Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de işsizlik oranı %15.5

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Sylian said:
http://www.bbc.co.uk/turkish/news/story/2009/04/090415_turkey_unemployment.shtml

Yuh diyorum sadece... Kriz bize iyi sürttürmüş.

Ağzını topla. Teyet geçti bikerem.

Hatta kriz yok diye daha geçen hafta açıklama yapan bir bakanımız vardı.

Sen yada BBC koskoca, haşmetli başbakanımızdan ve saygın bakanlarından iyi mi bileceksin?

Şimdi Kriz var diye normalde çalışmayan kadınlarda iş bakmaya başlıyor, rakamlar şişiyor. Na bunuda başka bir bakan söylemişti (Belki aynı bakandır hatırlamıyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oranı bir de üniversite mezunu insanlara vurun. Toplam işsizlik %19'da, vasıflı eleman durumu nedir acep. Yeni mezun olmuş adam kaç sene bekliyor işe girmek için. Koç Üni'de çift anadal + Boğaziçi'nde master yapmış arkadaşım işsiz be kardeşim.

Ama İgdaş'ta bekçi olarak başlayan adam bugün müdür.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mezun değilim ama aynı zamanda iş arıyorum ben mesela dahil edilmiyorum bu rakama =)

O yüzden AKP gençlik koluna girip atatürk hakkında olumsuz konuşmayı düşünüyorum.
Hem babam ihale kapatır hemde ben müdür olurum bi yerde.Bakmışsın bi gün Başbakan olmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Şimşek geçen gün bizim okula konferansa geldi bi 100 kişi falandık izleyen. quote edeyim

"şimdi bi de teğet geçti muhabbeti var sorucaksınız biliyorum siz sormadan açıkliym. Kriz bizi vurdu gayet ağır da vurdu, ama çocuklar hakkaten bankaları teğet geçti. en azından bu konuda bi teğetten bahsedelim bari"

ekonomik bilgisini görüceğimiz kadar derinlere inmedik ama gerçekten çok iyi bi politikacı. ve gayet komik bi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
arkadaşlar cin gibi çocuklarsınız, bulun bi fikir birleşin kredi fln çekip iş kurun.
ben zamanında düşünüyordum bu tip bi şey.

fikribulduk yav yenibi ultima online(darkfalldan iyi olcak) yapicazda birlesip kiredi cekemiyoz ama gel bu ise bi el at
bu arada benim isim yok ama issiz deyilmisim
issiz olabilmek icin 2 yil calismaliymisim wtf
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
Mehmet Şimşek geçen gün bizim okula konferansa geldi bi 100 kişi falandık izleyen. quote edeyim

"şimdi bi de teğet geçti muhabbeti var sorucaksınız biliyorum siz sormadan açıkliym. Kriz bizi vurdu gayet ağır da vurdu, ama çocuklar hakkaten bankaları teğet geçti. en azından bu konuda bi teğetten bahsedelim bari"

ekonomik bilgisini görüceğimiz kadar derinlere inmedik ama gerçekten çok iyi bi politikacı. ve gayet komik bi adam.

%99'u yabancı olan Bankalarımızı teğet geçmesi normaldir aslında. Türkiye'ye ait bankalarda durum ne acep. 1 tane miydi oda?
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
elaidi said:

%99'u yabancı olan Bankalarımızı teğet geçmesi normaldir aslında. Türkiye'ye ait bankalarda durum ne acep. 1 tane miydi oda?

az bil de konuş ya. yabancı ortaklı bi kere onlar. ikincisi, yabancı da olsa Türkiye'de olduktan sonra ve krize güçlü girdikten sonra ileride vericekleri kararlar avrupa ve amerikadan önce kredi havuzunu genişletmek olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...