Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drag Me To Hell


progamer

Öne çıkan mesajlar



IMDB said:
A loan officer ordered to evict an old woman from her home finds herself the recipient of a supernatural curse, which turns her life into a living hell. Desperate, she turns to a seer to try and save her soul, while evil forces work to push her to a breaking point.



Spider Man ve Evil Dead serisinin yönetmeni Sam Raimi'den yeni bir korku filmi. Klasik korku filmlerine dönüş olarak tanıtılıyor film. Başrollerde de Alison Lohman ve Justin Long var.

Trailer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetmen koltuğunda Sam Raiminin olması direk artı gibi gözükse de filmin fragmanından anladığım kadarıyla başroldeki bankacı bayan kızımız,bankaya gelen yaşlı kadının kredisinin onaylanamayacağını söyleyince lanetleniyor.Oldukça saçma ve komik geldi bana :)İnşallah adam gibi bir film çıkar ortaya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu afişte boyundan ziyade memişten çekeydi banka maduru kadın sinemada izleyebilirdim. bu ne olum?

ben de beni sünnet adama korku dolu anlar yaşatıyım madem. veyaaaa bademciklerimi alan adama. veyaaa "sipariş veremeyen var mı" diyen kadına burger king te. "ulan mal mıyız sipariş verebiliyoruz tabi" demek yerine hemen in nomine diye girişek demekki.

bu nası film lan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Film güzel ama olması gerektiği kadar değil.

Eski Raimi filmlerine kıyasla bile epey light bir korku filmi. Karakterler ve finiş çok iyi olmasına rağmen senaryo zayıf. Efektler çok başarısız, inanamazsınız o kadar. Öte yandan atmosfer şahane. Dekor,mekan, renk, ses olmuş. Müzikler acayip iyi böyle izlerken devamlı ne iyi müzik diyorsunuz, Christopher Young yapmış zaten. Yeterince yarmasa da alakasız ortamda yarattığı komedisiyle gönül rahatlığıyla Raimi filmi diyebilirim.

Olması gerektiği kadar iyi değil çünkü yeterince eğlendirmiyor. Ne güm güm kalp atıyor ne de kendinizi beklenmedik bir şekilde gülerken buluyorsunuz. Senaryo daha korkutucu, daha komik olsaymış, filmin yarısını öcünün geliyorum sinyallerine harcamasalarmış şahane olurmuş.

Artık Evil Dead'e bakacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
arcane said:

Karakterler ve finiş çok iyi olmasına rağmen senaryo zayıf. Efektler çok başarısız, inanamazsınız o kadar. Öte yandan atmosfer şahane.

evet sonu cok basarili ama karakterler cok dandik yahu. ayrica, atmosfter de basarisiz. daha dogrusu, filmi izlemeyip dinlersen atmosfer on numara. ama gorsel efektler o kadar dandik ki, tum atmosferi bozuyor.

kisacasi
mcuslu00 said:

Film resmen kötü!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...