goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 0ne said: goldbären said: kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:( kız 20 kişiye mesaj atıyodur, sen 1 kişiye. konuyla alakasız, bazen cevapları geç atınca "kimle mesajlasıyon çabuk söyle!!!11birbir" gibi trip atmıyolar mı, ümüğünü sıkasım geliyo oracıkta. ahah çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bana gec cevap atilinca inadina bekletiorum ben isim olmasa bile ahah soora poposu moposu kalkar bi de enigin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Daha gencim, öğreneceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yarın vizeler başlıyor günlük. haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bilgisayarim bozuldu, komsudan baglaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 günlük çok ders çalışmam lazım ama istek 0. salıya 2 sınav var. napcam bilmiorm ondan sonraya da başka sınav. cumaya proje. yarına da ödev sanırım. 1 tane de ödevi kaçırdım. of pof. böle geçiyo işte hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hmmyakın durumlar içerisindeyiz.. ama ben kahvemi içip 4-5sf yazı yazıcam heman.. en kötüsü uyumak zırunda kalmak.. çok saçma bişi uyku. zaten rüya falan görmüyorum,sırtım ağrıyor tüm gün oturmaktan ama yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum. e sırtım da dinlenmemiş oluyor.. uyumak ve uykuya ihtiyaç duymak işte bunlar berbat şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben de kararsız kaldım. bugun şimdi yatıp. uykumu alıp yarın mı sabahlasam 2 sınava birden. yoksa şimdi 1-2 saat daha bakıp. yarın da azcık 2-3 saat uyuyup mu girsem sınavlara. her türlü uykusuz gibi giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dasaaa said: hmmyakın durumlar içerisindeyiz.. ama ben kahvemi içip 4-5sf yazı yazıcam heman.. en kötüsü uyumak zırunda kalmak.. çok saçma bişi uyku. zaten rüya falan görmüyorum,sırtım ağrıyor tüm gün oturmaktan ama yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum. e sırtım da dinlenmemiş oluyor.. uyumak ve uykuya ihtiyaç duymak işte bunlar berbat şeyler. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi az önce gözlük taktığımı farkettim.. lensleri ne zaman çıkarttığımı hatırlamıyorum bu arada.. o_O zamanda kayma yaşadım. salla yaaa devam edelim biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahaha o da iyiymiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 olm günnük bazen bunalıyorum da irade iyi bişey, hemen kendimi toparlıyorum. sçarım lan ne bunalıcam dünyanın sonu sanki ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yokbişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sayfa olmuş 666 sı.tık hepimiz. şeytani güçler ebemizle muhatap olacak. ilk sıradaki de benim sanırım. bugün 666 esiri olucam, biliyorum. gideyim de kemeraltından muska yaptırayım kendime veya wordden 3 kulhuvalalh 1 elham basıp kendim yapayım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 patron olacağıma,uykucu şirin olsaydım be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi bu insan beyni hormonlar falan çok gereksiz aptal bi yapı yea. Bugün sıkışığız baya, üstüne ders çalışmaya çalışıyorum gel gör ki gözümün önüne geliyor mavi ekran falan veriyorum. En olmadık zamanlarda gelmesin bari ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nomsaR said: sayfa olmuş 666 sı.tık hepimiz. şeytani güçler ebemizle muhatap olacak. ilk sıradaki de benim sanırım. bugün 666 esiri olucam, biliyorum. gideyim de kemeraltından muska yaptırayım kendime veya wordden 3 kulhuvalalh 1 elham basıp kendim yapayım bişeyler. Yüce İsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 wastyrx said: Abi bu insan beyni hormonlar falan çok gereksiz aptal bi yapı yea. Bugün sıkışığız baya, üstüne ders çalışmaya çalışıyorum gel gör ki gözümün önüne geliyor mavi ekran falan veriyorum. En olmadık zamanlarda gelmesin bari ^_^' =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 666 gibi bi sayfada postum olsun istedim bide şimdi sanitariumu kuruyorum, bakalım nasılmış off level dvd si resmen acı veriyor dvd rom'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 I am finally joining the modern world and getting television hookup. I have not “had television” for over 10 years now. http://www.sheilaomalley.com/?p=35992 yazının gerisi de güzelmiş. aslında blog da güzelmiş. bilemedim şimdi ama "olmuş" bir hayat havası var blogun tamamında.. ben mi? dizlerim titriyor. nedenini bilmiyorum keza acaip sakin durumdayım ve ellerimde en miniğinden bi titreme bile yok. sanırım hâlâ rahatsızım.. 1saatte 10satır yazı yazbildim.. ilk yazdığımda 3er satırı neredeyse iki farklı makale ile birebir aynı olmuştu.. lanet cümleler sadece o şekilde kurulabildiği için öyle yazmıştım ama şans eseri gördüm allahtan. yeniden yazmam biraz zaman aldı ki bu çok saçma.. devam edip min 3-4sf yazmam lazım.. hmm bu imkansız bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Şu kutsal sayfada benimde postum olsun olmadı sonra değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 -ŞEYTANDAN KORKMUYORUM ŞEYTANDAN KORKMUYORUM ŞEYTANDAN KORKMUYORUM! -NOMAD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hala iş teklifleri alıyorum bu nasıl bir dünya sdfas. edit: 666'da postum olsun dedim. yakın bir zamanda işsiz kalırsam kehanet doğru çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adaletsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kalorifersiz ev, ev değildir. o dünyadaki en güzel şey ufodan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar