Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:
Flameoffear said:
Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım.

ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun.

arda 108
semih 101

kaynak tff.org.tr
1 düşünüp 1 araştırmak gerekiyormuş snrm

edit: konuşulmuş gerçi nese + abi dediğin gidip direk vurabiliyorsa o da güzel tabi
2si de yanlış yapmış abisi diye altta kalmak durumunda değil
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
rew ezdik derken ilk yarı tek kale oynadık.ilk yarı 1-2 atıp skoru belirleyebilirdik

2. yarı maç koptu.bildiğin koptu.atan kazanır a döndü.bi o kale bi bu kale.fenerde atabilirdi.sanktis mal mal top sektirdi falan.

İkinci yarıyı tamamen izleyemedim zaten, 55 60 a kadar izledim, sonra işim çıktı. Arabada radyodan takip edebildim sonrasını. Anca sonlara doğru haber geldi kavga çıkmış diye de koştum tam kartlara yetiştim bi de kavganın tekrarlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

sahada futbol yoktu ki 3 tane üst üste pas yapamadı iki takımda.türk futbolu açısından rezil bir geceydi.

sabrinin her pozisyona itiraz etmesi,luganonun çirkeflikleri,selçuk'a verilmeyen kırmızı,seyircilerin rezillikleri,emrenin kendisini kaldırmaya gelen sabriye bağırması... daha uzar gider bu ha bide sahaya taraftar girdi onu konuşmuyoruz çünkü o kadar hengamenin içinde normal bişeymiş gibi geldi bize.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar kötü bir maçtı ki futbol dısında her sey konusuldu haklı olarak.Bir beşiktaşlı olarak sunu soyleyebilirim iki takımda da pislik yapan futbolcular oldu.Bireysel olarak zaten şöhretli olanları hepimiz biliyoruz;fakat hakemin ilk yarı kartlar konusunda yumusak tavrı olmasa belki bu olaylar cıkmazdı.Bir de arda ile emre belözoglu nun 2 gün önceki beraber yaptıkları acıklamaları o kavga sırasında aklıma geldi eh.
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin itirazdan kesinsikle sarı yemesi gerekirdi, ki o sarıyı yedikten sonrada akıllanmazdı kırmızı görürdü ordan.birde maçın sonundaki kavgada direk kırmızının yanında sarı kart çıkartılması gereken çok oyunu vardı onları es geçti sanırım hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

baros'un bakışlarına bakar mısınız abi adama hahahahahahahaudhsaudhsaudsa
adam şokta noluyor lan diyor resmen hahaahahahaha çok güldüm ya

bu arada numaralı sağ taraftan bazı kendine taraftar diyen kişiler, asma tavana çıkmayın diye anons yapılırken, anons yaptıranlara ve yapanların tarafına "niye yaptırıyorsunuz, bırakın ölen ölsün, sanki siz ölceksiniz" tarzı sesler çıkarmış. bu insanların tez zamanda kombinelerinin iptal edilmesi gerekiyor. alınmasınlar stada filan. şaka gibi yani.

bu arada hep yazdım gene yazıcam, adnan polat'ın sahada olanlardan utanıyorum, türk futbolseverlerden özür dilerim demesi gerekirsen çıkıp hakemler için bize oyun oynandı, ligden düşürüldük demesi rezalettir.

biraz süleyman seba, serdar bilgili, özhan canaydın terbiyesi alsın bu tip insanlar.

futbolcu sarı kart isteyince hakemden, centilmenlik dışı, seyirciyi tahrik ediyor diye sarı kart veya kırmızı kart çıkarıyor hakemler. o zaman bu tip yöneticilerde ceza alsın alınmasın stada 1-2 maç. bunlar hiç tahrik etmiyormuş, çok centilmence hareketlermiş gibi korunmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet.com.tr said:

Adnan Polat: Tezgaha geldik

Adnan Polat, “Bu maç sabaha kadar oynansa hakemler berabere bitirecekti. Çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü” dedi
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, karşılaşma sonrası sert açıklamalarda bulundu.
Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, “İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti” dedi.
Yaşanan durumun bir “tezgah” olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:
Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye’nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.
Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, “O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor” diye konuştu.
Bu arada Adnan Polat ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maç sonrası soyunma odalarına giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı. İki başkan ardından VIP salonuna gelerek karşılaşmayı tartıştı. Yıldırım olayları rezalet olarak değerlendirirken, Sabri’yi baş suçlu gösterdi. Polat ise Lugano’nun maçı çığrından çıkardığını savundu.

futbolcular melek tek suçlu federasyon ve hakemler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...