Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

QuestNet - QI


KillJoy

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
eş dost kazıklama zincirleri v76

bana bunu tanıtan adam ebelebö işte üretici ile tüketici arasına intermediate kuruluşlar girer fiyatı katlanır biz hem piyasadan ucuza mal ediyoruz hem de ufak komisyon şirkete kalıyor ana prensibimiz bu demişti. sonra açtım baktım nokianın düşündüğüm bir model telefonunu piyasa fiyatının 2 katından fazlasına satıyorlar. zırva.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:
microsoft destekli.. http://www.microsoft.com/hk/SIA/search2.aspx?CaseID=218

gp2 de sponsoru olduğu bi arabası var

öncelikle microsoft destekli değil firma, ms sadece exchange server satmış/kurmuş (ki ms "doğrudan" satmaz/kurmaz). o sayfa "customer reference" sayfası.. ms'in başarılı ve kayda değer satışları/kurulumları/adaptasyonları duyurduğu sayfa. ve farkettiysen yazı, qi tarafından yazılmış. o sayfadan anladığımız şu;
büyük bir firma qi (burdaki büyüklük daha çok parasal. çalışan, marka değeri, güvenilirlik durumunu falan bilmiyoruz hala).

zaten formulaya reklam vermesi de parası olduğunu gösteriyor. zira bayağı para demek o reklamlar..

ama dolandırıcı olmaması için bir sebep değil bunlar. yanlış anlama, açıp bakmadım bile şirket sitesine. dolayısıyla dolandırıcılar da diyemem. ne yaptıklarını bile bilmiyorum şu anda =) sadece "o gösterdiklerin pek bir şey ifade etmiyor, dolandırıcı olmadığını göstermez" demek istedim ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

QuestNet is proud to sponsor the Brazil National Football Team - June 02, 2006


2004 yılında FIFA 'nın resmi dağıtıcısı olmuş şirket.

tamam işte para çok, sağlamda gözüküorlar.
para dağıtmıolar mı diosunuz?

İranda net yok adamlar bunun için bankadan kredi alıor...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Questnet yillarin sirketi...Dolandiricimi degilmi bilmem ama bu tip sirketlerde yazniz ilk baslarda katilanlar kazanir...Katilimci sayisi arttikca sanslar azalir tabii...
O yuzden ben internette bu tip yeni sirketleri aramaya basladim...
100% turk sermayesi ile kurulmus olan MLM-FUTURE'e (detayli bilgi http://www.join.mlm-future.com/) katilmaya karar verdim...$irket bu i$e daha Eylul 2009'da basladi...Kisacasi katilimci sayisi 1000'i a$miyor...Zamanla yayginlasacagi kesin...Az sonra cevrenizde 5 kisiden biri MLMfutureye katilmanizi onerirse $a$irmayin...Zaten urunler kaliteli ve fiyatlar 100tl'yi gecmiyor...Ayrica ilk uyenizden urun fiyatinin %50'si sizin...2 uye getirdikten sora yatirdiginiz paranizi geri aliosunuz...Kisacasi kacirmamanizi oneririm...Detayli bilgi isteyen eklesin
[email protected]

Şirketin Dış Ticaret Müdürlügü resmi sitesindeki kaydina aşağıdaki bağlantıdan ulaşa bilirsiniz :

http://www.dtm.gov.tr/dtmihrrehber/index.cfm?action=firmadetay&firmaVN=6440337892
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
300-500 dolar kazanacağım diye eşimi dostumu böyle saçma sapan işlere sokamam, onları ne olduğu belli olmayan bir şebekeye 600 dolar bağışlamaya zorlayamam, ikna edemem, etme çabam da olmaz.

çok çok gereksiz. cidden. hiç bulaşma yani. yok böyle bi sistem.

quest net aldatmacası

bu sistemin nasıl bir dolandırıcılık olduğu ve sınırsız olup olmadığı konusunda basit bir hesap yaptım.

sistem anladığım kadarıyla dengeli bir dağılım ile sağ ve sol kollar oluşturmakla çalışıyor. http://calla.ics.uci.edu/...rchives/clip_image002.jpg

bu linkteki en üstteki kullanıcı en fazla 650 dolar civarında kazanmış oluyor. peki ya diğerleri? diğerlerinin parası sistemin çarkını çeviriyor.

burada görüldüğü gibi dört katman var.

24-1 = 15 kullanıcı var.

hep bu sınırsızlıktan bahsedilmiş ya, ben de oturdum üşenmedim bir hesap yaptım.

ülkemizin toplam nüfusunu 65 milyon olarak kabul ettim, bütün bireyleri de sisteme dahil ettim. her bireyin sisteme katılacak parası olduğunu varsaydım. ve bütün bu sistemin düzgün bir şekilde dağıldığını varsaydım.

bütün bu varsayımların ne kadar komik olduğunu hepimiz biliyoruz ama matematiksel olarak en verimli ortamda bile kimlerin ne kadar kar ettiğini ortaya çıkarmak için bunlara katlanıyoruz.

65 milyona ulaşmak için 2 üzeri 26 yeterli oldu.

2 üzeri 26=67.108.864

yani 26 katman olduğunda sistemde 226-1=67.108.863 kullanıcı olacak.

fakat sistem sizi içine almak için verdiğiniz parayı çıkarabilmek için altınızda en az üç katman yapmanız gerektiğini öngörüyor. (az önce verdiğim linkteki en üstteki kullanıcı 750 dolar kazanmıştı)

dolayısıyla alttaki üç katmanı çıkarıyoruz. geriye kalanlar ise bize sistemde "zarar etmeyen" insanların sayısını ortaya koyuyor.

2 üzeri 23= 8.388.608 kişi zarar etmemiş. bunların yarısı sadece verdiği parayı çıkarabilmiş, ki bu da 4.194.304 kişi eder.

yani esas kazanan kısım 4.194.304 kişi. bu arada üste doğru çıktıkça kazanılan paranın da üstel (exponential) şekilde arttığını hatırlatmak gerek.

peki ya zarar edenler? yani verdiği parayı sistemden çıkaramayanlar?

hemen hesaplayalım.

67.108.863 - 8.388.608 = 58.720.256 kişi

bu rakamı giriş parasıyla çarparsanız, işte şirketin kazancı ortada...

isterseniz kısa bir örnekle kar marjı nedir bakalım.

gerçek anlamda para kazanmak için ise en az 63 kişilik bir grubun en tepesinde olmanız gerek.

62 kişilik dengeli bir gruba sahip bir eleman 7250 dolar kazanıyor. (bu kullanıcının giriş parasını düşersek karı 6650 dolar oluyor)

onun bir altındaki seviyede bulunan iki kişi ise 2250 dolardan toplam 4500 dolar kazanıyor.(bu kullanıcıların giriş parasını düşersek adam başı karları 1650 dolar oluyor)

onun altındaki seviyedeki dört kişi ise adambaşı 1250 dolardan toplam 5000 dolar kazanıyor.(bu kullanıcıların giriş parasını düşersek adam başı karları 650 dolar oluyor)

yani 63 kişilik ideal bir grupta şirketin kullanıcılara toplam ödeyeceği para 16750 dolar.

toplam şirkete giren kullanıcı parası ise 37800 dolar. en zararlı olduğu durumda bile ürettiği kara bakar mısınız? yaklaşık %55.

bir de bunun normal halini düşünün, dengesiz büyüyen kollar, altına üye yapamayan elemanlar vs... bunları da düşündüğünüzde sistemin karı %90 seviyesine çıkabiliyor.

bu çarkın içindekiler elbette birşeyler yapabilmek bir yerlere gelebilmek için sonuna kadar çabalayacaklardır. çünkü en ideal durumda bile sadece 15 kişiden biri kazanabilmektedir. dolayısıyla kazandıkları paranın sisteme kaydettikleri 14 kişinin parası olduğu unutulmamalıdır.

altta kalanlar da kendilerini kurtaracak 14 kişi bulmak zorunda. bu sistem de zaten bu 14 kişiyi tamamlamaya çalışanların ve onların getirecekleri insanların emekleri ve parasıyla dönüyor.

bu sisteme dahil olmadan önce bunun çok iyi anlaşılması gerekir bence. verdiği parayı kurtaramayacağı kesin olan diğer 14 kişinin parasını sisteme dahil ettirmek.

kimseyi yargılamak haddime değil, ama benim tercih edebileceğim bir para kazanma şekli olmadığı kesin...
(dark wing duck, 28.12.2009 04:08)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Geçen günlerde beni arkadaşlarım davet etti dedim nereye sölemediler bir yere götürdüler mecidiye köyde. Baktım dandık bir göstermelik ofis alalal dedim nereye geldim derken tanıtım yaptılar bana iş "Questnet". Ulan dedim bu bir yerden tanıdık nese anlatılarda anlatılar network marketing falan dediler "dedim geç biliyorum bunları" falanda filan olay tamamen arkadaşlarına sat 2 kişiye 3 er puanlık ürün sonra onlarda satsın başka arkadaşlarına sen her satılan 6 puan total değerlendirmede 250$ alıyorsun. Sistem mantıklı güzel iş yapar ama olay tamamen ben sikildim senide sikme muhabetine geliyor yani ben 2 kişiye satiyorum total 6 puan : 250$ onlarda 2şer kişiye satiyor 2x250$ eder 500$ onlarda böle sata sata sana böle bir mebla geliyor haftalık. Ancak adamlar üstüne basa basa şunu dediler "bu olay tamamen güvenme meselesine bağlı". Ulan düşündüm taşındım dedim niye bu olay bukadar güvenme meselesine bağlı sonra çaktım olayı "güvenmeyen insan arkadaşın senden böle birşey almaz".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

eş dost kazıklama zincirleri v76

bana bunu tanıtan adam ebelebö işte üretici ile tüketici arasına intermediate kuruluşlar girer fiyatı katlanır biz hem piyasadan ucuza mal ediyoruz hem de ufak komisyon şirkete kalıyor ana prensibimiz bu demişti. sonra açtım baktım nokianın düşündüğüm bir model telefonunu piyasa fiyatının 2 katından fazlasına satıyorlar. zırva.


o iyi yine, biodisc denen NANOTEKNOLOJİK cam parçasına 650 $ para istiyorlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun buna. Bizim elemanlardan 2 tanesi girmiş. Her hafta bişey al diye kafamı yiyiolar. Tatil satın bana dedim. Gideniniz varmı resim gösterin dedim. Bana hep katalog resimleri gösteriolar. Lan hiç giden eden yokmu onların resmini gösterin diyorum ses yok. Salak salak işler bunlar ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarda önyargılı yaklaşmayın. Onceki postlarımda da belirttiğim gibi bizim apartmanın altında ofis kurdular. Saadet zinciri gibi değil sistem sonuçta sana sattıkları bir mal var işin ucunda. Sende onların mallarını başkasına satarsan sattığın maldan kar payı alıyosun gibi. Kardeşim tatil paketi aldı. Bu ekimde phukete gidecek 2.500 tl gibi bir fiyata 10 gün konaklama. Hemde 4 kişilik. (Gidenler var devremülk değil herşey dahil tatil organizasyonu) Sonuçta herşeyden emin değilim. Gittim çok beğendim diyenlerin yalancısıyım. Birde şey muhabbeti varmış. Gidipte kaldığın yeri beğenirsen kişi başı 100 dolar daha verip 1 hafta daha konaklayabiliyomuşsun felan. Kardeşim 2-3 kişiyi üye yaptı direkt fatura ile birlikte parasını aldı. Sistemde sorun yok gibi gözüküyor. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sistem tam olarak şöyle değil mi?

Ben arkadaşlarıma gidiyorum diyorum bana 20 lira verin, sonra ben sizin söylediğiniz arkadaşların 20 liraları üzerinden 5 lira alıcam, sizin söyledikleriniz de insanlara söyledikçe siz de onlardan 5 er lira komisyon alacaksınız, böyle böyle hepimiz kazanıcaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:

O kadarda önyargılı yaklaşmayın. Onceki postlarımda da belirttiğim gibi bizim apartmanın altında ofis kurdular. Saadet zinciri gibi değil sistem sonuçta sana sattıkları bir mal var işin ucunda. Sende onların mallarını başkasına satarsan sattığın maldan kar payı alıyosun gibi. Kardeşim tatil paketi aldı. Bu ekimde phukete gidecek 2.500 tl gibi bir fiyata 10 gün konaklama. Hemde 4 kişilik. (Gidenler var devremülk değil herşey dahil tatil organizasyonu) Sonuçta herşeyden emin değilim. Gittim çok beğendim diyenlerin yalancısıyım. Birde şey muhabbeti varmış. Gidipte kaldığın yeri beğenirsen kişi başı 100 dolar daha verip 1 hafta daha konaklayabiliyomuşsun felan. Kardeşim 2-3 kişiyi üye yaptı direkt fatura ile birlikte parasını aldı. Sistemde sorun yok gibi gözüküyor. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
sistemde sorun yok zaten de,
sen arkadaşına satmak için, neden sikko bi ürün almak isteyesin.

titan saadet zinciri v1.1
bu sayede kapatılamıyolar zaten
"agali ürün satıyoruz sonucta, serbest piyasa ekonomisi istedigim fiyattan satarım lololol"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemi anladığım kadarı ile şoyle işliyor. Bu adamların bir ürün kataloğu ve bu ürünlere bağlı bir puanlama sistemi var. Fiyatına göre değişiyo puanlar. Tatil paketleri 3 puan. Şimdi sen 2 tane üye yapıyosun, bununla beraber 2 tane kolun oluşuyo. 3+3=6 puan denge sistemi mi ne varmış. İşte 2 kişiyi üye yapınca 250 dolar+200 dolar ilk iş ikramiyesi varmış. Yani 2 kişi üye yapınca 450 dolar alıyosun. Bu arada üye yapmak dediğim şey yine şirketin ürünlerinden 3 puanlık olanlardan satmak. Tabi illa heyvan gibi para verin demiyo 1 puanlık 100-150 dolarlık ürünlerde var onlarıda satabiliyon onlarında komisyonları farklı ama 3 puanlık en iyi kazandıran diyolar. 5 puanlıklar felan da var.

Sen 2 kişiyi üye yapınca çekiliyon kenara. Senin üye yaptığın 2 kişi kendi altlarına 2 şer kişi daha aldıklarında yine sen kazanıyon 250+250 dolar. Onun üye yaptıklarıda üye yaparsa onlardanda kazanıyon felan. Uzayıp gidiyo. Amaç 2 kişiyi üye yapmak ve onlarında üye almasını beklemek gibi gözüküyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...