vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 This account has been temporarily suspended from accessing World of Warcraft. Please note, if your account is under Final Review the duration below is subject to change (up to permanent). Duration: 72 Hours An email has been sent to the registered address on the account with the reason for this suspension or review. If you would like to appeal this decision or did not receive the message please contact our Account Administration team via our webform. Don't have access to your registered email address? Click Here. If you logged in with Battle.net account and you have more wow licences attached, click here to select another wow account. --------------------------------------------------------------- 72 saatten once actirabilmek icin ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 naptın? bot mu kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Skype kuruyorsun, Fransayı arıyorsun, konuşuyorsun, açtırıyorsun. Basit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yoksa birine küfür falan mı ettin fdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 vimpir said: An email has been sent to the registered address on the account with the reason for this suspension or review. ee, nedenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 account administrationa baş vurman gerek, in game gm ler bu konuda birşey yapamıyor(muş). http://eu.blizzard.com/support/index.xml?gameId=11&rootCategoryId=2880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Karag8z said: naptın? bot mu kullandın?Ben kullanmadim ama sanirim arkadasim boyle birsey yapti desemki bahsi gecen karakteri silin bana hesabimi gerin verin birdaha boyle birsey olmicak sizce gun icerisinde acarlarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Aket-Atum said: account administrationa baş vurman gerek, in game gm ler bu konuda birşey yapamıyor(muş). http://eu.blizzard.com/support/index.xml?gameId=11&rootCategoryId=2880Formu doldurdum (cd-key,isim soyad, mail v.s 1 haftadir oyuna girmiyordum girdigimde boyle bir mesajla karsilastim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Böyle bir cezayı aldıktan sonra accountunu kimselere verme derim. 2. olursa accountta gider tümden. Geri alırsın belki ama o kadar emek, 28 sayfalık başlık, kastığın karakter falan heba olmasın dikkatli ol.. 72 saat bişi değil, tümden gitti mi o yakar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 |Joker| said: Böyle bir cezayı aldıktan sonra accountunu kimselere verme derim. 2. olursa accountta gider tümden. Geri alırsın belki ama o kadar emek, 28 sayfalık başlık, kastığın karakter falan heba olmasın dikkatli ol.. 72 saat bişi değil, tümden gitti mi o yakar adamı.72.hunter duruyor problem cikaran 74 DK oldu onuda silsinler umrumda degil hafta sonu oynarim diye hayal kurarken duruma bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ben de maillarıma bi bakayım dedim şöyle bi şey var lol: Tamamen fake mail. Linklere geliyosun, hepsi tinyurl.com falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Karakter ne olursa olsun, olan accounta oluyor dostum. Karakteri silmezler, accountu tamamen kapatabilirler. Ama burdaki deneyimli arkadaşlar bir şekilde bunu açtırmışlardır, benim de bir arkadaş bot kullanarak gold kasıyordu, 1 suspend üstüne de ban geldi tamamen. 2 ay kadar sonra tekrar açtırtabilmişti. DK Hunter farketmez dediğim gibi o accountun içindeki bir karakter yapmışsa karakteri değil accountu kapatıyolar. Bu maillerden banada geldi, oyuna girmeden sabah maile baktım, suspend durumu olduğunu ve verilen blizzard.com uzantılı url ye girmem gerektiğini söylüyordu. Sabah kafasıyla girdim tabi, şifreyi değiştirdim aslanlar gibi :), arkasından adres isim soyad bilgilerini veriyordum ki oyuna bakmak aklıma geldi. Oyuna girince bilgileri girdiğim sitenin urlsine göz attım, patlak.. Adamlar inanılmaz haızrlamış, yeni account management sayfasının aynısı idi. Çalışıyor herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 |Joker| said: Karakter ne olursa olsun, olan accounta oluyor dostum. Karakteri silmezler, accountu tamamen kapatabilirler. Ama burdaki deneyimli arkadaşlar bir şekilde bunu açtırmışlardır, benim de bir arkadaş bot kullanarak gold kasıyordu, 1 suspend üstüne de ban geldi tamamen. 2 ay kadar sonra tekrar açtırtabilmişti. DK Hunter farketmez dediğim gibi o accountun içindeki bir karakter yapmışsa karakteri değil accountu kapatıyolar.tamamda ilk kez oldu bu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ikinciye olursa acc ban zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 işte 72 saat kapalı kalır, o arada diablo2 kur takıl :). Bir daha da o arkadaşına verme accountu :). Mail ile falan çözdürürsün belki 72 saat olayını ama sicile işlendi haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bir arkadasimin daha basina geldi karakteri silip geri verdiler direk silmeleri icin cok farkli birsey yapmam lazim biliyorum 72 saat sonra geri alicam ama bunun cabuklastirabilirmiyim yardiminizi rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 3 günlük banı açtırmak için 72 level charı sildirmek niye onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Masquerade said: 3 günlük banı açtırmak için 72 level charı sildirmek niye onu anlamadım ben?hile yapilan karakter o cunku:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 nden hile yapıyorsunuzki arkadasın yada sen hiç mi okumuyorsunuz forumları ? bot kullanımı en fazla 3 gun dayanır bilemedin 1 hatta bence tamamen ban yemediginize sukredin derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hiç bişiyi sildirmene gerek yok. En kotu hacklenmişim onlar kullanmış dersin ban man olmaz merak etme. Bu işleri eski acountlarımda felam cok yaptım :D. Chara da dokunmazlar accounta da. En fazla boole bi süre suspend ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 vimpir said: Karag8z said: naptın? bot mu kullandın?Ben kullanmadim ama sanirim arkadasim boyle birsey yapti desemki bahsi gecen karakteri silin bana hesabimi gerin verin birdaha boyle birsey olmicak sizce gun icerisinde acarlarmi? bu forumlarda da uyarıldın ama akıllanmamakta ısrar ettin : ) bilsem bile soylemem zaten neler yapılacagını hehe ben kısıtlı vaktimde bir kac saat ayırıp kasayım sen bot a bırak git gezmene bak ne ala memleket hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Skype ile telefon uzerinden konuş. Bot kullanmak dikkat ister. Senelerdir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama abartmamak lazım elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Benim de bir sorum olacak. Mart ayında 3 kere arka arkaya hack olayı ile karşılaşmıştım, authenticator aldım Mart sonunda şimdi hiçbir sorun yok. Fakat dün account subscription doldu, ben de kredi kartı ile tekrar subscriptionıma devam edeyim dedim, kredi kartı opsiyonlarının hiçbirini seçemiyorum. You can't use this payment method ve yanında /cry yapan bir orc ile karşılaşıyorum. Dün gece mail da attım ama cevap gelmedi. Ulduar öncesi 3 Drake Sartharion kesicektik bugün yapılır mı bu bana ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gogo gamecard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar