Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 puanlık "ahiret" sorusu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Riddler said:
konuyu sarkıtmak istemem ama
(hayvanların ve delilerin barınacağı yere)
noluyor öle bişi
cehennemden de kötü
günah mı işlesek, sevabımı göremiyorumda.

şahsen ben Araf'a gitmek isterim.
hayvanlar iyidir, ben de deli olduğumdan diğer delilerin arasında olmak da fena değil gibi gözüküyor.

Cennet'ten iyi yav. hayvan olmadan Cennet'in tadı çıkmaz...

o değil de ben şeyi anlamadım. Deli de insan değil mi arkadaş. Adamın deli olması kendi suçu mu :P Hem yaptığı iyilikler veya kötülüklere göre niye değerlendirilmiyor?

dur ben bir mol hesaplıyıp geliyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Riddler said:
konuyu sarkıtmak istemem ama
(hayvanların ve delilerin barınacağı yere)
noluyor öle bişi
cehennemden de kötü
günah mı işlesek, sevabımı göremiyorumda.

şahsen ben Araf'a gitmek isterim.
hayvanlar iyidir, ben de deli olduğumdan diğer delilerin hesaplıyıp geliyim...

you are crazy maaan
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:
tunca said:
Masquerade said:

4.10 üzeri -2 mol kötülük

ASDHASHDAHDGA

masaüstü takva-rol yapma oyunu yapan insanlar ileride onu da yapardı şaşırmadım

https://www.doganoyuncak.com/site/page.asp?dsy_id=326

Oöh bu ne yaw. Bu dini sevdirme adına yapılmış gayette dinimizin seviyesini düşürmüş bir oyun olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

olm bende sağ ve aşırı görüşlü sayılırım ama bu tam,komedi olmuş bu ne lan puahauahauaha ortamdan yarıldım yemin ederim,herif utanmasa cennetteki arazilerin toplam yüzölçümünü hesaplattırıp millete satacak:D,hadi onuda geç cehennemdeki sıcaklığı ölçtürecek utanmasa pauıahauahauaha
Sosyal ağlarda paylaş

bir gülersin, iki gülersin, üç gülersin, hatta, dört gülersin ama en sonunda pes edersin, "yeter artık!" dersin. Bunun gülünecek yanı falan kalmamış. Yobazlıktan başka bir şey değil çünkü. Yobazlığı kullanan okumuşlarımız da tabi çok, onlarda aşırı görüşlüler, ılımlılar, sıcacıklar, huzuru gökte arıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

“X şahsı hayatı boyunca 3.10 üzeri 22 tane iyilik ve 4.10 üzeri -2 mol kötülük yapıyor. Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor. İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek. Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak. İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 6.10 üzeri 23).”

Sondaki (N: 6.10 üzeri 23) sure ve ayet gibi durmuş. Sınava besmeleyle mi başlıyorlardır. "Niyet ettim allahıma bugünkü sınavımı yapmaya."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...