LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yeni yıl rezalet olucak,birazdan çıkıp isveçten gelen grubumun yanına gidicem ve bütün gece onlarla ilgilenicem,ayrıca kız arkadaşımın beni ekmesi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Saeros said: Saeros said: sabah 10'da kalkıcam bi de mehü uyumadın ki kalkasın uyumadın ki kalkasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 echo yapsın diye şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ben şimdiden bittim ya, ayaklarım yok artık. Akşama ne yapcam? :S Yok daha da dışarı çıkmam arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 12 den sonra 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ben bu ailecek eglencelere gelemiyorum. hep birlikte oturup televizyon bakmalar filan. Yoruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ailem ile giriyorum uzun zaman sonra hiç tadı yok ya babam adetleri değiştirmemiş 10 yıldır .. seneye mekan aramak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 mutlu yıllar bebeyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sanırım hiç bu kadar umursamaz bi şekilde girmemiştim yeniyıla ya gerçi çay koyarken girmiştim 5 sene önce filan o da ilginçti bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 2011 benim senem olcak. simdiden yaziim sonradan herseyde alıntılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 günlük, yeni yıla schubert dinleyip, lab raporu yazarken girdim. bi fenalık bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aşınan yavuz rapor yazmaktan aşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Sevgili günlük, herşey hallolur, oluru bulunur bu da geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 içimde 2011 ilginç geçicek gibi bir his var ama iyi mi kötü mü çözemedim kötü gibi geliyor inşallah aksi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 1-1-11 hadi bakalım günlük :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 / | /o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 beynin akicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ulan gizli numaraya verilecek en saçma cevabı verdim demin. -sandığım kişiysen beni bir daha arama tamam mı. böyle giderse http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s1600/forever+alone+face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ahaa aklıma süper fikir geldi lan. yılbaşına yalnız giren arkadaşlarımı gizliden arıcam. unutulmuş hissetmesinler. dünyanın en iyi arkadaşıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hayatımın en iyi yilbaşini geçirdim günlük,en sevdigim şarkıların coverlarını büyük bir zevkle dinledim,gecenin sonunda sesin kısıldı bagırmaktan,boynum kopmak üzere,ama olsun herşeye degd,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 mişın ekompiliş günlük kazasız belasız atlattık dünü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Günlük,yeni yılın bana pek bişi getirmişe benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 daha dur yahu yeni başladı 364 günün daha var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yeniyıla memesiz dansözle başlamak.. tanrılar bariz bir şekilde senenin iyi geçmeyeceğinin işaretini gösterdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 wastyrx said: daha dur yahu yeni başladı 364 günün daha var :Ddün gece yaşadıklarım yetti bana :) yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar