Apis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Vay be... Ulan biz ailece, hatta sülalalece ne ahlaksızmışız. Senelerdir CHP ye oy vermenin haricinde sürekli sarhoş olup geceleri naralar ata ata dolaşıyormuşuz. Bak bugün yeni birşey daha öğrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hacı ozaman ben sarmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Herşeyi her lafı geçelim de hakikaten alkoliklerin yarattığı sesten ve görüntüden rahatsız olan insanlar olabilir.Ben en çok orada çelişkiye düşüyorum.Tamam hayvanlar gibi anırmıyoruz da yine de kötü durumlar olabiliyor alkol yüzünden geceleri.Bundan rahatsız olan insanlar vardır bu durum için çözüm nedir ? Edit : Alkoliklerin demişim de hani alkol kullanan insanların anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu gazetelerin en komik yanı, özellikle Zaman ve Vakitin, diğer medyayı yandaş medya diye eleştirmeleri oluyor bence,özellikle Doğan grubu gibi para nerdeyse biz ordayız medyasına yandaş medya demeleri çok komik,kendileri esas yandaş/taraflı medya oysa,hiç mi insanlarda gurur ve onur kalmamış anlamıyorum ben. Aile eğitimi ile başlıyor herşey tabi,bunların ordan itibaren başlıyorlar onursuzluğa demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu topicde uyuşturucu maddeye özendirici yazılar var kilit! Oh be gidip bi kadeh rakı koyayım kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biz izmirde her türlü şey yapıyoruz aga. polis falan gelirse arıyom belediyeyi "chp chp chp" diyorum emir geliyo salıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bu sey gibi olmus, ramazanda musluman gencler oruc tutmayanlara saldiriyor, sevgilileri dovuyor. Muslumanligi kaldiralim, herkesin huzuru kaciyor. 1 tane icip sapitan varsa 100 tane icip sapitmayan var. Sacmalamis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 said: biz gittigimiz mekanlarda ailece iciyoruz.oturup 2ser kadeh rakımızı içiyoruz hanımımla , kimse rahatsız etmedi , etmez de. siz her içki içeni "sarhoş" diye nitelerseniz , ben de size camide ayakkabı çalan adam muamelesi yaparım. kaynakta verilen sitenin altındaki yoruma baktım bunu yazmış birisi çok da hoşuma gitti çok da güzel bi cevap olmuş kutluyorum yazan arkadaşı.. Herşeyin bi adabı var oturup adam akıllı bi tane 70lik rakını alır arkadaş ortamında içersin sonra kalkar evine gidersin ya da evde içersin.. Gören de 70 milyon insanın hergün dışarda kafa 1 milyon gezdiğini sanıcak.. Hey gidi dünya hey nereye gidiyoruz çok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilk satırı bitiremedim daha ilk posttaki yazıda... bu adamları nasıl böyle dolduruyorlar anlamıyorum. Böyle bir adamla kaç kişi aynı oda da 1 saat geçirebilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 olaya sosyolojik boyutuyla bakmak en mantıklısı bence ,2 taraf var artık kabul etseniz de etmesenizde islamcı-milliyetçi çizgideki çoğunluk,çoğunluk diyorum çünkü alınan oy oranları bile %65 civarında bu mantıktaki partilere oy verenlere sorulan anketler v.s lerle belli oluyor zaten,2.grup ise yaşam düzenim bozulmasın ufaktan wow oyniyim aoc oyniyim,özgür oliim de içsemde dert değil içmesemde diyen sizin bizim gibi sol-sağ görüşlü mix bi grup yani bunlar türkiyenin %35 ini ancak temsil eder belkide daha azını,buradaki problem son seçimlerde de ortaya çıktı güneydoğuda sadece etnik temele dayalı bir parti yüzünden mora bürünmüş bir bölge,sahilleri kırmızıya bürünmüş bir harita ve,diğer geri kalanları belli sağ islami kesimlere bölüştürülmüştür,bunun adını mhp diyin veya akp ,veyahutta sp,bbp,sonuçta bu 4 partininde 1.önceliği mukaddesattır,yani savundukları şey,ezan bayrak,vatan v.s v.s,birde ters bakış açısıyla bakacak olursak ,bu tarafa oy verenlerin çoğunluğu çanakkale de sakarya da savaşan dedeleriyle,babalarıyla v.s leriyle aynı duyguları aynı mantaliteyi yaşayan bir gruptur,diğer grup ise herşeyiyle batıyı temsil etmeye alıştırılan,ailevi yaşam tarzı,günlük yaşam v.s işte işin temel kökeni burda 2 grupta birbirlerinin yaşam standartlarını kendilerine rakip olarak görmesi,birbirlerine olan güvensizliği derinleştiriyor,yani türkiyenin yanlış anlaşılmasın ama iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor belkide,izmirin mini etekli ,gözlerinde gucci gözlüklü insanlarımı,yoksa doğunun eli nasır tutmuş 5 çocuk yapmış 2 side 30 unda ama biri 60 ında gibi gözüken çilekeş kadınındanmı taraf ,beni soracak olursanız ben tamamen tarafsızım,biraz anarşist,biraz muhafazakar ama bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardanım,umrumda da değil bu ülkenin düzeni devri,v.s v.s benim gibi düşünen insanlarada selam olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 uslubuna pek kizamiyorum cunku onun gibi fasistim ben de /sinirlensek de ağzımızdan köpükler saçmamalıyız bence /Estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 peki elini yumruk yapıp parmaklarının arkasına H A T E yazıyor musun inner chaos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 superwiz said: olaya sosyolojik boyutuyla bakmak en mantıklısı bence ,2 taraf var artık kabul etseniz de etmesenizde islamcı-milliyetçi çizgideki çoğunluk,çoğunluk diyorum çünkü alınan oy oranları bile %65 civarında bu mantıktaki partilere oy verenlere sorulan anketler v.s lerle belli oluyor zaten,2.grup ise yaşam düzenim bozulmasın ufaktan wow oyniyim aoc oyniyim,özgür oliim de içsemde dert değil içmesemde diyen sizin bizim gibi sol-sağ görüşlü mix bi grup yani bunlar türkiyenin %35 ini ancak temsil eder belkide daha azını,buradaki problem son seçimlerde de ortaya çıktı güneydoğuda sadece etnik temele dayalı bir parti yüzünden mora bürünmüş bir bölge,sahilleri kırmızıya bürünmüş bir harita ve,diğer geri kalanları belli sağ islami kesimlere bölüştürülmüştür,bunun adını mhp diyin veya akp ,veyahutta sp,bbp,sonuçta bu 4 partininde 1.önceliği mukaddesattır,yani savundukları şey,ezan bayrak,vatan v.s v.s,birde ters bakış açısıyla bakacak olursak ,bu tarafa oy verenlerin çoğunluğu çanakkale de sakarya da savaşan dedeleriyle,babalarıyla v.s leriyle aynı duyguları aynı mantaliteyi yaşayan bir gruptur,diğer grup ise herşeyiyle batıyı temsil etmeye alıştırılan,ailevi yaşam tarzı,günlük yaşam v.s işte işin temel kökeni burda 2 grupta birbirlerinin yaşam standartlarını kendilerine rakip olarak görmesi,birbirlerine olan güvensizliği derinleştiriyor,yani türkiyenin yanlış anlaşılmasın ama iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor belkide,izmirin mini etekli ,gözlerinde gucci gözlüklü insanlarımı,yoksa doğunun eli nasır tutmuş 5 çocuk yapmış 2 side 30 unda ama biri 60 ında gibi gözüken çilekeş kadınındanmı taraf ,beni soracak olursanız ben tamamen tarafsızım,biraz anarşist,biraz muhafazakar ama bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardanım,umrumda da değil bu ülkenin düzeni devri,v.s v.s benim gibi düşünen insanlarada selam olsun.. fazla karıştırmışsın wow oynuyorum diye illa batıya mı özeniyorum? sadece mhp ye oy verenlerin dedeleri vs. çanakkale'de öldü? işte bu kafa ülkeyi bölüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sarhoşluk güzel bişeyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 wow oynayanlar sarhoş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Wow kafa yapıyor ya o su götürmez bir gerçek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 he peki şöyle konuşalım pazar gecesi 9 da naxx başlıyor 5 saatte temizliyorsun belkide 6-7 ertesi sabah sana siyasetten gündelik hayattan biri birşey bahsettiğinde aga beynim şişti zaten bide bunu çekemem tarzında kaç kişi laf söylüyo kaç kişi laf söylemiyo hade cevap verin :p mmorpglerin insan neslini zombiye dönüştürmek için,müzikleriyle mekanlarıyla kurgulanmış birer truva atı olduğunu düşünüyorum,ama oynamadığım mmorpg de yok tabii esiri olmuşuz biz gençliği uyandıralım istedik,ama asayişlik bir durum yok satıcı değil içiciyiz biz abi ahsduasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yeni ayrim en guzel soyle yapabiliriz hani illa ayiricaksak insanlari. dindar -dini seven ama kurallarini takip etmeye calisip beceremeyen-dini seven ama kurallarini takip etmeyen-dine saygi duyan ama arada hayatinda olmasiyla yetinen-dini sevmeyen ama yapan insanlara da bir sey demeyen-dini sevmeyen ama sever gibi etrafa gozuken-din dusmani . edit: dini istismar eden`i unutmusum . bu arada baska sekilde de karsilastirma ve gruplandirma pek tabi olabilir .benim ki bir ornek . Bu haldeyiz . yaziyla ilgili soylicemi soyliyeyim. vakit`i sadece gulmek icin takip edersem ederim 1 yilda 1 . bu yazdiklarinin cogunda da dogruluk payi var evet.marsta yasamiyorum sonucta ;15-16 senedir istanbulun gobeginde oturuyorum .az cok belediyeciligin de nasil dondugunu falan biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dindarın ötesinde dinci var spektrumun bir ucunda ki din düşmanlarıyla yumurta gibi kafa kafaya tokuşturulması gerekenler onlar. dünyanın en medeni ülkelerinde de var bunlar maalesef, o yüzden medenileştikçe biz yokolmalarını bekleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar