progamer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 IMDB said: A loan officer ordered to evict an old woman from her home finds herself the recipient of a supernatural curse, which turns her life into a living hell. Desperate, she turns to a seer to try and save her soul, while evil forces work to push her to a breaking point. Spider Man ve Evil Dead serisinin yönetmeni Sam Raimi'den yeni bir korku filmi. Klasik korku filmlerine dönüş olarak tanıtılıyor film. Başrollerde de Alison Lohman ve Justin Long var.Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Yönetmen koltuğunda Sam Raiminin olması direk artı gibi gözükse de filmin fragmanından anladığım kadarıyla başroldeki bankacı bayan kızımız,bankaya gelen yaşlı kadının kredisinin onaylanamayacağını söyleyince lanetleniyor.Oldukça saçma ve komik geldi bana :)İnşallah adam gibi bir film çıkar ortaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu tarz filmler tv filmleri.sıkılınca zap yap kapat filmleri.güzel olmuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Herkes çok biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zua ağzına saç girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ilginçmiş haha, ama hemen böyle bol bol sağdan soldan çıkan yaratıklarla seyirciyi korkuturuz filmi havası verdi, umarım öle cıkmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hmm trailer hiç heyecan yaratmadı ama Sam Raimi'nin tekrar korku filmi yazıp yönetmesi yeterince heyecan verici. Bunun üzerine tekrar Evil Dead patlatacak onu da not düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Justin Long mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Toby Maguire'dan süper kahraman oluyorsa Justin Long'lu korku filmi de olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Asriel said: bankaya gelen yaşlı kadının kredisinin onaylanamayacağını söyleyince lanetleniyor. kadinin mortgage odemesi gelmis, odeyemeyince uzatilmasini istiyo, bankaci kizimizda olamaz diyince kadain evinden caikarilmak durumunda kaliyo. komedi filmi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 popüler korku filmi yapıyo herif işte, ordan burdan dişsiz karı çıkacak arkadan tiz müzik vs. parası bitmiş raimi'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şu afişte boyundan ziyade memişten çekeydi banka maduru kadın sinemada izleyebilirdim. bu ne olum? ben de beni sünnet adama korku dolu anlar yaşatıyım madem. veyaaaa bademciklerimi alan adama. veyaaa "sipariş veremeyen var mı" diyen kadına burger king te. "ulan mal mıyız sipariş verebiliyoruz tabi" demek yerine hemen in nomine diye girişek demekki. bu nası film lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 "sipariş veremeyen var mı" diyen kadına burger king te puhaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Super eglenceli korku filmi :) cok begendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Release Date: 9 October 2009 (Turkey) Öeah, forza divx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yönetmen koltuğunda Sam Raim'in olması direk eksiyi yapıştırdı benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Benim gözümde artı hatta böyle +++ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Film güzel ama olması gerektiği kadar değil. Eski Raimi filmlerine kıyasla bile epey light bir korku filmi. Karakterler ve finiş çok iyi olmasına rağmen senaryo zayıf. Efektler çok başarısız, inanamazsınız o kadar. Öte yandan atmosfer şahane. Dekor,mekan, renk, ses olmuş. Müzikler acayip iyi böyle izlerken devamlı ne iyi müzik diyorsunuz, Christopher Young yapmış zaten. Yeterince yarmasa da alakasız ortamda yarattığı komedisiyle gönül rahatlığıyla Raimi filmi diyebilirim. Olması gerektiği kadar iyi değil çünkü yeterince eğlendirmiyor. Ne güm güm kalp atıyor ne de kendinizi beklenmedik bir şekilde gülerken buluyorsunuz. Senaryo daha korkutucu, daha komik olsaymış, filmin yarısını öcünün geliyorum sinyallerine harcamasalarmış şahane olurmuş. Artık Evil Dead'e bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcuslu00 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Film resmen kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sırf afişi yüzünden izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ruh cagirma var igrenc cok banal ama Alison Lohman icin seyredilir o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arcane said: Olması gerektiği kadar iyi değil çünkü yeterince eğlendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mcuslu00 said: Film resmen kötü! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mcuslu00 said: Film resmen kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arcane said: Karakterler ve finiş çok iyi olmasına rağmen senaryo zayıf. Efektler çok başarısız, inanamazsınız o kadar. Öte yandan atmosfer şahane. evet sonu cok basarili ama karakterler cok dandik yahu. ayrica, atmosfter de basarisiz. daha dogrusu, filmi izlemeyip dinlersen atmosfer on numara. ama gorsel efektler o kadar dandik ki, tum atmosferi bozuyor. kisacasi mcuslu00 said: Film resmen kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar