fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tam trt 1 yayını oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daha bi trt 2, kültür sanat programı tandansı, bir esra ceyhanlık, bir ibo showluk. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arkada çalmıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://neceflimasrapa.files.wordpress.com/2008/09/masrapa-7490391.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 necefli mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 mavi kırmızı olanlar necef işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yayında bi kere dota +1 der misiniz rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 O metrobüs konusu efsane. Yenileri fazla görememenizin nedeni muhtemelen Edirnekapı'ya kadar gidebiliyor olmalarıdır. yokuş çıkamama mevzu falan zira. bi de akbilde aktarmayı kaldırdılar metrobüs için. zaten hergün ardımı dövdürmekten bıktım o kalabalıkta, bi de bu. sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 komunistler bastlı lan yayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 programı dinlerken çaya şeker diye tuz koydum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yahu ,stendiği kadar yol yapılsın köprü yapılsın kavşak fln sorun un çözüleceğini sanmıorum istanbula gelen göçün kesilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende yayına katılmak istiyorum ve yayında SİZİN ADAMIIZ ALMİİMİ SES KAYDİNİ ALMİYOMU AŞAĞIDA SEN SUS LAN KÖYÜ demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 25 kişi zirve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 naaays =) haftaya daha uzun yaparız arkadaşlar, böyle farklı insanlar bağlanınca daha da keyifli oldu (hep bonepart hep bonepart nereye kadar?!) kusura bakmayın sabahın köründe finalim var daha adam gibi çalışmış deilim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 güzel yayın oldu sesim de baya çıkıyomuş laptop var diye dibine girdim fazla girmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kolay gelsinn bol şans =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Çok istedim yayına katılmayı ama daha eve gelemedim sori gençler. Samle kapışıcaktık negzel =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 salincakta gibiydin abi gitti geldi ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 axe gelecek haftaya, np. :P valla cogitoz'un sesi rambo 2'de rambo'nun elektrikle işkence çektiği odanın yanıp sönen ampulü gibi gidip geldi, düşünün böyle bir örneğe gark eyledi, öyle bir dalgalanma vardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hadi ya. ben baktığımda gidip gelme yoktu ama? belki skype da bize özel bi durumdur o. bana da bazen kötü geldi çünkü sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sonlara doğru düzeldi de ilk konuşmalarının hepsi çok dalgalıydı maalesef. bir cümle anlaşıldı, öbürü duyulmadı gibi durumlar oldu. nedendir bilemiyorum doğrusu, ilk defa öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mundar mı oldu bugünkü program gugıl yüzünden? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar