cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cerebralis said: gün çok hızlı başladı günlük.sabah çocuklarla tiyatroya gidip,tiyatro öncesinde apachi marsıyla koptuk! sonra çılgın çocuk oyunu ''bizim çocuklar''da sanırım ''afacan'' ,tiplemesine MUALLİMELERDEN en çok ben AHAHAHAAH diye güldüm.zeka seviyemi belli ettim ama ben oyuncunun iyisinden anlıyorum.adam cidden iyi oynuyodu.neyse koop koooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cerebralis said: gün çok hızlı başladı günlük.sabah çocuklarla tiyatroya gidip,tiyatro öncesinde apachi marsıyla koptuk! sonra çılgın çocuk oyunu ''bizim çocuklar''da sanırım ''afacan'' ,tiplemesine HOCA CAMİDE en çok ben AHAHAHAAH diye güldüm.zeka seviyemi belli ettim ama ben oyuncunun iyisinden anlıyorum.adam cidden iyi oynuyodu.neyse koop koooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Taksim meydanına karşı, güneşin altında terasta çalışmak. Kışı iğrençti ama baharı çok güzel geçecek sanırım buranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cerebralis said: gün çok hızlı başladı günlük.sabah çocuklarla tiyatroya gidip,tiyatro öncesinde apachi marsıyla koptuk! sonra çılgın çocuk oyunu ''bizim çocuklar''da sanırım ''afacan'' ,tiplemesine memurlardan en çok ben AHAHAHAAH diye güldüm.zeka seviyemi belli ettim ama ben oyuncunun iyisinden anlıyorum.adam cidden iyi oynuyodu.neyse koop koooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cjd Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dünya π(pi) Günümüz kutlu olsun günlük, hatırlaması gereken kimse hatırlamadı bari senle kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 selam yamuk çıkan ve ebemi gözyaşları içinde bırakan yirmilik dişim ve ben, iyi akşamlar dileriz. acıyyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 elektrik kesintisi.. lan uyusam lens var, bi de kalkamayacagim uyumasam bisi yapmiyorum iste simdi.. her gece her gece olmaz ki ama!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bugün hocadan referans istedim. yaz getir imzalayayım dedi, geldim kendimi övdüm. yarın imzalatcam haha hiçbişi de halledemedim. yarın milyarlarca işim var yine of. neyse perşembe bitiyor bu kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 camasirdan teki olmayan corap cikmadi. http://soshable.com/wp-content/uploads/2010/09/Everything_went_better_than_expected.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 temiz boxerım kalmadı. http://www.bloodsprayer.com/wp-content/uploads/2010/07/darth-vader-noooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 başka bir iş için istifa dilekçesine kadar gitmek. garip bir duyguymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 öflemek,püflemek.sebebini kestirememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nadasa yattiydim, cok pis comeback yapicam bitcheeeez. evet ama önce uyumak lazim. hayirli sabahlar olsun insallah abilerim, yengelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 actim power turk dinliyorum =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aa günlük naber la sigarayı bıraksam mı, bıraksamam mı karar veremiyorum. yazı tura atıcam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aylar sonra kahvalti gereksiz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kahvaltı günün en gereksiz öğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tabi ki.Su içmekte çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gunde 2 litre icmeye calisiyor bide sismanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 su çok kötü böyle tatsız tutsuz nasıl içiyorlar anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ıyyy aklıma geldi şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Fin said: aylar sonra kahvalti gereksiz hala aha bende gune böyle basladim... cok kötu bir gun olucak,fazla yedim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi 152638714 tane invexe kaydolduk hepsini birden nasıl takip edicem yea -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 rss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 iş ararken stressliydim.şimdi daha bi stress bastı lan. teklif aldım. bi yerden daha teklif bekliyorum. arayacaksanız arayın bi an önce de kurtulayım şu dertten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar