DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Türk futbol tarihinin en rezil maçı olduğunu iddia ettiğin maç tatil edilmedi.Sahaya taraftar inmedi vs. Emin ol bir sürü maç bulur çıkarırım sana benzer olayların olduğu o ceza verilirken de dendi zaten milat olsun bundan sonra cezalar ağır olsun diye.Ondan sonra da gevşettiler tekrar.Bilmeden SALLAMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 fenerlilerle bu konular tartışılır mı abi napıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 fenerlisi gslisi yok, goruldugu uzere kimse tartisamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kümes gibi stad her maç aynı olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 malzeme çıktı gene millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hadi bakalım geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Baggio said: Yok çamur falan değil olay, yalan üzerine yalan söyleniyor, gerçekler çarpıtılıyor "nasılsa hatırlayan, araştıran çıkmaz" diye, doğrusunu söyleyince de ona cevap veremeyip üsluba falan sarıyorsunuz zaten görüldüğü gibi. Alpella'nın GS'ye doyduğu an. Ben oturup büün topici okumuyorum arada bildiğim isimlerin yazdıklarına bakıyorum. Tabi bu arada alan yetkilileri ne yazmış diye de bakıyorum. Fakat alan yetkililerinin yangına körükle gider tavrını görünce bu ne lan dedim dün. said: Yine de itiraz edecek kadar haysiyetsiz Adnan Polat da yeniden başkan oldu allahtan, camia layığını buldu. Şunu doğruları söylüyorum şeklinde yorumluyorsan sana bir şey diyemeyeceğim. Sadece çok ayıp etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 volkan 3 maç alıyosa ardanın 30 maç alması lazım şaka gibi cezalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 catlikethiief said: volkan 3 maç alıyosa ardanın 30 maç alması lazım şaka gibi cezalar yok artık hatta adam futbolu bıraksın gözlüğü cıkart lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 volkan'ın cezası tamamen haksız. belki kavgaya karışıp bir iki de o yumruk sallasaydı 3 hafta değil de 2 hafta ceza alırdı :) şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 olan noumaya oldu yaa üzüldüm şimdi tekrar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hayır ben şunu anlamadım. cezalardan gs memnun değil, zaten tezgah hepsi. herkes gs ye karşı. hep gs şampiyon oldun. gol bile yemesin. hiç yöneticiler suçlu değil. fb bişeyler dio. yargıya karışıldı filan. futbolcusu geldiğinden beri herkesi aşağlıyor, saldırıyor. uçan tekme atıo sarı kart görmüo sorun yok. ne yapılmalıydı. affettik sizi. özür dileriz ceza vermicez. rezil ettiniz bizi ama önemli değil mi? bu mu yani? ne biçim insan bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bizim yönetimin tepkisi cezaların iki tarafa da adil verilmediği şeklinde ki gayet de haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 haberin linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 "öğrenilmiş çaresizlik" AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 soru yanlış . tepkisel koşullanma da olabilir cevap . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Tepkisel koşullanma değil, tepkisel koşullanma refleksi şeyler daha çok. Yani her sabah alarmı kapata kapata artık daha sesi duyduğun anda elinin alarma gidip kapatması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar