Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 YAŞAMININ 33 yılını kadın olarak sürdüren beden eğitimi öğretmeni İlhan Yalçın, Antalya'da yapılan 6 saatlik operasyonla erkek oldu. Ameliyatta kolundan alınan parçadan cinsel organ yapılan Yalçın, en az 3 çocuk istediğini belirtti. Tunceli'de beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan 33 yaşındaki İlhan Yalçın, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda 6 saat süren ameliyatla erkek oldu. Kendini hiç kadın olarak hissetmediğini ve yeni hayat kurmak için operasyona karar verdiğini anlatan İlhan Yalçın, "Ben topluma göre değil, kendime göre yaşıyorum. Yaşadığım olay 100 bin kişide 1 kişinin yaşayabileceği bir olay. Bu tür sıkıntıları toplum sindirdikçe insanlar saklıyor. Saklandıkça huzursuzluk artıyor ve intiharlara varan olaylar yaşanıyor. Bence bu durumda olanlar saklanmayıp kendi yaşamlarını kurmalı." diye konuştu. Vücudunu tanımaya başladığı ilk yıllardan bu yana erkeksi duygular taşıdığını belirten İlhan Yalçın, "Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyorum. Zor bir karar verdim, bunda doktorlarımın çok katkısı oldu. Beni ikna edip, psikolojik olarak hazırladılar. Estetik ve mikrocerrahinin birlikte uygulandığı bir ameliyat oldu. Doktorlar kolumdan aldıkları parça ile itinalı çalışma sonrası cinsel organ yapmayı başardı. Geçireceğim bir operasyon daha var. Üroloji doktorlarının yapacağı ameliyatın sonunda sertleşme de sağlanmış olacak. Üç ay sonra da normal işlevini kazanacak organımla yeni yaşamıma devam edeceğim." diye konuştu.İSTEDİĞİMİ ELDE ETTİM Toplumu göz ardı edip bu kararı verdiğini söyleyen İlhan Yalçın, şöyle devam etti: Önemli olan bu hayatı ben yaşayacaksam benim verdiğim kararlardır, verdiğim kararı uyguladım. İstediğim buydu, bunu elde ettim. 33 yaşındayım. Bir operasyon daha geçirdikten sonra sağlıklı bir ekek olacağım. Hiç bir problem yok. İyi ki gelip bu kararımı uygulamaya soktum. Kendisi gibi bilinçli insanların bu işe karar verip uygulamaya sokması gerektiğini kaydeden Yalçın, "Doktorlarımız da bu ameliyatları yaparak tecrübe kazanır, daha iyi işler yaparlar. Gözümü kapatıp geldim ve mutluyum. Doktorlarımızın ellerine sağlık çok yetenekliler." dedi.GÖNLÜMÜN SULTANINI BULACAĞIM Eğitimci ve öğretmen olduğunu anlatan İlhan Yalçın, "Bana kalırsa tüm çocuklar benim olsun isterim. Ancak, minimum 3- 5 çocuk sahibi olmak istiyorum. Bekleyenim yok. Önceki yıllarda hoşlandığım ve aşık olduğum insan vardı. Herkesin alıcısı vardır. İnsanın aşık olmadığı biriyle evlenmesi doğru değil, elbet gönlümün sultanını bulup evleneceğim." dedi. Ameliyatı yapan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Ömer Özkan, "Hastamızın psikolojik olarak hazırlanmasını sağladıktan sonra, kadın doğum uzmanı Dr. Münire Akar hastanın rahmini ve yumurtalıklarını aldı. 6- 7 saat süren ameliyat başarı ile tamamlandı. Hastamıza 3- 4 ay sonra üroloji doktorları tarafından protez takılacak. Bu sayede sertleşme de olacak." diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben hiç anlamıyorum şu sıfırdan yapılan penisi, şimdi bizimki kazara kopsa yerine yenisi yapılabiliyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 demek ki bu yüzden kolum girsin diyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kıl bile yapmışlar erkek olması gayet normal.kadınken kadın hariç herşeye benziomus ha bide pipim ufak sorunu olmaz herhalde.sölemiştir 40cm olsun 50 cm olsun die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 elesso said: ben hiç anlamıyorum şu sıfırdan yapılan penisi valla ben de anlamadım, mümkün olduğunu bile bilmiyordum euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 medeni cesareti iyiymiş, başına olay çıkarmazlar öğretmen olduğu için umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 göğüs kılları bile var öeh hoş, koldan penis yapmıslar kıl ne ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Benden yakışıklı olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İyi de penis'in özel bir yapısı var, süngerimsi, koldaki etten olmaz ki bu. Asıl ereksiyonu sağlayan şu anda adını hatırlamadığım şeyin protezi, sahtesi yapılıyor ama o da penisin kendi sünder-et arası dokusu olmadan çalışmıyor. Ereksiyon falan olmaz bunda bildiğimiz gibi. Bir de çocuk istiyorum demişye, kesin vardır şimdi gerçekten sperm üreteciğini ve çocuğu olacağını düşünen cahiller bir yerlerde :) Bir South Park vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya pardonda önce delikleri doldurup sora mı penis yapmışlar anlamadım o.O testis mestis onlar nolcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Tıp daah fazla ilerlemeden durdurulsun bence. Dünyada yeterince penis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kol gibi olmuştur harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 fonksiyonel penis degil ona yaptiklari :p bu degilde asil dogu almanlar olimpiyatlarda kazanmak icin basmislar kadinalra erkeklik hormonunu simdi o atletlerden biri cikti gecen kadin su an bidligin kel sisko gobekli sakalli erkek bide elinde olimpiyat kazandigi kadin oldugu resmi var onun olayi daha trajikomikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahah resim varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o penis sadece boşaltım için yahu naptınız. ereksiyon olmuyor tabükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ilerde sertleşmede olcak diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 korkuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 istediği uzunluk/çapta da yaptırmıştır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 özel .ubukları var onların, pompalıyorsun bildiğin ereksiyon oluyor, açıyorsun vanasını fıslıyor. mutluluk çubuğu diye de bilinir halk arasında. sanki teknik adını kullanmış gibi de havamı atarım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sinad said: demek ki bu yüzden kolum girsin diyolarmış HAHAHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha koldan parçayla falan yapılıyorsa 2.sini yaptırim kendime ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 AAHAHAHAHAHA yorumlara koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o pipi kalkmaz yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi mok anlamadim simdi kolun hangi parcasiyla yapmislar? peki yapmadan onceki yere ne koymuslar ? sperm pankasindan birkac depomu? bide nasil baba olacakmis yagpompasi gibi bi mekanizmami takmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar