Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Buluşma güzeldi, iki ayrı grup halinde UO konuşuld, UO dan anılar tazelendi, biz onları dinledik, eğlendik :P Fizban (Fizben) in makinasının tam çekerken pili bitti, ve benim ufak makinem boyutun deil işlevin önemli olduunu kanıtladı bir defa daha... Resimler: Update leri bittiği anda görebileceksiniz, ne yazıkki ben çıkmadım, resimleri ben çektiimden, beni de başkası koyarsa görürsünüz (görmeyin zaten ehe, görülcek bişii yok, Caine yeter size :P )[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b][b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Asıl soru şu buluşmayı orgonize eden karakedi NERDEYDİ![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 yaw ben dünyaya paralel olarak ne zaman poz verdim?[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 teknoloji azizim iste boyle bisi boole aninda bilgisayarda fotograflar[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ayrica lanet olsun ne kadar fotojenigim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Cepleri yoklarken çıkmışım yamuk fotoda :P Gördük teknolojiyi gördük. Fizbozun makine çalışmadı işte hah![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Babacum ufak okuldan uzaklaştırılma maceranızı duydum cık cık cık yane :P Resim e sığasın diye öle çekmiştim, kafanı çevirip bak ya da save et rotate et kendi bilg inde allalaaa Karakedi bulundfuu yerde insanların önünden geçirilecek ve soora satanistlere verilecek :P Gelmedin ya, üzdün bizi...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben de kendodan donerken akamrın onunde karsılastım elemanlarla 2-3 üyler selamlaşıp yola deam ettim göremeyenler çat çat çatlasın.ç[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR[yeniden satılık] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Fizban boyut deil işlev önemli, bir kez daha hatırlatıyorum :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ehuhe rotate ettim bile :) babalar odun nasıl ama ;) bi de saber vardı ama o eski model makinalarda var :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 polum o ne surat yaa feci çıkmışım...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 kimin kim olduunu da yazsanız :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Resimdekileri sırayla yazsanıza resim yetmez... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Kim kim bu resimlerde ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Kızıl sakal, siyah t-shirt, yeşil şapka bendeniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 su dislek uzerinde bg tshirtu olan siyahli benim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: BabacumMostors, 31 Ağustos 2002 19:44 tarihinde demiş ki: polum o ne surat yaa feci çıkmışım...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu yok olm tam karizma cıkmıssın ehauhe :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ya Hell seni bi yerden hatırlıyom ben kesin yaf, önceden görmüştüm kesin seni... doggy :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 kimin kim olduğunuda yazsanıza fotoların tepeye[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 fotolar yeterince büyük, uuraşmöayalım, insanlar açıklıyo işte, isteyen uraşsın updatelesin slayz de yer bırakmadınız lol[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Yavrucuğum japonlar o kadar paintshop falan icat ettiler ki resimleri küçültüp, az çözünürlük vs şeedip forumlara yapıştırasın diye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 o ilk resimde bi amca cikmis super :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 sish ordaki silipknot t-shirt lü kim len olm türkiye de slipknot sewen bi adam buldum hobaleey[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR[yeniden satılık] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hadi ama herkes kim olduunu yazsın yoksa bi anlamı kalmıyo. ben ilk resimde çıkmışım bi tek. ayakta para sayıyorum.[hline]özen gösteren anneler için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 demon_of_helli görünce şok oldum... demekki ciddiymiş gitmiş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.