catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aiko said: dalgayı tutup sallamakla kasık ağrısının ne alakası var? bide bunu tribünlere dogru yapıosun. görüntüler inandırıcı değil öncesi var onun gözümün önünde oldu yalan mı söylicem? hadi kasıklarını gevşettin diyelim tribünlere karşı peki neden diğer elinlede hareket çekiyosun. video yok mu milyonlarca kişi görmüş bir görüntü yok. gg
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yahu biz de top oynadık kasığı ağrıyan adam hafif öne eğilir orayı esnetir falan bu bildiğin gerine gerine avuçluyor... sonra taraftar çıldırınca hadi len yapıyor eliyle. Ondan sonra da dönüp ayağım ağrıyodu ık bık çekiyor kasığı ağrıyan adamın 5 saniye sonra ve 5 saniye önce kasıla kasıla yürüdüğü ayrıntısı falan apayrı. Hadi herşeye inandınız arkadaş neden yakınındaki tribüne dönüp yapıyor bunu?
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Kaptanlarımızdan Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk resmi sitemize yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim. Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı. Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım. Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı. Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir. Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum."dedi.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Kapalı tribündeki bir avuç avanak saldıracak yer ararken bakmışlar volkan ısınıyor bunu bahane edip telleri yıkıyorlar sonra olaylar gelişiyor. Sonra da kırmızı başlıklı kız gelmiş kurt bu sefer onu da yemiş sonra da kesip çıkarmışlar masal bitmiş.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ee volkan ne tarafa yatırıyomus madem bu kadar tartıstınız biliosunudur :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 canları çekmiş hepsinin hayal görüyolar volkanın bişi yaptığı yok çıldırmış hepsi volkan için sahaya girmeye çalışıyolardı
khala Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bu dünyada para büyük ihtiyaç emre belözoğlu paraya muhtaç
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 boş konuşma can cekmiş falan o kadar kişinin gördüğü şeyi inkar etme yani.
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 türkiyede 20 milyon (kaçtı gs taraftar sayısı?) insan aynı şeyi gördü sen merak etme
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o kadar kişi neyi görmüş ya? adam kasığını tutuyor bariz bir şekilde. ne çok şey meraklısıymışsınız arkadaş. alet gördük diye sevinen başka bir grup daha yoktur heralde dünyada
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Lugano'nun son 5 gs maçında 3 kırmızı kartı varmış. hahaha maç seçiyor resmen
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 uzatmayın, bunun da suyunu çıkarmayın ceza gerekirse verilir işte, hep beraber görürüz pozisyonun öncesi yok, eğer gözetmen falan görmüşse belli olur ne olup olmadığı
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardım
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardım nerenle izlediğini sorsam? ahahah
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lugano kafa atıyor sonra emre düşüyor lugano kafa atmadan evvel de emre ayağına basmış galiba luganonun, ben de onu göremedim
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kapalı tribün tarafında kamera yok bizim stadda. gözümün önünde oldu olay diyorum ligtv videosunu izleyip ötmeyin fenerbahçelilerim.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aiko said: kapalı tribün tarafında kamera yok bizim stadda. gözümün önünde oldu olay diyorum ligtv videosunu izleyip ötmeyin fenerbahçelilerim. cik cik
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardım yanlış şeyi izleyip çıkarmışsın bunları
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hala mi bu maci konusuyorsunuz. :./
khala Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardım lugano cıkıp kafa attım diyor sen adam hic birşey yapmamış diyosun yanlış maçı izlemişin sen..
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hmm, ya facebook'ta gördüm biri koymuşta oradan izledim,hatta bulup koyayım tekrardan http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=68450664827&ref=mf şu video da 40dk'da gerçekleşen olay yüzünden diğer şeyler olmuyor mu? Kadrajın dışından gelen mi Lugano yoksa sırtı dönük olupta mevkiye gelen mi ? edit: izledim de evet,asdfdsa görüntü dışında atmışsa kafa bilemem euhea
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 adam 35 yaşına gelmiş bi kafada indi defans olcak bide pehgasdf
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Videoyu tekrar izleyince bişey dikaktimi çekti. Arda sol eliyle semihe vuruyor ve tam semihin vurmasından önce o da bi tokat patlatmıs sanırım.
Öne çıkan mesajlar