dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Çalışma saatlerim yarıya falan düşse hayat bana güzel diyebilirdim nan günlük ehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Garip bi gündü günlük. Hafiften beğendiğim bi hatun için pek beğenmediğim bi hatunun msnini aldım sdfg Neyse azıcık katlanıcaz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 "creator has a masterplan" yok public torrent'te lan günlük =( bana bulsana onu, uğraştırma beni diğer p2p'lerle.. sabahtan beri dilime takıldı. bir de bu şarkı çok iyi lan günlük. bildiğin çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=6_9blTxwFeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 insanların sen başkasının işini yapıyorsan ve bunu para ile de yapmıyorsan sana en azından teşekkür, iyi sohbet borçlu olduğunu bilmesi lazım.. lan senin işini ne diye yapıyorum ben arkadaşım.. adam bi gelir "kolay gelsin ya..." der.. ne bilim "sizin iş de zor be abi" der.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sizin iş de* zor be abi. * dilbilgisi olarak da düzelttim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sağol yaw racta.. ben iyice errör verdim artıkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Günlük acayip yetersiz bi adamım lan, minimal mirtal yetmezliği minimal triküspit yetmezliği pulmoner kapak yetmezliği Kalbim bile yeto çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 OHA? geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dasaaa ölürsem bana title verdirin yetersiz diye ahahqah ya da "rahmetli" de olabilir bakalım doktor yarın ne diyecek ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tansiyon falan şikayeti ile mi gittin yoksa sıkıştırma, çarpıntı falan mı vardı? doktorun house md ise korkma aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Abi 5 yıl kadar önce geniz eti ameliyatı öncesi üfürüm sesi duydular. Oradan bi kontroldür başladık, lakin bu seferki eko sonucunda bu çıktı. Diğer takipler de elimde şu an, onlarda böyle birşey çıkmamış sonuç olarak. Ama bu son seferkince çıktı. Uludağ Üni. Tıp fakültesinde takip ediliyorum işte, yarın doktora göstericem sonuçları 4'de randevum var. Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 SeaGle said: Günlük acayip yetersiz bi adamım lan, minimal mirtal yetmezliği minimal triküspit yetmezliği pulmoner kapak yetmezliği Kalbim bile yeto çıktı.. bende de var hepsi, çok önemli bişey değil demişti doktor tee hava harb okulu zamanı. sadece sert basınç değişimlerinde kan pompalanması yavaşlıyo falan gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 günlük az önce bonzai yetiştirmeye merak salcaktım vaz geçtim :( onlamı uğraşcam bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben merak salmıştım bonzai'ye de.. boşver. doğasında köklerini salıp, büyüyüp kocaman olan bir canlıyı daracık bir alanda hapsedip, küçücük bırakmaya gönlüm razı olamadı. senin de olmasın. ha git mesela anti-christ'i izle onun yerine. ben şimdi izledim, sen de izle. ikinci bir ortak yanımız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 allah karetsin böyle isi, hersey mükemmel gidiyor diyorum is okul ask falan. yarim saat önce aklimdan gecti lan dedim acaba hersey bu kadar güzel gidiyor, kötü birsey mi olacak diye. ve olmus. gecenin bu saatinde telefon caldi, enistem aradi. 2 yasindaki yegenim serra bugün kriz gecirmis, kusmustu, hastaydi falan zaten. nefessiz kalmis, bayilmis. bi sürü ambulans gelmis 15 kisilik bir ekip. doktor gelene kadar nefes alamamis of simdi hastanedelermis. =/ cok kötü hissediyorum. bebegime bisi olmaz umarim, mutluluk kaynagim o benim. of lanet olsun ya. nasi tepki verecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum. yazarak rahatlarim belki bi nevi diye yaziyorum simdi. nolur kötü birsey olmasin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 First class diploma notunu ya 2 ya da 3 puanla kaçıracağım için KAFAMA SIÇMAK İSTİYORUM. Geçmiş olsun Nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 @ vanille, çok çok geçmiş olsun, umarım atlatır büyük bir sorun çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 umarim =( durumu sandigimdan daha ciddiymis, ablam aradi. 2-3 kere kriz gecirmis daha, omurilikten su alinmis. daha hic birsey belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Geçmiş olsun. Günlük, çok gerginlik var hayatımda. Fazla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Geçmiş olsun ya, çok fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ractamainus said: ben merak salmıştım bonzai'ye de.. boşver. doğasında köklerini salıp, büyüyüp kocaman olan bir canlıyı daracık bir alanda hapsedip, küçücük bırakmaya gönlüm razı olamadı. senin de olmasın. ha git mesela anti-christ'i izle onun yerine. ben şimdi izledim, sen de izle. ikinci bir ortak yanımız olur. evet yapmacık zaten plastik gibi. lors van trier ağır gelir şimdi. bir sürü gemili film indirmiştim onları izliycem :) geçmiş olsun nil. sara nöbeti felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 perşembe 17.25 ben gider günlük. kısmetse mükemmel bi tatil yapcam mmmm tatiiiğl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 said: geçmiş olsun nil. sara nöbeti felan mı? yok, bilinmiyor ki henüz. durup dururken oldu. normal üsütmüstü, kusma, ates falan vardi iste. öyle kronik bir hastaligi yoktu yani. neyse, olumlu düsünmek lazim, olumlu bir sonuc aliriz umarim. tesekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bugün de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar