Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yarına makale konusu seçmem lazım çok canım sıkkın. bi de sene başında eve çıkmayan kafamı tekrar tekrar , yalnız kalmayı özledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kozalak said: oh be kurtuldum kurtulduğun şey huzurlu, sakin ve vaktinin bol olduğu bi hayat, farkında değilsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim de Ed Romeo gibi bi adama ihtiyacım var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mr_Hand said: kozalak said: oh be kurtuldum kurtulduğun şey huzurlu, sakin ve vaktinin bol olduğu bi hayat, farkında değilsin. :D para olmadan huzur da olmuyor ama. para için de çalışmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hiç iyi hissetmiyorum kendimi. geçsin artık yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 eee hmm doğan burda eve dergi olan Atlas'tan bi kitap, iki de ege adaları kitabı yollamış atlas'a üyeliğim yok, hiç olmadı. dergi üyeliğim yok, teknik dergiler harici hiç olmadı.. bu nesi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sevgili günlük, çikolata havuzuna düşmek ve çıkamamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Günlük yarın sabah sabiha gökçen yolları taştan neyse ki şirket arabasını alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 seraphiel said: sevgili günlük, çikolata havuzuna düşmek ve çıkamamak istiyorum. so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ulan günlük ne zman okulda bir kızla muhabbet kursam, kızın tavirlari davranislari yerli yerinde,muhabbeti güzel,kendisi güzel. yakınlasabilrm diye dusunsem.. Hatun'un adini face'e yazinca yaninda erkekle profil resmi cıkıyor.. adaletin bu mu dunya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bütün kızlar alındı.. git gay ol, çikolata havuzuna falan gir tamam kafam bozuk ve bu bana denyo olma hakkı vermez sorri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 1 saat önce filan uyandım. bişi yemedim. gitti yağtığım azcık kaslarım da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 günlükcüğüm bir günüme daha saat 7ye kurulmuş saatimi kapatıp umarım kızlar uyanmamıştır diyip tekrar uykuya dalarak saat 1 de uyanıp kızların odasına bakıp ohhh hepsi uyuyo yine okulu ektik vee beraber kahvaltı yapıcaz sevinciyle başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bi garip hissediyorum kendimi. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 geç kalktığım için mi böyleyim bilmiyorum günlükçük ama 3ü bir aradanın içine 2 kaşık şeker atınca nolduğumu anladım kusuyodum yaa peeh neseki arkadaş şimdi iskender getircek ohhh az öncede yemek yemiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 napae said: Bi garip hissediyorum kendimi. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ban mı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 evet günlük bugün omuzlar ve kollar açısından verimli bi gün oldu.öğlenden beri lobut çalışıyorum. çalışan kazanır elması kızarır! vefekat alt komşuya ses gitmesin diye yere serdiğim annemin evime bağışladığı yorganın üzerinde atıp tutmam pek hoş olmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Taksimi de ayarladım internetten. Akşam 3.30'da gelip alacak beni kapımın önünden gece otobüslerinde sürünmek zorunda kalmayacağım. Seni seviyorum Addison Lee, ne kadar kazık olsan da asdfad. Ay hadi şu minik haftasonu tatilim güzel geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 En çok güç veren şeyin aynı zamanda en büyük de engel olması ne garip lan günlük. Nasıl bir paradokstur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sevgili günlük dün gece sol gözüme öyle bişey kaçmış ki hala gözümde sanırım incecik tüy gibi bişey, ve inanılmaz acı veriyor zaten dün bütün gün bulanıktı görüşüm, bugün de öyle olucak heralde o kadar göz damlası filan sıktım yattım uyudum falan bana mısın demedi allahın belası ya, gözüme bişey kaçtı diye doktora gidicem sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Dün cips yedim diye bugün 10 dakika fazla koştum sdfds. Koşmaktan da nefret ediyorum. Bugün çok işim var ya bankaya gidicem, kuaföre gidicem. Saçlarımın rengini açasım var yine üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 günlük canım sıkılıyor artık mağaramdan çıkmanın vakti geldi mi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 olitere said: günlük canım sıkılıyor artık mağaramdan çıkmanın vakti geldi mi dersin aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 daha var beyler bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar