CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 En iyi dk ismi ISMAILDK da yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Aluriel said: warrior ve druid dışında hiç bi classın ağlamaya hakkı yok bence. /agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Saeros said: coxdice arkadaşımızın duyarlılığı beni çok etkiledi, ben de geçen gün yaşadığım handrıd pörsent gerçek olan bir olaydan bahsetmek istedim Teşekkür ediyorum. Şikayetlerinizi ve sıkıntılarınızı linklediğim forumda dile getirirseniz eminim daha çok dikkat çekecek ve yanlışlıklar düzeltilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Axedice olmasa bu oyun oynanmaz wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 :) topik açanın nicki muazzam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Blizzarda yıllardır neler yazıyoruz iplemiyor.Örn:Vanish bugı.Officalde topic açmanın birşey değiştireceğini sanmıyorum. Ha Tek birşey gördüm değişen:Mageler çok ağladı warlocklar bizi kesiyor diye şimdi hp alamıyo warlock frost mageten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Boci said: Niye hiç ağlayan DK olmamış? Ya bi sıkıntıları yok, yada çok delikanlılar :) Çok güzel dedin.DK+gargoyle+ghoul ve Mage+mirror image+vsvs sonrada millet oyun bilmiyor diyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Arkadaş tutan bırakıyor yahu nasıl iş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 trajedi kelime olarak trash jedi den gelmekte olup :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben dkların op oldugunu dkmı satıp baska karakter alınca anladım :D dk>dier classlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 madem warlocksun usa dekileri kopyala bul bi dk pala 2 li 3v3 e ak ne var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 wow un kendisi OP zaten neyi tartışıyonuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pazarlama stratejisi bunlar hep aslında :), çok da iyi kıvırıyor blizzard bunu. kaçınızın DK sı var mesela? baksak class rakamlarına tüm serverları toplayıp herhalde dk ler mage veya priesti falan geçmiştir toplamda bu kısa sürede. milleti oyunda tutmak için yeni karakter açıp 3-5 ay oynatmak için güçlü tutacaklar doğal bir strateji :) arada böyle bir classı göklere çıkarıp bikaç ay orda tutup sora normale çekiyorlar hep yaptıkları şey sonuçta. whine edenler oluyor 3-5. ee ne olmuş sende dk aç 1 ayda lvl 80 epicsin zate o kadar kolaylaştırdık level atlamayı falan, diyorlar eheh. 11.500.000 kişide 3-5 kişi şeyinde değil blizzardın, niye olsun zate. oyunlarından cheat yaptıkları için 60.000 kişiyi löp diye banlayan bi şirket adamlar. sonuçta oyundayız vede aylık parayı ödüyoruz. hikayenin ana teması bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Absolut said: :) topik açanın nicki muazzam :P trajedi vs vs le alakası yok. latince corrupt türkçede içten içe çürüten lanet anlamında bişeyler olması gerekiodu.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tragoedia said: Absolut said: :) topik açanın nicki muazzam :P trajedi vs vs le alakası yok. latince corrupt türkçede içten içe çürüten lanet anlamında bişeyler olması gerekiodu.. >:D< sanırsam o , offical forumlardaki dk için demiştir.. Biraz bozmak gibi olcak ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 CusTodeM said: En iyi dk ismi ISMAILDK da yanlış olmasın AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Evet yanlış anlaşılmış offcial forumlardaki topic sahibinin nicki icin demiştim. :) Lastguard said: Tragoedia said: Absolut said: :) topik açanın nicki muazzam :P trajedi vs vs le alakası yok. latince corrupt türkçede içten içe çürüten lanet anlamında bişeyler olması gerekiodu.. >:D< sanırsam o , offical forumlardaki dk için demiştir.. Biraz bozmak gibi olcak ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 DK'lar arena'da Army açamıyordu sanırım şu anda açabiliyorlar army'leri ? o zaman ne olacak çok merak ediyorum. 2v 10 (petler hariç) nasıl bir denge bu ? Benim alt charımda DK bi kaç kere arena'ya girdim fakat bir DK'nın warlock'a yaptıklarını gördükten sonra warlock'un takımı sildim direk :D Müthiş bir dengesizlik var pvp olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 10dk cd li skiller kullanililabiliyodu diye biliyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tragoedia üzgünüm ama beklediğim ilgiyi çekemedin. Liseda said: Who? .. Vaeltaja said: Tragowho? :< .. Daraatth said: alot randoms quit every day Gelen cevaplar bunlar oldu çok üzgünüm. Gerçekten elimden geleni yaptım, ama sanırım vardığımız sonuç aynı ; Senin pvpyi bırakman hiç kimsenin umrunda değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 DoubleW said: 10dk cd li skiller kullanililabiliyodu diye biliyorum ama :) 20 dk idi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 wow-europe.com said: Abilities/spells/items with cooldowns longer than 15 minutes cannot be used while in the arena. www.wow-europe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 quarantine said: wow-europe.com said: Abilities/spells/items with cooldowns longer than 15 minutes cannot be used while in the arena. www.wow-europe.com glyph ile 15 dk nın altına indirirsek kullanabiliomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hayır. talentle bile indirsen kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 gerçek zorluk ve kapışma istiyorsanız feral druid derim. tabi wotlktan ve envayi çeşit patchden sonra şu an ne haldeyiz bilmiyorum ama wow+tbc zamanında yeteneğin belli olduğu nadir class speclerdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar