Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Riddler said: konuyu sarkıtmak istemem ama (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) noluyor öle bişi cehennemden de kötü günah mı işlesek, sevabımı göremiyorumda. şahsen ben Araf'a gitmek isterim. hayvanlar iyidir, ben de deli olduğumdan diğer delilerin arasında olmak da fena değil gibi gözüküyor. Cennet'ten iyi yav. hayvan olmadan Cennet'in tadı çıkmaz... o değil de ben şeyi anlamadım. Deli de insan değil mi arkadaş. Adamın deli olması kendi suçu mu :P Hem yaptığı iyilikler veya kötülüklere göre niye değerlendirilmiyor? dur ben bir mol hesaplıyıp geliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben ölünce gerçekten ölmek isterim. öyle cennet cehennem falan istemiyom. beni veritabanından silsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 haydari said: ben ölünce gerçekten ölmek isterim. öyle cennet cehennem falan istemiyom. beni veritabanından silsinler. seni direk olarak araf a alıyoruz. tabi önce bir akepeye sormak lazım muhalifmisin? değilsen cennet garanti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 paramın 3 bölü 9'uyla fındık alacağımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 HellHound said: ogretmen fazla internette takilmis, bir sonraki sorusunun "Cehennem exothermic mi, endothermic mi?" olma ihtimali var bence...bu soru geldi direk aklıma, dedim lise seviyesinde böyle soru mu olur lise öğrencisine. meğer daha kötüleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 zlorwf said: Bence hoca espri yapmış ve komik. Ayrıca ilk defa demek istiyorum. Şeriat geliolol sen abdullah tuncayı bildiğinden sana bunlar komik geliyor tabi ama bence bu adam gayet ciddi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Aket-Atum said: zlorwf said: Bence hoca espri yapmış ve komik. Ayrıca ilk defa demek istiyorum. Şeriat geliolol sen abdullah tuncayı bildiğinden sana bunlar komik geliyor tabi ama bence bu adam gayet ciddi. :D Bence Unakıtanın karısı da ciddi idi. Kadın inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bone said: Riddler said: konuyu sarkıtmak istemem ama (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) noluyor öle bişi cehennemden de kötü günah mı işlesek, sevabımı göremiyorumda. şahsen ben Araf'a gitmek isterim. hayvanlar iyidir, ben de deli olduğumdan diğer delilerin hesaplıyıp geliyim... you are crazy maaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 tunca said: Masquerade said: 4.10 üzeri -2 mol kötülük ASDHASHDAHDGA masaüstü takva-rol yapma oyunu yapan insanlar ileride onu da yapardı şaşırmadım https://www.doganoyuncak.com/site/page.asp?dsy_id=326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Kinkaudonau said: tunca said: Masquerade said: 4.10 üzeri -2 mol kötülük ASDHASHDAHDGA masaüstü takva-rol yapma oyunu yapan insanlar ileride onu da yapardı şaşırmadım https://www.doganoyuncak.com/site/page.asp?dsy_id=326 Oöh bu ne yaw. Bu dini sevdirme adına yapılmış gayette dinimizin seviyesini düşürmüş bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 said: İmanla "zar" biraraya gelmeyeceğinden, Takva Yarışı'nın mimarı Hakan Sarıhan'ın topaç diye isimlendirdiği çocukluğumun "fırıldağını" önce ben çevirdim, 2 geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 olm bende sağ ve aşırı görüşlü sayılırım ama bu tam,komedi olmuş bu ne lan puahauahauaha ortamdan yarıldım yemin ederim,herif utanmasa cennetteki arazilerin toplam yüzölçümünü hesaplattırıp millete satacak:D,hadi onuda geç cehennemdeki sıcaklığı ölçtürecek utanmasa pauıahauahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bir gülersin, iki gülersin, üç gülersin, hatta, dört gülersin ama en sonunda pes edersin, "yeter artık!" dersin. Bunun gülünecek yanı falan kalmamış. Yobazlıktan başka bir şey değil çünkü. Yobazlığı kullanan okumuşlarımız da tabi çok, onlarda aşırı görüşlüler, ılımlılar, sıcacıklar, huzuru gökte arıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 daily quest işte her şey aslında. cennet ya da cehennem reputasyonu kazanıyosun. hoories: exalted sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bu ne be? Harbi ne yani. Ben en son bıraktığımda, yok 10 üzeri 23 ıvır zıvır bişiler vardı. Bu ne ya ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Masquerade said: “X şahsı hayatı boyunca 3.10 üzeri 22 tane iyilik ve 4.10 üzeri -2 mol kötülük yapıyor. Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor. İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek. Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak. İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 6.10 üzeri 23).” Sondaki (N: 6.10 üzeri 23) sure ve ayet gibi durmuş. Sınava besmeleyle mi başlıyorlardır. "Niyet ettim allahıma bugünkü sınavımı yapmaya." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 güzeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 birde bu delilik olayı neye göre kime göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 takva yarışı süpermiş lan hemen aliim de aylecek cennete mi cehenneme mi gideceğimizi öğreniyim ama zira kazanamazsam her türlü çirkefliği yapıp ailemin elinden de cennet hakkımı alırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 zlorwf said: Bence hoca espri yapmış ve komik. Ayrıca ilk defa demek istiyorum. Şeriat geliolol bencede hoca espiri yapmış komik..sorun yok ne şeriatı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 said: Yaşasın ! Bilemedi... Kesin, en yakın arkadaşı Alen yüzündedir. Çocuk o kadar iyi ve düzgün ki...(Bir tanısanız, çocuğunuzun da böyle bir arkadaşa sahip olması için dua edersiniz.) ne alaka lan alen ne anlamadım iyi bişi mi kötü bişi mi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mol kütlenize göre konuşun kafirler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adam yaratıymış takdir ettim. 10^-2 mol kötülük nedir ya bu nasıl bir zihniyetin ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar