reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gunluk odevler birikti, sinavlar yaklasti.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 çok özledim günlük. hep yanımda olsun istiyorum ama biz farklı dünyaların insanlarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sizin haricinizde gelişen olaylar içerisinde başınıza gelebilecek en kötü şeylerden birisi kök salamamış olmak olabilir mi diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wastyrx said: Abim sabahtan beri sertap erener, haluk levent gibi isimlerin duygusal parçalarını dinliyor.. Bilekleri kesip souk suya yatabilicek noktaya geldim.. Allahtan dosyalarla falan uğraşıyorum tamamen işsiz olsam kesin fena şeyler olurdu. Genetik sanırım bizde gidip en gerizekalı kızları buluyoruz heuahaeu İM-DAK LAN! sıcak su o. sogukta buzusur kan akısı azalır. sıcak suya sokucan ki damar yolların genislesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 çeliği soğuk suya sokuyon bi de.. çifte su verecen bursa işi.. biz eskiden çok demir dövdük, çok kılıçlar, zırhlar yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dasaaa said: sizin haricinizde gelişen olaylar içerisinde başınıza gelebilecek en kötü şeylerden birisi kök salamamış olmak olabilir mi diye düşünüyorum.. dasaa artık mutlu bir postunu görmek istiyorum. böyle arkadaşlarınla elele tutuşup çimlerde koşacağın tarzda. bu arada günlük. kargom geldi sonunda, sorun çıkmamış erken tarihte. rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 insanin sebebini bilmedigi seylerden surekli olarak trip yemesi ne kadar yorucu bisey arkadas ya. Lan biside anlamiyorum. Bole cok acayip kafalar ostrojen kafalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Fistan said: 2 gündür evde bi oje kokusu kız arkadaşımda 3 gündür yok oje şişesimi kırdım dışarıdan mı geliyor çözemedim daha oje kırdıysam diye korkuyorum bulamadım ama kırık mırık balidir abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Günlük çok fazla sc2 oynamak istiyorum ama bu aralar sc2 orjinale verebilcek param yok off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 barbu said: wastyrx said: Abim sabahtan beri sertap erener, haluk levent gibi isimlerin duygusal parçalarını dinliyor.. Bilekleri kesip souk suya yatabilicek noktaya geldim.. Allahtan dosyalarla falan uğraşıyorum tamamen işsiz olsam kesin fena şeyler olurdu. Genetik sanırım bizde gidip en gerizekalı kızları buluyoruz heuahaeu İM-DAK LAN! sıcak su o. sogukta buzusur kan akısı azalır. sıcak suya sokucan ki damar yolların genislesin. Souk suda hissizleşip uykuya dalar gibi ölüyorsun birader.. Bunu her dile getirdiğimde senin gibi biri atlıyor ehaueahu Bu arada günlük dün bissürü plan vardı ama amcanın biri yeni nakledileceği huzur evini görmeye gelmiş kendi başına sonra da kaybolmuş. Bildiğin şehirdışına götürdük adamcağızı bize rastlamasa nasıl giderdi allah bilir. İyi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 OOOOOOOOOOOOOOOOOF OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Maktas ve imal 2 ellerinden öper. Hattrick yapmak varken double ile yetindik ama buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 us den smartphone getirtmekten vazcaydım gunluk BB alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahuahuahahuahuahua referansa bak.. said: “60 Minutes” Television Program, September 2002, broadcasted by CBS Company. ahuahuahua çok güldüm lan. yok bi de bayağı da iyi yapmış herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 geri sayım başladı. 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 günnük. antalyadaydım. iş güç vs. akşamları çok güzeldi ama =) ayrıca bi daha klima açıkken uyuyan böyle olsun. yamuldum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Seneler sonra yarın Joker'e gidicez. Nuri Alço falan. Leş bi şekilde eğlenelim dediler. Kıyafetimi de ona göre seçiyim bari sdfghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abimi seviyorum lan günlük. bunu böyle bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 selam, kelimenin tam anlamıyla evsizim şu anda günlük. eşyalar böyle eski kaldığım yerin koridorunda beni bekliyo. haftasonunu hadi atlatıyorum bi şekilde şu anda da, hafta başlayınca ve geri dönünce ne halt edicem hala bilmiyorum. şaka gibi bi hismiş bu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 öm atayım dedim ama kutunda büyük varmış.. abi sen ne sayıyorsun? ölecek miyiz? staj mı bitiyor? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oha kutum dolmuş, bu günleri de mi görücektik. son günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 amerıkaya gitcek herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 çog acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar