Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

Türk futbol tarihinin en rezil maçı olduğunu iddia ettiğin maç tatil edilmedi.Sahaya taraftar inmedi vs. Emin ol bir sürü maç bulur çıkarırım sana benzer olayların olduğu o ceza verilirken de dendi zaten milat olsun bundan sonra cezalar ağır olsun diye.Ondan sonra da gevşettiler tekrar.Bilmeden SALLAMAYIN!
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Yok çamur falan değil olay, yalan üzerine yalan söyleniyor, gerçekler çarpıtılıyor "nasılsa hatırlayan, araştıran çıkmaz" diye, doğrusunu söyleyince de ona cevap veremeyip üsluba falan sarıyorsunuz zaten görüldüğü gibi. Alpella'nın GS'ye doyduğu an.

Ben oturup büün topici okumuyorum arada bildiğim isimlerin yazdıklarına bakıyorum. Tabi bu arada alan yetkilileri ne yazmış diye de bakıyorum. Fakat alan yetkililerinin yangına körükle gider tavrını görünce bu ne lan dedim dün.

said:
Yine de itiraz edecek kadar haysiyetsiz Adnan Polat da yeniden başkan oldu allahtan, camia layığını buldu.

Şunu doğruları söylüyorum şeklinde yorumluyorsan sana bir şey diyemeyeceğim. Sadece çok ayıp etmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ben şunu anlamadım. cezalardan gs memnun değil, zaten tezgah hepsi. herkes gs ye karşı. hep gs şampiyon oldun. gol bile yemesin. hiç yöneticiler suçlu değil.

fb bişeyler dio. yargıya karışıldı filan. futbolcusu geldiğinden beri herkesi aşağlıyor, saldırıyor. uçan tekme atıo sarı kart görmüo sorun yok.

ne yapılmalıydı. affettik sizi. özür dileriz ceza vermicez. rezil ettiniz bizi ama önemli değil mi?

bu mu yani? ne biçim insan bunlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...