Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bizde %50leregeldik deconstructerda, aa zaten %60'ın altına inmeyi planlamıyoruz, nasılsa hunter anca gidip diğer bossları pullaro sırada. yalnız flame leviathan cok super bi fight olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 biz de aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 XT ye koptum yalnız sesine çok tatlı bi boss olmuş kızıp NO NO NO NONO diip yerleri dövmesi çok tatlı ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 enrage time'ı cok kotu harbiden XT'nin. hala deniyoruz bakalım, inecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ahaha evet cok tatlı, wipedan sonra kızamıyosunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 indi xt sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kıyamam :/ üzüldü mü inerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 niooo niooo diyodu en son. acımadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bu gun basladik ulduara, FL 2.ci denemede deconstructor mudur bulmiyorum 4 denemede , razor 2.ci denemede indi ama su kucaginda kazan tasiyan eleman mahvetti bizi :D bide antechamber da devle kapistik ama olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Iron Council çok zevkli bir fight; onu kestik ama Kologarn çok feci. Bizim tank kologarn'a charge etti; sonra aşağı üştü öldü koptuk orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ben xt nin sesini duyunca koptum :p Bide kologarn birden selam verince tırsmıştım one lan die =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mimiron & Vezax kaldı :( Bekle yoggy totoshu biz geliyoz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Oyunu bıraktım bırakıcam, iki gündür raidlere bile girmedim. Genel izlenim nedir yani Ulduar hakkında? Faydalı bir icat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çok iyi ulduar. baya eğlendim dün akşam, yalnız bir boss kesebilecek kadar az durmama rağmen. ayrıca çok güzel olaylar var, buglar var iyi hoş da; minimapteki artık class renklerine göre ayrım ne kadar iyidir öyle. ya da quest tracker da çantada obje aramama derdi.. böyle küçük küçük ama bir ton güzel şey var, baya olmuş bu patch. bi de outfitter a muhtaç kalmasak tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 naxx gibi faceroll değil; ama çok zor hardcore bir yerde değil ( hard modeları aktive etmezseniz ); razorscale leviathan ve council gibi çok eğlenceli tasarlanmış epik fightlar var; müzikler güzel. Naxxramas; SSC gibi farm raidlere kıyasla güzel; ama bir black temple havası yakalanamamış. Belki de ben cüce hikayelerinden hoşlanmadığım içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Su anki gear seviyesi ile gercekten zorlayici olmus, ugrastiriyor. Bakalim watcherlar bu kadar kasiyosa algalon nasildir kim bilir. Ikinci bi c'thun vakasi olabilir, bakip gorucez. P.S (Hard mode uzerine yazilmistir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @nihlathak Gözünü sevim biraz daha bilgi. Hiç kestiniz mi hard mode? Bizim gibi yarı casual-ucundan hardcore guildlere denememizi tavsiye ettiğin hardmode varmı? Hardmode'lardan item drop nasıl, hangi levellar düşüyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 dusmus yogg saron videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bir kac gundur kadro sıkıntısından ulduar 10 a girebiliyoruz.Aramızda PTR de boss ları test etmıs kımse olmadıgından bossların onune gelip ole taktigini falan inceleyerek kesiyoruz. 2 günde Flame,Razarscale ve Xt-002 i kestik. Ignis i 1 saat falan deneme sansımız oldu.Su an icin bu boss ta bug oldugu soylenıyor.Eline aldıgı kisiye vurmaması gereken melee swing i vuruyomus normal olarak sn de verdıgı 7.5 k dmg haricinde.Birde addler cok hızlı geliyo 1 add 20 stack alacak kadar ates altında durana kadar 2 add daha gelıyo.Ilk add ı kestıgımızde boss %45 dmg bonus alıyo. Ust katlara bu aksam cıkacaz ılk karsılasma anını bozmamak ıcın video veya on calısma yapmıyorum.Cıkınca gorecem ne oldugunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yeri burası diil tam ama the 5 ring: http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/april/live_31_9767_16.jpg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ringin ismini degistirip 5 i bi yerde yapmak lazımmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 FreEmoon said: @nihlathak Gözünü sevim biraz daha bilgi. Hiç kestiniz mi hard mode? Bizim gibi yarı casual-ucundan hardcore guildlere denememizi tavsiye ettiğin hardmode varmı? Hardmode'lardan item drop nasıl, hangi levellar düşüyor vs. Kestik hard mode'da biseyler evet ama bilgi gizli oldugundan burdan yazmam dogru olmaz. Hard mode'lar olarak soyleyebilecegim cok zor olduklari, ciddi ciddi iyi guildler icin bile inanilmaz zorlar, misal freya filan muru'dan zor bu kadar diyebilirim. Item lvl olarak 226 + 232 armor ve 239 lvl weaponlar dusuyor hard mode'larda. Iron council'in hard mode'unu deneyebilirsiniz en kolay hard mode o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 IS kesti hard mode freya'yi. Gz to them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 her yer farma bağlansın sonra açacam karakteri 1 aylık. görecem ulduar ı. kapatacam geri. tekrar patch gelince aynı döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hodir tabiri caizse azımızı kırdı 10 mande bu gece:( yaw bu 4K tickleyen aoe'sini heal through şeklinde geçmekten başka bi çare yok sanırım? illa priest ve shamanmı toplayalımda aoe heall attıralım.Varmı tafsiyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar