applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 eyw :) :)-D kendi mallıgım yüzümden dogum gunume hatunla küs ve ayrilma aşamasnda girdim.. evet 30dk önce kadar yaptm bunu ve kendi nesemin icine ettim :D 1msj'da tüm gidişat nasl degsr ögrenms oldum sevgili günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Doğum gününü kutlarım en içten dileklerimle,her şey düzelir takma kafanı,keyfine bak bugün. [hr] Ve günlük şuan itibariyle parçacık fiziği kış okuluna seçilmiş bulunduğumu öğrendiğimden,final moduma tam anlamıyla grdim,daha bir istekle çalışacğım sözzz...merhaba dünya bugün güzel birgün, ben zeper tavrında okula gitmek üzere çıkıyorum, sağlıcakla kal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Sevgili günlük,welcome to real world moduna girdik,dosyalar önümde hayırlısı olsun ama küfür ediyorum şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 applev0dka said: eyw :) :)-D kendi mallıgım yüzümden dogum gunume hatunla küs ve ayrilma aşamasnda girdim.. evet 30dk önce kadar yaptm bunu ve kendi nesemin icine ettim :D 1msj'da tüm gidişat nasl degsr ögrenms oldum sevgili günlük ne konuştunuz bilmiyorum da doğum günü sürprizi yapıp seni şaşırtmak için bazı şeyleri abartmış ve ayrılma durumuna sokmuş olabilir. günün sonunu beklemekte fayda var.. doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ya evet..sefgili bağyanlar nagging, gerçekten ihtiyacımız olan, sizleri sevmemizi sağlayan, sizlere tapmamıza sebep olan bir eylemdir. özellikle yeni yeni tanımaya çalıştığınız insanlara yaptığınızda daha bir seviyoruz sizi.. metsubushideki gelişmeleri oldukça yakından takip etmenize de sebep olacaktır ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben hiç nagging falan yapmam günlük. tarzım değil bir kere =) öptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 naging ne yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 nag yapmak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Otomata finaliiii bekle beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sadece lady nag nag'a açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 naging ne abi açıklasanıza yahu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dırdır işte olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ık ık ık bık bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 tey tey ya. çok sevimliymiş. ne desem bilemedim. sadece zor işler yani. ne dediği belli olmayan günlük iletileri olsun falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 günlük, acayip gerginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 kızı salın foruma o yapar size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hanıııııııııım gel de yorum yap! o değil de firebal demiş ki. facebook'ta beğen bu mouse'u 79liraya kap.. LOL! bu tipte bişiye 79lira verenlerle tanışma şeysi yapsınlar. daha bi ilgi gösteririm. hatta facebook account bile açabilirim bak.. berbat görünüyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 olm günnük antalyaya da kış gelmiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Evet ya günlük. Çok soğuk :( yağmur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 İstanbullular rahatça dışarı çıkabilir dylaan antalyaya dönmüştür.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 rezili rüsvan bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gecenin 06:00' ında uyanmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yorgunum günlük ve uykusuzum ayrıca çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 olmm cok mutsuzum lan hersey dahada karmasık olmaya basladı neyı nasıl temızlıcem nası unutucam nası sevıcem mns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 herkes ölüyorum bitiyorum batsın bu dünya tadında mesajlar atmış içim karardı bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar