irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 backpackerlığı bırakmaya karar verdim.hanım hanımcık yolculuk edeceğim bundan gayrı.çekçek rulez.tabi bu kararımda çantamın sökulmek üzere olmasının ve belim ağrımasının hiç etkisi yok,inan. bakarsın bi' kaç aya topuklu ayakkabılı mini etekli prezentağbıl yolcu bile olurum sdfg.baya olmam da neyse.özleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yarın halletmem gereken işler var gözümde böyüyörü yalnız yurt işinden vazgeçtim kankarinlerle eve çıkıcaz çok çılgın bi de house'a başladım 2. sezondayım eğlenceliymiş ama cameron ilk sezondaki saç rengiyle kalsaymış keşke, o ne la öyle la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yolculuk uzun galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 2 gündür evde bi oje kokusu kız arkadaşımda 3 gündür yok oje şişesimi kırdım dışarıdan mı geliyor çözemedim daha oje kırdıysam diye korkuyorum bulamadım ama kırık mırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam 10kişi, 10sene kassak yanına yaklaşamayacağımız kadar über bilimadamı.. soyadı ne? gaylord.. 1 de değiller 2kişiler hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dörtlü bi ihaleye girmiştik günlük ikisini kaybedip, birini kazanıp birinde de berabere kalmıştık neredeyse 2 hafta salladılar kimin ne işi aldığını.. Şimdi de tüm işleri bir firmaya vermişler. Pek bi lazımdı o iş ya da işler baya kötü oldu =/ Neyse önümüzde ki maçlara bakıcaz artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 deli len bu kız <3 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://25.media.tumblr.com/tumblr_l7n37owZsj1qz6f9yo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 İş hayatıma stajyer olarak bir şirkette başlayıp başka hiç bir şirkette çalışmadan oradan emekli olabilir miyim acaba? Daha staj bitmedi, stajı uzatmak için konuşmaya gidince daha ben konuyu açmadan ders programım sorulup part-time çalışır mısın deniyor. Ertesi gün stajı uzatmayı konuşurken full-time lafı geçiyor.. Çok da memnunum günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Saeros said: yarın halletmem gereken işler var gözümde böyüyörü iyi ki gözümde büyümüş ki hazırlıklı başlamışım güne o yorgunlukla telefonu da kaptırdık otobüsten inerken tam oldu sdf çok cep telefonu hastası değilim ama yetim gibi hissediyorum kendimi şu an :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çay koydum, gelin içek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Şu saatlere kadar çalışıyoruz yine de olmuyor bazen günlük.. En iyisi portatif copları tekrardan sipariş edeyim bikaç gün sonra dışardaki apaçileri döverim. Efet güzel plan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aquila said: çay koydum, gelin içek. ohş herkeşler gelebilir mi? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ince belliye tek şeker hazırla.. geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Vanille'yi Banlayan eller kırılsın=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Taaaa libyadan arkadaşım ofisi ziyarete geliyor, MAKSİMUM YARIM SAAT UZAKLIKTAKİ arkadaşım hala gelmedi kaç aydır.. Böyle işte günlük.. Bi de o arkadaşım o kız için bu cumartesi beni ekerse bi daha da AH!(anladın sen) gelirim size belirteyim bi kere daha.. Çok tatsız rüyalar gördüm bugün. Gerçi biri güzeldi ehauheau ama geri kalan 3 rüyam kötüydü.. Aceba pek uyuyamadığım için rüyaları toplu toplu mu görüyorum diye düşüncelerdeyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dün nası yürüdüysem bugün her yerim ağrıyor ya işin kötüsü bugün de işim var ama yarına sarktı gibi, ayakta zor duruyorum şu an lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 wastyrx said: Taaaa libyadan arkadaşım ofisi ziyarete geliyor, MAKSİMUM YARIM SAAT UZAKLIKTAKİ arkadaşım hala gelmedi kaç aydır.. Böyle işte günlük.. Bi de o arkadaşım o kız için bu cumartesi beni ekerse bi daha da AH!(anladın sen) gelirim size belirteyim bi kere daha.. Kime bu sitem, çıksın malum şahıs ortaya! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abim sabahtan beri sertap erener, haluk levent gibi isimlerin duygusal parçalarını dinliyor.. Bilekleri kesip souk suya yatabilicek noktaya geldim.. Allahtan dosyalarla falan uğraşıyorum tamamen işsiz olsam kesin fena şeyler olurdu. Genetik sanırım bizde gidip en gerizekalı kızları buluyoruz heuahaeu İM-DAK LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 günlük, heyecanlandım lan. sonuçta bu gibi şeyler, önemli dönüm noktaları insanın hayatında. bana şans dile olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Günlük salak saçma işler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dünya dönüyoR günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Günlük yarın başlıyorem işime. Yemek olayı da ticket la, ne istersem onu yicem. Bide tam böyle şehir merkezinin de göbeğinde, 8.30 - 19.00 saatleri arasında bide. Hadi ben kaçayım, sabah erken kalkıcam çook uzun bi aradan sonra. Helecan bastı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 günlük, sabahtan beri tıkıldım eve kargo beliyorum.gelsin ona göre uçak bileti alıcam hadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 liseliye döndüm. güzel bi duygu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar