Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyları yaktık demek için 3000 lira aldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Poser said:
Darbe gerek!!! pis chp nasıl yapmışlar ! bunlara her türlü küfürü etmek istiyorum!!1!
-lathspell style

Vaay adim gecmis. Ve hala darbe istiyorum, bu adamlardan kurtulmak, halkin bile bile cahiliyete suruklenmesine "ozgurluk", artik boy hizasini gecen yolsuzluga, hileye, dolandiriciliga "demokrasi" diyenlerden kurtulmak istiyorum. Muhtemelen yurt disi gormemis heriflerin isvec/norvec/finlandiya hayallerinin acilimini duymak istemiyorum.

Boyle tankli mankli olmasi gerekmez, yok dava adi altinda olur yok ergenekon (!) olur bir sekilde kurtulunabilir.

Isin ilginc tarafi burada fasistim, UFO konusunda rahat kafa cekmis believer, Zeitgeist'te ise humanist/hukumet karsiti anarsistim. Ne ayagim lan ben?

faşist oldugunu kabul ettigin için kendine karşı dürüstsün, ama dünyanın sonuna dek hümanist olamazsın.
Mesaj tarihi:
Poser'im ben insanlar akilli oldugu surece humanistim, aptal biri cikinca karsima sinir basiyor fasist oluyorum. Aptallar yer yuzunden silinmeli. Castle Fight'ta Eraser tower var boyle siliyor haritada ki ayni unitleri. Oyle bisey lazim.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Poser'im ben insanlar akilli oldugu surece humanistim, aptal biri cikinca karsima sinir basiyor fasist oluyorum. Aptallar yer yuzunden silinmeli. Castle Fight'ta Eraser tower var boyle siliyor haritada ki ayni unitleri. Oyle bisey lazim.

işte bu yüzden çok ironiksin.

Dünya aptallıgın yada akıllı olmanın bir jürisi olmadıgından, aptallık ve akıllılık göreceli birşeydir.

Eger başkasına göre sen aptalsan, o zaman seni öldürmeleri gerekir.

Şunuda söylemek fayda var, şu 3 günlük dünyada akıllılık ne kadar önemli olabilir?

Bu dünyayı akıllılık degil her zaman sevgi ve hümanizm kurtarmıştır, senin gibi düşünenlerin sonu ise hiç hayırlı olmamıştır.

Bu yüzden-------FAIL.
Mesaj tarihi:
iyi eğitim almasına rağmen ayrımcılık yapan adam düzgün eğitim almayıp da ırkçılık yapandan daha aptaldır. aptallığın göreceli olup olmaması nereden baktığına bağlı ironik olarak. (:P)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bu adamı alıp yalan makinesine bağlasınlar en azından bir polimikten kurtulalım :p

Yalan makinesini patlatır bu ahahah
http://www.guy-sports.com/fun_pictures/homer.jpg
  • Yeni Oluştur...