barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yarına babalar gibi operating system dersimden bir de logic designdan sınavım var. hala logice hiç başlayamadım. operatingden ise 3 ünite var. QQQQ BİTMİYOR 666 ya da yazdık. hadi lan göreyim yarın ver kopyaları da çakayım iyi not 2 dersten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bugün olan 2 sınavım normal geçti, olması gerektiği gibi yani yükseklerde gözüm yok. Antalyaspor-Galatasaray maçında da olması gibi bir sonuç bekliyordum Antalyasporum'dan ama 3 tane attık laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte günlük üstüne acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette ama bekliyorum günlük bekliyorum ve korkmuyorum gelsinler üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Çok eğleniyorum günlük, benim hakkımda dedikodu yapan bi kız yaptığı dedikoduyu yanlışlıkla bana yolladı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ups senin tracking sistemin gibi... dur lan son bi kez daha kontrol edicem ole girisicem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Günlük Gün ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kontrolümü geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oynayacak çok fazla oyun, fakat oyun oynayacak çok az zaman var............. daha ödevler de duruyor, napıcam bilmiyorum hayat çok zor sanırsam :<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O konuda vize haftalarına ben de kırgınım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yarin ogleyin annem gelicek (burada gece yarisi su an), kadin evi gorunce krize girmesin diye temizlik yapiyorum, bi yandna da zune'da eskiden caldigim seylerin oldugu koca playlist shuffle'da, cogu yabanci. once bir iki yabanci caldi, abi sonrasinda bu nasil biseyse sirayla gelen sarkilari sayiyorum: ezginin gunlugu - 1980 muzeyyen senar - benzemez kimse sana sezen aksu - yine mi cicek funda arar - haberin var mi muslum gurses - nilufer zeki muren - beklenen sarki beklenen sarkida artik dayanamayip rakiyi koydum, sonra da shuffledan cikardim simdi gozlerin doguyor gecelerime caliyor, boyle random bisey olamaz lan kanser olucam gece gece dert basti terledim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Olm sen neye boyle dertleniyosun kendi kendine ben onu anlamiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://groupmeh.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu ne abi grup mehdi gibi ayin mi yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi bi sebebi yok, anasini sattimin shuffle'i agzima sicti gece gece SICTIN AGZIMA ZEKI PASA SICTIN AGZIMA GOOOOZLERIINIIIIIN ICIIIINEEEEe BASKAAA HAAAYAAAL GIRMESIIIIIIN GOOOZLERIINIIIIIN IIIIIICIIINEEEEEEE BASKAA HAYAAAAL GIIIRMESIIIIIIN BANAAAA AIIIIT CIZGILEEEEEER DIKKAT ET SILIIINMESIIIIIIN BANAAAA AIIIT CIZGILEEER DIKKAT ET SILIIINMESIIIIIIN ASIRI CAPS ACIK BURDA IIIISTERSEEEN YUM GOZLERIINIIII TIIIPKIII DUSUUUNUUUR GIBIIII BENDEEEEN EVVEEEEL BASKASSSIIIIIIII SAKIN SENIII GOOOORMESIIIIIIIN BEEEENDEEN EVVEEEL BASKASIIIIIIII SENI GORUUP SEVMESIIIIIIIIN ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 günlük, türkiye nüfusu, 2050 yılında 96 milyon 498 bin olcakmış, gezegen nüfusu ise 9 milyarı geçicekmiş, et sıkıntısı olacağından böcek yemek sıradan birşey olacakmış, zaten şimdi bile 1 yılda ortalama 500gr böcek yiyormuşuz farkında olmadan. acilen uzayda kolonizasyon işlerine başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 KISKANIRDIM SENIIIII BEEEEN KEEENDIII GOZUUUMDENN BIILEEEE NASIIIIL VERIIIIRDIIIIM SENIIIIII BIIIIR GUUUUN YABAAAANCIIII ELEEEEEEEEE SANAAA GELEEEN YOOLLAARDAAAAAA DAIIIMAAA BENIIII BEKLEEEEEE BENDEN EVVEEEL BASKASIIIIIII SAKIIN SENIIII GORMESIIIIIIN BENDEN EVVEEEEEL BASKASIIIIIIII SENIII GORUUUP SEEEVMEEEEESIIIIIIIIIIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 İlke abi 13:30'da malzeme bilgisi dersine giricem, dinç olayım diyorum ama öyle bi şarkı isimleri verdin ki abi dinleyesim geldi, ruhumun enerjisi gitti yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ben hic gerek yokken 35lik rakiyi bitirdim 4.5 saat sonra kalkmam lazim GG direk opuyorum hepinizi buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Norak said: günlük, türkiye nüfusu, 2050 yılında 96 milyon 498 bin olcakmış, gezegen nüfusu ise 9 milyarı geçicekmiş, et sıkıntısı olacağından böcek yemek sıradan birşey olacakmış, zaten şimdi bile 1 yılda ortalama 500gr böcek yiyormuşuz farkında olmadan. acilen uzayda kolonizasyon işlerine başlamak lazım. 2050'ye kadar fallout oluruz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dasaaa said: http://groupmeh.com/ ahahaha meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bu hafta el yordamıyla giderdiğiniz ihtiyaçlarınıza bir yenisi eklenecek... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sadfsgdfasdf troll astrolog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 HAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 OHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar