. en kötüsü de traş olmam gerekiyor diploma için resim çektircem,sakalsız :S nefret ediyorum sakalsız halimden, davuk dötü gibi hissediyorum :S bi de o halimle sevişgen bi kız ark. la buluşacam, kız gülerse sakalsız halime tekme atıcam. suratına. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Staj için iyi bir firmaya başvurdum. alınırsam sevineceğim baya. hadi bakalım. Bir de Sussex'den hala haber yok. Ne olur sen de beni sevsen...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Canım sıkılıyor, uğraşıcak birşeyler arıyorum. Ufaktan ufaktan olayda çıkaramadım, offfff ooooofffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Duruşmalarıma girdim yarında bir halt yok, haftasonu tatili başladı, birde piskeletime kavuşsam binsem deli danalar giib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sanıyorum uncanny içinde bulunduğum durumu en iyi anlatabilecek kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Günlük staj için başvuru yapayım diyorum, millet staj yapacağım tarih aralığını soruyor. Ulan yaz dönemi için staj açmışsın, 3 aydan birinde yapıcam. Yaz okulu olur mu olmaz mı kesin değil, ölür müyüm kalır mıyım o da belli değil. Onu bilebilsem makine okumazdım yetenek sizsiniz'de şaklaban olurdum. Teyallam, ne yazayım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 senko resmen hislerime tercüman oldun. millet saunada ders çalışıyor vicdan azabından öleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yarına makale yazmam lazım hmm patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dasaaa said: sanıyorum uncanny içinde bulunduğum durumu en iyi anlatabilecek kelime. yabancı kelime kullanmışsın amacın ne senin ülkeyi bölmeye mi çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar