Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon'da 12. Dalga Rektörler

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Poser said:
|Joker| said:
LathspeLL said:
yineliyorum: bir sekilde darbe istiyorum. Gizli-kapakli, alenen-acik farketmez.

EDIT gizlisi iyi olur ya, kapatsinlar su partiyi, temizlesinler elemanlarini sagdan soldan, arada chp'yide temizlesinler, temiz bir sayfa acsinlar gizliden.

+1

zuhahahah 5 sayfa ulusalcılar toplanmış gene söyleniyorlar,

Hanım koş tüfegimi getir darbe yapıcam.

Darbe isterim.
- Çagdaş Türk genci.

Aklım almıyor, üniversite eğitimi görmüş bir gencin bu denli basiretsizce vicdansızca sahnelenen oyunu savunuyor olmasını.
Yazık.Çok yazık hemde.

Bu gösteriyor ki.Türkiye de eğitim diye birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ,sen bu dava sonuçlanınca, bu adamlar müebbet hapis yatınca,(ki çogu adam şimdiden yattı), ne yapıcaksın?

hayır seni bu tutuklanan insanların suçlu olduguna inandırmanın yolu nedir?

ne yaparlarsa hukukun üstünlügüne inanırsın?

Ergenekon zanlıları sana gelse " hacı biz suçluyuz cezamızı çekicez"

deseler "lan harbiden suçlarmış" diyecekmisin?

onu bile demezsin.Zorla söylettiler dersin.hadi bye.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:
Aklım almıyor, üniversite eğitimi görmüş bir gencin bu denli basiretsizce vicdansızca sahnelenen oyunu savunuyor olmasını.
Yazık.Çok yazık hemde.
Bu gösteriyor ki.Türkiye de eğitim diye birşey yok.

Eğitimle alakası yok ki, bu dünya çıkar dünyası. böyle bir partiyi, ondan çıkarı olmadan bööle mal gibi destekleyecek bir canlı organizma olamaz çünkü.
burda ve toplumun her kesiminde, illa ya kendinin ya bir tanıdığının menfaati vardır bu partiden. kimisi 2 torba kömüre, 3 paket bulgura kimisi ise feto bursuna, arazi rantına ve hatta gemiciklere satıyor vatanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen önce bir kayıp trilyonlar davasından sanık abdullah gülün, erbakanın, ihaleye fesat karıştırmaktan sanık tayyip erdoğanın, deniz fenerinden akan milyarlarca yeşil sermayenin ne olduğunu açıkla, sıra ergenekona gelsin. Ha ergenekon dediğin şey zaten 1923'te Cumhuriyet'i kuranların devamıdır, senin sorunun bu insanlarla değil Cumhuriyet'le Atatürk'le bu da çok belli. 85 yıldır rahatsızsınız, kadınları eşit göremeyip kafasını kapatmaya çalışırsınız, ama nefsinize hakim olamazsınız. Zikir törenlerinde oranıza buranıza çivi batırdıkça beyin iyice eriyor sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
Sen önce bir kayıp trilyonlar davasından sanık abdullah gülün, erbakanın, ihaleye fesat karıştırmaktan sanık tayyip erdoğanın, deniz fenerinden akan milyarlarca yeşil sermayenin ne olduğunu açıkla, sıra ergenekona gelsin. Ha ergenekon dediğin şey zaten 1923'te Cumhuriyet'i kuranların devamıdır, senin sorunun bu insanlarla değil Cumhuriyet'le Atatürk'le bu da çok belli. 85 yıldır rahatsızsınız, kadınları eşit göremeyip kafasını kapatmaya çalışırsınız, ama nefsinize hakim olamazsınız. Zikir törenlerinde oranıza buranıza çivi batırdıkça beyin iyice eriyor sizin.

puahahah ben aczimendiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar onu bunu bilmemde benim hocamı almışlardı daha ilk dalgaların birinde,
erol mütercimler olur kendisi, kendisiyle 2-3 yıl geçirmiş ve samimiyet kurmuş bir öğrencisi olarak, hocam hakkında şerefsiz ve piçin tekidir diyebilirim :) öğrencilerede ders adı altında atatürkçü düşünceleri empoze eder. kimin beyni iyi yıkanmışsa ona yüksek not verir, hemen herkez kitaplarını ezberler sınava öyle girer. bazen kitapla girmek serbesttir sınavlara. bol bol kendi kitabından satar böylece. ne kitabını almışlığım vardır ne de söylediği o saçmalıkları. ben ve benim bi akradaşım(isa) onun dersinden dersle alakamız olmadan geçebilmiş öğrencilerizdir ki, bizi takdir ettiğinden bizi geçirmiştir. hatta son günümüzde beni yolda durdurup "ilerde çok önemli biri olucaksın sen" demiştir. bende "tabi ki" gibi sevimli bi ukalalıkla cevap vermişimdir. ne kadar beyin yıkasa da her kesim(islami yada atatürkçü kesim) bu onların işidir saygı duyarım, onlardan da aynı saygı beklerim. erol hoca o saygıyı gösterdiği için burdan öpücüklerimi yollarım. chu
Sosyal ağlarda paylaş

@Prawler
ben doğrudur demiyorum, bu onların doğrusudur, başkalarının doğrularına en fazla saygı duyabilirim. ayrıca haklısın türkiyede insanların beyninin yıkanması çokta zor değil. %60 kadarı cahil dediğimiz beyni yıkanmışlardan, %30'uda okumuş dediğimiz beyni yıkanmışlardan oluşuyor kaba tabirle. daha neyi savunduğunu bilmeyen körü körüne düşünmeden savunan insanlar.

bu arada erol mütercimler stratejik düşünme gibi bi dersin adı altında kendi kitabının reklamını yapardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı insanların cidden gözünü kan bürümüş.
Kendine rakip gördükleri herkesi Ergenekon kuyusunun içine atıyorlar.
Ergenekon "Terör" örgütünün amacının ne olduğu söyleniyor? "Hükümet'e karşı darbe planlaması yapmak".
Ancak Ergenekon davasına destek veren insanlar, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın intikamını aldıklarını da itiraf ediyorlar. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca olmuş tüm pislikleri bu Ergenekon örgütünün yaptığını iddia ediyorlar. Mahkemelerde Darbeyle suçlanan insanlar, Medyada her türlü pisliği yapmakla suçlanıyor. Sarıkız deniyor, 12 Eylül deniyor, 28 Şubat deniyor... Bozuk plak gibi sürekli tekrar edip duruyor. Daha bu Ergenekon'u savunan insanlar, olayın ne olduğuna karar vermiş bile değiller. Ama kendilerine rakip bildikleri insanları Ergenekon kuyusunun içine atmaya çok da hevesliler.
Birbiriyle alakasız birçok kişi bu örgütün üyesi olmakla suçlandı. Daha mahkemeye çıkartılmadan medya eliyle yargısız infaz gerçekleştirildi, her biri direk idam edildi. "Şüpheli" denilerek insanlar yaka paça tutuklandı. Kendileri hakkında herhangi bir kanıt bulunmamasına rağmen gözaltında tutuldu. Bazıları gözaltında ölüme terkedildi. Gözaltına alınan kişilerin hayatı mahvedildi, tüm malvarlıklarına el konuldu. Birçok aile bu yüzden parçalandı. "İnsan hakları ve özgürlük adına" Ergenekon davası'nı savunan insanlar, bu vefat eden kişileri umursamadı. 2 yıldır gözaltında tutulan insanların insan haklarını gözardı etti. Buna rağmen gazetelerde ve televizyonlarda insan hakları ve özgürlük üzerine nutuklar atmaya devam etti.
Gözlerini kan bürümüş kişiler Ergenekon'la suçlanan herkese gözü dönmüş olarak saldırıyor. Hukuk dışı telefon dinlemelerde bu telefon dinleyenleri cezalandırmıyorlar, bunun yerine telefonu dinlenen kişileri telefonda yaptıkları esprileri kendilerine karşı kanıt olarak sunuyorlar. PKK'lı teröristler, kendileriyle savaşmış askerlere karşı ifade veriyor, ve bunların intikam amacından ibaret olmasına rağmen kanıt olarak kullanılıyor. Dünyanın hiç bir yerinde olmayan "gizli tanık" sistemi Ergenekon'da kullanılıyor, ve adı sanı bilinmeyen kişilerin ifadeleri kanıt olarak sunuluyor. Aynı gazetede adınızın geçmesi bile sizi o kişiyle bağlantılı konuma getirebiliyor.
Herhangi bir gerçekçi kanıt olmamasına rağmen, sadece size "şüpheli" denilmesi bile sınırsız bir hapis cezası yemenize yetecektir. Türkiye Cumhuriyeti Hukuk'unda hiç bir şekilde yeri olmayan bu yöntemler, insanları yoketmek ve sindirmek adına kullanılıyor.

Hayır bir an durup düşünelim. Gerçekten böyle bir darbeci silahlı mafya terör örgütü var. İddia edilen düzenekleri ve pislikleri hazırlamış bu örgütün, 2 yıldır hiç birşey yapamamış olması çok ilginç. Yapacağı söylenilen işlerin hiç birini yapmayı becerememiş. Ne hikmektse, çok iyi organize olabiliyor, ama giriştiği hiç bir işi başaramıyor. Aklı ve mantığı olan bir insan, bu tabloya baktığı zaman, bu iddiaların oldukça çocukca ve aptalca olduğunu farkedecektir. Ama gözünü kan bürümüş kişiler, bu davayı sonuna kadar kullanmakta kararlı. Her yeni dalgada suçlayacak yeni bir olay, karalanacak yeni bir kişi çıkıyor. Gazetelere ve televizyonlara malzeme çıkıyor. Gözlerini kan bürümüş insanlar öfkesini bu kişilerden alıyor ve rahatlıyor.

Bu yapılanlar, demokratik, laik, sosyal ve hukuk öğeleri taşıyan bir devlette son derece yanlıştır. Ancak Faşist Totaliter Diktatör rejimlerde gerçekleşebilir.

http://img2.imageshack.us/img2/6131/yeniasya.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/9240/starb.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/6839/taraf.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/6854/vakit.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...