Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Pepelek Buluşması aile fotoorafları

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Buluşma güzeldi, iki ayrı grup halinde UO konuşuld, UO dan anılar tazelendi, biz onları dinledik, eğlendik :P

Fizban (Fizben) in makinasının tam çekerken pili bitti, ve benim ufak makinem boyutun deil işlevin önemli olduunu kanıtladı bir defa daha...

Resimler:

Update leri bittiği anda görebileceksiniz, ne yazıkki ben çıkmadım, resimleri ben çektiimden, beni de başkası koyarsa görürsünüz (görmeyin zaten ehe, görülcek bişii yok, Caine yeter size :P )[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!

Sosyal ağlarda paylaş

teknoloji azizim iste boyle bisi boole aninda bilgisayarda fotograflar[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum ufak okuldan uzaklaştırılma maceranızı duydum cık cık cık yane :P

Resim e sığasın diye öle çekmiştim, kafanı çevirip bak ya da save et rotate et kendi bilg inde allalaaa

Karakedi bulundfuu yerde insanların önünden geçirilecek ve soora satanistlere verilecek
:P

Gelmedin ya, üzdün bizi...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...