Sylian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://www.bbc.co.uk/turkish/news/story/2009/04/090415_turkey_unemployment.shtml Yuh diyorum sadece... Kriz bize iyi sürttürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Sylian said: http://www.bbc.co.uk/turkish/news/story/2009/04/090415_turkey_unemployment.shtml Yuh diyorum sadece... Kriz bize iyi sürttürmüş. Ağzını topla. Teyet geçti bikerem. Hatta kriz yok diye daha geçen hafta açıklama yapan bir bakanımız vardı. Sen yada BBC koskoca, haşmetli başbakanımızdan ve saygın bakanlarından iyi mi bileceksin? Şimdi Kriz var diye normalde çalışmayan kadınlarda iş bakmaya başlıyor, rakamlar şişiyor. Na bunuda başka bir bakan söylemişti (Belki aynı bakandır hatırlamıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eheh teğet geçti oolm eheheh ama bu süper bi teğet, öyle böyle değil. rte teğeti. delip geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Zengin liboşlarımızın jeeplerinin depoları dolu oldukça sokmuşum işssizliğe. Ekonomi çok iyi bence ki hala millet jeepe binebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yalnız tarım dışı işsizlik %19'larda... bizi ilgilendiren de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Hala bakanlarımız cifors alabiliyorlarsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu oranı bir de üniversite mezunu insanlara vurun. Toplam işsizlik %19'da, vasıflı eleman durumu nedir acep. Yeni mezun olmuş adam kaç sene bekliyor işe girmek için. Koç Üni'de çift anadal + Boğaziçi'nde master yapmış arkadaşım işsiz be kardeşim. Ama İgdaş'ta bekçi olarak başlayan adam bugün müdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 arkadasin turbanli bir kiz bulup evlensin o zaman is bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ha bir de şöyle bir şey var. üniversite öğrencileri, evde oturanlar vs. de denkleme katıldığında oran %27'lere vuruyor... her 4 kişiden 1'i işsiz kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben mezun değilim ama aynı zamanda iş arıyorum ben mesela dahil edilmiyorum bu rakama =) O yüzden AKP gençlik koluna girip atatürk hakkında olumsuz konuşmayı düşünüyorum. Hem babam ihale kapatır hemde ben müdür olurum bi yerde.Bakmışsın bi gün Başbakan olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Arkasokak said: her 4 kişiden 1'i işsiz kısacası. Her 4 kişiden 3'ü cifors alabiliyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 geçen herifin birini duydum, "KRİZ YOK Kİ, KERİZ VAR KERİZ.KERİZ OLAN BATIYO" gibisinden bişey diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben işsizim ty arkadaşlarımda işsiz duble ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Benim de en sevdiğim söylem şu: " Çalışmak isteyene iş mi yok", bunun sonrasında, merdiven yıkarsın yine iş, pazarda limon satarsın gibi ekler gelir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Teğet geçti... geometri bilmeyenler imam hatibe gitsin orda öğrenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 benim issizlik oranim 100%, onu napicaz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 arkadaşlar cin gibi çocuklarsınız, bulun bi fikir birleşin kredi fln çekip iş kurun. ben zamanında düşünüyordum bu tip bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mehmet Şimşek geçen gün bizim okula konferansa geldi bi 100 kişi falandık izleyen. quote edeyim "şimdi bi de teğet geçti muhabbeti var sorucaksınız biliyorum siz sormadan açıkliym. Kriz bizi vurdu gayet ağır da vurdu, ama çocuklar hakkaten bankaları teğet geçti. en azından bu konuda bi teğetten bahsedelim bari" ekonomik bilgisini görüceğimiz kadar derinlere inmedik ama gerçekten çok iyi bi politikacı. ve gayet komik bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 çok eğlendim. bence de bankaların sıhhati sağlam olduktan sonra millet aç kalmalı. banka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH resmen "bu da mı gol değil ha? bu da mı ofsayt" moduna girmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Teğet teğet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Joker said: arkadaşlar cin gibi çocuklarsınız, bulun bi fikir birleşin kredi fln çekip iş kurun. ben zamanında düşünüyordum bu tip bi şey. fikribulduk yav yenibi ultima online(darkfalldan iyi olcak) yapicazda birlesip kiredi cekemiyoz ama gel bu ise bi el at bu arada benim isim yok ama issiz deyilmisim issiz olabilmek icin 2 yil calismaliymisim wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 elaidi said: Mehmet Şimşek geçen gün bizim okula konferansa geldi bi 100 kişi falandık izleyen. quote edeyim "şimdi bi de teğet geçti muhabbeti var sorucaksınız biliyorum siz sormadan açıkliym. Kriz bizi vurdu gayet ağır da vurdu, ama çocuklar hakkaten bankaları teğet geçti. en azından bu konuda bi teğetten bahsedelim bari" ekonomik bilgisini görüceğimiz kadar derinlere inmedik ama gerçekten çok iyi bi politikacı. ve gayet komik bi adam. %99'u yabancı olan Bankalarımızı teğet geçmesi normaldir aslında. Türkiye'ye ait bankalarda durum ne acep. 1 tane miydi oda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Türk ya da yabancı olması değil de kriz bizi reel sektörden vurdu.Finansal sektör şimdilik idare ediyor,ama krizin reel sektörden girişeceği aşikardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 |Joker| said: elaidi said: Mehmet Şimşek geçen gün bizim okula konferansa geldi bi 100 kişi falandık izleyen. quote edeyim "şimdi bi de teğet geçti muhabbeti var sorucaksınız biliyorum siz sormadan açıkliym. Kriz bizi vurdu gayet ağır da vurdu, ama çocuklar hakkaten bankaları teğet geçti. en azından bu konuda bi teğetten bahsedelim bari" ekonomik bilgisini görüceğimiz kadar derinlere inmedik ama gerçekten çok iyi bi politikacı. ve gayet komik bi adam. %99'u yabancı olan Bankalarımızı teğet geçmesi normaldir aslında. Türkiye'ye ait bankalarda durum ne acep. 1 tane miydi oda? az bil de konuş ya. yabancı ortaklı bi kere onlar. ikincisi, yabancı da olsa Türkiye'de olduktan sonra ve krize güçlü girdikten sonra ileride vericekleri kararlar avrupa ve amerikadan önce kredi havuzunu genişletmek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar