Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aiko said:
dalgayı tutup sallamakla kasık ağrısının ne alakası var? bide bunu tribünlere dogru yapıosun. görüntüler inandırıcı değil öncesi var onun gözümün önünde oldu yalan mı söylicem? hadi kasıklarını gevşettin diyelim tribünlere karşı peki neden diğer elinlede hareket çekiyosun.

video yok mu milyonlarca kişi görmüş bir görüntü yok. gg
Mesaj tarihi:
Yahu biz de top oynadık kasığı ağrıyan adam hafif öne eğilir orayı esnetir falan bu bildiğin gerine gerine avuçluyor... sonra taraftar çıldırınca hadi len yapıyor eliyle. Ondan sonra da dönüp ayağım ağrıyodu ık bık çekiyor kasığı ağrıyan adamın 5 saniye sonra ve 5 saniye önce kasıla kasıla yürüdüğü ayrıntısı falan apayrı.
Hadi herşeye inandınız arkadaş neden yakınındaki tribüne dönüp yapıyor bunu?
Mesaj tarihi:
Kaptanlarımızdan Semih Şentürk, Ali Sami Yen'de Galatasaray ile oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kırmızı kartı kendime yakıştıramadım" dedi. Semih Şentürk resmi sitemize yaptığı açıklamada "Galatasaray ile oynadığımız derbi maçı sonrası, hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdiğimi söyleyebilirim.
Maç sonrasında, maçın stresini atlatıp eve gittiğimde olanın bitenin ancak farkına varabildim. Yaşanılan olaylardan büyük üzüntü ve huzursuzluk duydum. Bütün bir gece boyunca kendime hep "Biz ne yaptık böyle?" sorusunu sordum durdum. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde, ülkemizin idol oyuncuları olarak yaptıklarımız bize hiç yakışmadı.
Profesyonel futbol yaşantımda ilk kez gördüğüm kırmızı kartı kendime hiç yakıştıramadım.
Maç içinde bir futbolcu maçın heyecanı, stresi ve yaşadığı baskı nedeniyle çok sağlıklı düşünemeyebilir. Çoğu zaman dışarıda çok sakin kişiliği olan futbolcular bile, saha içinde farklı bir kimliğe bürünebilir. Ben genellikle sinirlerine hakim olabilen, sakin bir kişiliğe sahibimdir. Ancak bu kez maçın aşırı gerginliğinden ben de etkilendim. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda asıl amacım ortalığı yatıştırmak olmasına rağmen, Arda'yı ayırmak isterken, kontrolsüzce yaptığım sert hareket hem Arda, hem de izleyenler tarafından yanlış algılandı. Sonrasında ise Arda'nın verdiği tepki neticesinde benim de sinirlerim boşaldı ve kimsenin görmek istemediği o tatsız olaylar ortaya çıktı.
Arda benim için çok farklı biri. Bir rakip, bir meslektaştan öte, benim için bir kardeş. Avrupa Şampiyonası sırasında yaklaşık 45 gün boyunca Milli Takımda Arda ile yediğim, içtiğim ayrı gitmedi. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Daha sonraki Milli Takım kamplarında da durum aynı idi. Gerçek bir abi kardeşin ilişkisi ancak bizimki kadar olabilirdi. Böylesi bir ilişkinin, anlık bir sinir ve tepki sonucu bozulmasına ne ben, ne de Arda izin verir.
Öncelikle tüm futbolseverlerden onları böylesi olaylara tanıklık ettirdiğimiz için ve bize yakışmayan davranışlarda bulunduğumuz için, özür diliyorum. Sonrada canım kardeşim sevgili Arda' yla birlikte böyle bir olaya karışmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ben kendi adıma bir daha böyle bir olaya karışmayacağımın sözünü veriyorum."dedi.
Mesaj tarihi:
Kapalı tribündeki bir avuç avanak saldıracak yer ararken bakmışlar volkan ısınıyor bunu bahane edip telleri yıkıyorlar sonra olaylar gelişiyor.

Sonra da kırmızı başlıklı kız gelmiş kurt bu sefer onu da yemiş sonra da kesip çıkarmışlar masal bitmiş.
Mesaj tarihi:
o kadar kişi neyi görmüş ya? adam kasığını tutuyor bariz bir şekilde.
ne çok şey meraklısıymışsınız arkadaş.

alet gördük diye sevinen başka bir grup daha yoktur heralde dünyada
Mesaj tarihi:
uzatmayın, bunun da suyunu çıkarmayın

ceza gerekirse verilir işte, hep beraber görürüz

pozisyonun öncesi yok, eğer gözetmen falan görmüşse belli olur ne olup olmadığı
Mesaj tarihi:
ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor.

Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen

Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş.

izlediğimden bunları çıkardım
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor.

Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen

Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş.

nerenle izlediğini sorsam? ahahah
Mesaj tarihi:
Aiko said:
kapalı tribün tarafında kamera yok bizim stadda. gözümün önünde oldu olay diyorum ligtv videosunu izleyip ötmeyin fenerbahçelilerim.

cik cik
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

yanlış şeyi izleyip çıkarmışsın bunları
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

lugano cıkıp kafa attım diyor sen adam hic birşey yapmamış diyosun
yanlış maçı izlemişin sen..
Mesaj tarihi:
hmm, ya facebook'ta gördüm biri koymuşta oradan izledim,hatta bulup koyayım tekrardan

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=68450664827&ref=mf

şu video da 40dk'da gerçekleşen olay yüzünden diğer şeyler olmuyor mu?

Kadrajın dışından gelen mi Lugano yoksa sırtı dönük olupta mevkiye gelen mi ?

edit: izledim de evet,asdfdsa görüntü dışında atmışsa kafa bilemem euhea
  • Yeni Oluştur...