Masteis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 selam günlük, bugün çok güzel bi rüya gördüm ama tek kötü yanı çok böcekliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sıkıcı bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Şirkette çaktırmadan attığım 8-9 el dotadan sonra gözlerim kızardı ve uykum geldi. Deli gibi uykum var lan.. Sabah yine zar zor kalktım işe geç geldim bekliyorum ne zaman patlıcak babam. Babam tarafından 2.kez işten kovulmak istemiyorum. Yarın güzel bi gün olucak galiba bilmiyorum öyle hissediyorum dün gece eski kız arkadaşım aradı buluşalım diye ama bilmiyorum böyle dediği anda mutlu falan olmam lazımdı ama bi bok olmadı öyle normal biri buluşalım falan dedi. Nese du bakalım daha alkol alınmadı. Faturalı hat aldım herkes mi ödemeli atar lan? Faturalı kullanan bile ödemeli atıyo. Bu şeye benziyo hani yeni ayakkabı alırsın encik arkadaşların gelir oOOOOooOOoOo hayırlı olsun diyip basar ya. Belediye zehirler yareppim amin. Üşenmessem akşam spora gidicem dün gitmedim böle vücudum çökmüş gibi hissettim lan bi kaç gündür bi uyuşukluk var bende du bakalım hadi kaçtım ben günlükcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sevgili idiot. garip bi gün. cok isim var anneea coooooook. scan.basvuru.okul.is.veledler. kelimelerle ifade edemiyorum. ama iyyim. streste olmam güzel sanirim. dötümüzü kaldirmamizin vakti geldi de geciyor bile. güzel olcak güzel. tugba lan, scs. canim dolmam benim. artik insanlari olmayan pipime takmiyorum, bu da büyük bir gelismedir. had ciao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 okulumun fizik bölümünden nefret ediyorum. kafalarına göre deneyi gelecek haftaya ertelemişler. bir de bunu davutpaşaya gittiğimde öğrenmiş olmak çok feci. kaç haftadır bu günü bekliyordum, son davutpaşa laaan! diye heyecanlanıyordum, yine bitmedi davutpaşa. haftaya son ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 günlük eskişehire enginarımı da götürüyorum meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 günlük patronun boğazını kesmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nerde çalışıyosun (arda bey) günlük hayatımda hiç yapmadığım kadar ödevi bi kaç günde yapmam gerek..okul zaten yarım dönem uzadı..daha fazla uzasın istemiyorum biran önce bitsinde 4 yıllık açıköğretim okuyayım 15 askerlik yapmak istemiyorum..5 ay 5 gün yaparım gelirim paşalar gibi inşallah.. yaladım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bügün 10bini, 3ü yıldızı takayım diyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oldu 10bin, çalışmak ile alakalı bir yazı vardı aklımda onu yazcaktım üşendim, pati çok mu sosyal li bir önermem vardı onu da geçtim, not alıyorum buraya bir ara ikisini bir topicte eritcem, bu kadardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ıyy ders var yarın lan, kim gidicek lan ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ıyy yarın tatil ama neyseki kütüphaneye gidip çalışabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 günlük eskişehirdeyim. lütfen planlarım ters tepmesin. annem uyuzluk yapmasın. hava biraz daha ısınsın. atarlı değilim sadece klavye çince virgülü bulamadım. o yüzden bu noktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 günlük çok sıkıcı bu hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yeni günlük, bu sana ilk mesajım. gerginim, bekleme ve belirsizlik hiç hoş şeyler değil. hintli amcayla kanka olmak istemiyorum. cumartesi sınav var çalışmadım henüz, proje de başladı ooh. artıık eylüle kadar hayatımın bir parçası olacak kendisi. ama mükembıl bi konuymuş heyecanlandım direk. canım sıkılıyor çok. şu anda canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor, kimse yok buralarda. her çarşamba olduğu gibi, boş bi gün. çıkıp çimlerde otlayasım var, onu bile canım istemiyye. öyle işte, adiyö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 pogodi said: günlük eskişehirdeyim. lütfen planlarım ters tepmesin. annem uyuzluk yapmasın. hava biraz daha ısınsın. atarlı değilim sadece klavye çince virgülü bulamadım. o yüzden bu noktalar. oo hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lan Günlük, Internatişonal Marketing dersinde sunumlar ve ödevler için örtmen bizi grup yaptı. Dedi gruplarınıza bi de isim bulun. Baktım diğerlerinden öneri gelmiyo, dedim paticik olsun. o ney dediler. dedim böle kedi, küçük felan. ay çok şeker, çok feminen dediler. galiba yanlış yoldayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 günlük olm, bugün 3. kez tam facebooka baktığım sırada patron girdi odaya asdf. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 günlük yarın benım içn çok önemli dua et iyi seyler olsun lutfen en az pazartesi kadar önemli..baska hiçbişey dusunemıyorum kafayı yedim galiba... aa ginaly 2.madalyasını almış buarada hayırlı olsun dediğimi ilet günlük..grsrz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sevgili idiot, yolladim basvurulari, rahatladim sanki. evden cikmadan önce anamla birbirimize girer gibi olduk biraz. tab sonra istasyonda kapoera yapan gencler, hayat negzel troller falan oldums.asdf hayir cidden gördüm. güzeldi. sigaramla cola lightimla oturup izledim kendilerini. sonra otobüsümü beklerkene, piercing almaya karar virdim burnuma. neese gittim, tam dükkandan iceri giricem. böle zenci mi degil mi tam karar veremedigim bi amcam, SELAM NABEEER! dedi, suratina baktim. o da bana bakiyo it. döndüm arkami yine göz göze geldik. aleeahalleah didim girdim iceri, aldim piercingimi.gitmis die sevinirken yolda bi daha denk geldim. sanki pusu kurmus be. istasyona kadar takip etti, soora hemen otobüse atladim. dötü yemedi herifin binmeye. yusuf yusuf da olmadim isin ilginci. had neyse. öbdüm gerdanindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Famy said: aa ginaly 2.madalyasını almış buarada hayırlı olsun dediğimi ilet günlük.. ehi, saöl^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 cok bunaldım,yazmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 klonlama değil de doğrudan kopyalama olsa. bi dasaaa daha kopyalasam. sonra bigzel gırtlağını sıkıp öldürsem. keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 vaniLLe said: ... böle zenci mi degil mi tam karar veremedigim bi amcam, SELAM NABEEER! dedi, suratina baktim. o da bana bakiyo it. döndüm arkami yine göz göze geldik. aleeahalleah didim girdim iceri, aldim piercingimi.gitmis die sevinirken yolda bi daha denk geldim. sanki pusu kurmus be. istasyona kadar takip etti, soora hemen otobüse atladim. dötü yemedi herifin binmeye... kız olmak zor iş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 iyi geceler günlük yarın yine aynı tantana görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar