Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Yuh... pardon ama Fotoları ilk görünce Çete felam sandım :D euheaheu süfer yaa... Kim kim o belli değil..Yazmaklam felam olmuyor...bilsem ben yazcam ama tek tek kasamıom :P bi babacum,fizboz,gimli başka? la caime hankı yerde? Üstüne isim yazın!.... *der ve kaçar...*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 saol gimli almayayım ağır geliyor sonra daha hafifi birşeyler sunsan[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun...
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben şu fotoğraftaki odundan 1.5 porsiyon alsam tatlı oalrakda 3 tane osmanlı tokatçısı yeter borcum ne kadar?[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun...
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Ödemeyi magice yapabilirsin ben istediğin ürünleri getiriorum şimdi
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: Cristian, 01 Eylül 2002 01:03 tarihinde demiş ki: Sonra birisi şunların üstüne isim yazsa , jpeg olarak kaydetse pekzel olurdu dimi ? :-) bildiklerimi yazayım ben:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ohannesburg ehuhee gunn gece gece yardın kırdın geçirdin yaa :) wallaha HLL n' LoL[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Bi daha bulusma olursa biside cagarım gerci hic brinisi tanımyom ya :D[hline]-ALL- Members Hayabusa - The Slayer |Atlantic| [b]-GM Craftman- The Bedirhan |Atlantic|
Caine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 magic o kitapla fazla dans etme cinler carpmasın seni:) en yakın vakte istiyom kitabı carım carkına:)[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ett yaw kim bunlar gimli'i tanidiq baba bağı crizma :)
Cristian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Aslan fizban :-) Babacum keşke dövseydin keyni o sopayla.
Cristian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Pencere açıyosun oraya linkleri copy paste yapıyon açılıyor resimler.
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 url yi kopyalayıp yeni bir explorer sayfasına yaz
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 garson'a bittim euheuhueuhe :D :D :D
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 *! Jeniffer Lopez'in Asasi Olsun Sopanin Adi Icimden Geldi* :)
Hagen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Söz verip de gelemedik kusura bakmayın... İnşallah bi dahaki sefere..
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Hagen zaten Caine geldii gibi baklavam nerde diye ulumaya başladı, eğer gelip getirmeseydin kusruna kimse bakamyacaktı, kusur kalmııcaktı Caine in fazlalıkları atmasından soora :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 valla ben de istanbul'da olduğum bir ara katılmalıyım bu buluşmalara, nick'e sahip bir yapay zeka olmadığımı kanıtlamam gerek artık ;) buradaki resimleri yükleyemedim ama fizban'ın yayınladığı sürümler ulu insan zeth-norr concealment magick'iyle başsız bir avatar olarak görünmüş, onun dışında herkes süper yani :) v.101 - yorumlar eklendi isimlerin olmadığı resimlerde garsonun pepelek camiasından biri olabileceği düşüncesi ile krize girdim 2 dk boyunca, bizimkiler yetişti çok şükür.. babacum buluşmayı basan bir seri katil sanıldı.. gimli'nin baltası bulunamadı (halen).. demon of hell alien ant farm'da çalışıyormuş o farkedildi.. fizban "nickiyle en zıt fiziğe sahip" kişi seçildi.. arcane'in gülümsemesindeki "minigun'lı biri her an burayı basabilir" endişesi tespit edildi.. caine'den korkuldu, kuzuların sessizliği akıllara geldi.. fallen ile caine arasındaki "elektrikli testereyi kim getirecekti?" tartışması dudaklardan okundu.. gunn görülünce top gun'da neden oynamadığı merak edildi.. valla istanbul'da olasım geldi bir an :-p [hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. [Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2002 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yok hoca o kadar da dsri bir katil değiklim henüz hala takıldığım hususlar var :lol: nııııııııııhahahaaaaaaa[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Demon of Hell benziyodu bayaaa AAF nin basiste (elektrocusumuydu yoksa ehe)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 cübbeli, aksakallı bir tanrıya benzemediğin kesin :-p hoş, gerçi ben de kıllı ayaklı ve 1 metre boyunda değilim ama saçlarımı uzatınca kıvırcık oluyor en azından ;)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Hayır! Gri cübbe, karanlıktan korkan bir ışık püf topu (puff-püf :P), asa, gri şapka, zuzun sakal, bu yüzden benzemiyodun! :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Sam sen Samwise Gamgee deil Fallout da ki Sam deilmisin?[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yok ben gamgee olanım, aslında tam olarak Samwise idi ama insanlar zaten wise'ı kestirip atıyor diye (wise olmadığım genel kanısından değil elbette :yapma: ) ben de daha fazla kısaltılamayacak hale getirdim, kimse kesip biçemiyor adımı artık..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. [Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2002 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar