ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 para almanın gecikmesinin yanı sıra, bu kişinin işlediği suçun boyutuna göre adaletin 30 yıl sonra gelmesinin kime faydası olabilir ki? yani yasanın zarar görenden ziyade zarar verenin çıkarına işlemesi çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 iranla ırakı bir tutmayın abi. irana girmek 100 kilo billur ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 irak icinde aynisini diyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yok öyle denmiyordu tam olarak. ırak'ın ordusunun falan kalmadığı belliydi zaten. ayrıca iran'ın insanıyla ırak'ın bölünmüş yapısının pek bir alakası yok. iran çok derin bir gelenek. tarihi boyunca 1 kez başka bir ülkenin boyunduruğu altında kalmış o da iskenderin devleti. fars-pers kültürünü küçümsemeyin. şu anda islam devrimi vs diye küçük görme hatta yok görme diye bir şey var türkiyede. ancak iran mesela türkiyeden fazla filozof çıkarmıştır tarih boyunca. irandaki şii gelenek öyle az buz bişey değil. ve hatta şu an ıraktan çekilmeye hazırlanan amerika ıraktaki şiilere ülkeyi bırakmamak için kıvranıyor. saddam'ı indirdikleri için zaten sünni araplarla araları hiç bir zaman çok iyi olamadı. (saddam döneminde tek rahat eden grup bunlardı çünkü) şiiler zaten iran'ın etkisine açık çok derin bi şekilde. ellerinde bir kürtler var. talabani devlet başkanı bir şekilde amerikaya hizmet etmeye çalışıyor. ırakta bile boka batmışken iran'a girmeyi hayal bile edemez amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bir dakka yahu... Tamam uzun süredir Paticik Radyo dinlemiyordum ama tartışma programı yayını fln? Ne oluyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Apis said: Bir dakka yahu... Tamam uzun süredir Paticik Radyo dinlemiyordum ama tartışma programı yayını fln? Ne oluyoruz lan? 4uncu haftamiz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İyiymiş yanlız. Güzel fikir. Devamını dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Apis said: İyiymiş yanlız. Güzel fikir. Devamını dilerim... tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bizde o kadar gelgit oluyo mu abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi ne gelgiti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BEN! Ben ben ben ben Samle tartışıcaz ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 cok ozur dilerim ya kablomda bi temassizlikw ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dinleyen herkese teşekkürler efem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 lan sonuna yetiştim orhan baba vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu hafta gül gül bir hal oldum, şahane programdı valla. ellerine, dillerine sağlık diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yayın bitti 7 pati dinliyor yazıyo o kadar beğenilmiş ağzınıza sağlık eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dartanian said: yayın bitti 7 pati dinliyor yazıyo o kadar beğenilmiş ağzınıza sağlık eğlenceliydi PARDON YA O BENIM SUCUM kopmayi unutmusum baglantidan oops caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 axedice said: BEN! Ben ben ben ben Samle tartışıcaz ehuah bekleriz burak su hindistandaki nukleer silahlarida tartisiriz bide yoga dinden edermiye muthis fikirlerin olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi ağzıma takıldı ya .. Hatasız kul olmaaaaz hatamla sev beniiiii diyip duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lol nato aidatı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 natoya bağlı mayın temizleyen bir şirket var ve kar amacı gütmeden belli bir ücret karşılığında yapıyor bu işi.parayla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ayrıca mayın olayını yine gündeme getirdiler tamamen bitmedi hala seçenekler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daaayt. windows media player çalıştırmıyo ya. winamp mı yüklicem şmdi napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 evet winamp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar