Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

kozalak said:

oh be kurtuldum

kurtulduğun şey huzurlu, sakin ve vaktinin bol olduğu bi hayat, farkında değilsin. :D

para olmadan huzur da olmuyor ama. para için de çalışmak lazım :D
Mesaj tarihi:
eee hmm

doğan burda eve dergi olan Atlas'tan bi kitap, iki de ege adaları kitabı yollamış

atlas'a üyeliğim yok, hiç olmadı. dergi üyeliğim yok, teknik dergiler harici hiç olmadı..

bu nesi şimdi?
Mesaj tarihi:
ulan günlük ne zman okulda bir kızla muhabbet kursam, kızın tavirlari davranislari yerli yerinde,muhabbeti güzel,kendisi güzel. yakınlasabilrm diye dusunsem.. Hatun'un adini face'e yazinca yaninda erkekle profil resmi cıkıyor.. adaletin bu mu dunya :S
Mesaj tarihi:
günlükcüğüm bir günüme daha saat 7ye kurulmuş saatimi kapatıp umarım kızlar uyanmamıştır diyip tekrar uykuya dalarak saat 1 de uyanıp kızların odasına bakıp ohhh hepsi uyuyo yine okulu ektik vee beraber kahvaltı yapıcaz sevinciyle başladım
Mesaj tarihi:
geç kalktığım için mi böyleyim bilmiyorum günlükçük ama 3ü bir aradanın içine 2 kaşık şeker atınca nolduğumu anladım kusuyodum yaa peeh neseki arkadaş şimdi iskender getircek ohhh az öncede yemek yemiştim ama
Mesaj tarihi:
evet günlük bugün omuzlar ve kollar açısından verimli bi gün oldu.öğlenden beri lobut çalışıyorum.
çalışan kazanır elması kızarır!
vefekat alt komşuya ses gitmesin diye yere serdiğim annemin evime bağışladığı yorganın üzerinde atıp tutmam pek hoş olmadı=)
Mesaj tarihi:
Taksimi de ayarladım internetten. Akşam 3.30'da gelip alacak beni kapımın önünden gece otobüslerinde sürünmek zorunda kalmayacağım. Seni seviyorum Addison Lee, ne kadar kazık olsan da asdfad.

Ay hadi şu minik haftasonu tatilim güzel geçsin.
Mesaj tarihi:
sevgili günlük
dün gece sol gözüme öyle bişey kaçmış ki hala gözümde
sanırım incecik tüy gibi bişey, ve inanılmaz acı veriyor
zaten dün bütün gün bulanıktı görüşüm, bugün de öyle olucak heralde
o kadar göz damlası filan sıktım yattım uyudum falan bana mısın demedi
allahın belası ya, gözüme bişey kaçtı diye doktora gidicem sonunda
Mesaj tarihi:
Dün cips yedim diye bugün 10 dakika fazla koştum sdfds. Koşmaktan da nefret ediyorum. Bugün çok işim var ya bankaya gidicem, kuaföre gidicem. Saçlarımın rengini açasım var yine üf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...