Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 LathspeLL said: Poser said: Darbe gerek!!! pis chp nasıl yapmışlar ! bunlara her türlü küfürü etmek istiyorum!!1! -lathspell style Vaay adim gecmis. Ve hala darbe istiyorum, bu adamlardan kurtulmak, halkin bile bile cahiliyete suruklenmesine "ozgurluk", artik boy hizasini gecen yolsuzluga, hileye, dolandiriciliga "demokrasi" diyenlerden kurtulmak istiyorum. Muhtemelen yurt disi gormemis heriflerin isvec/norvec/finlandiya hayallerinin acilimini duymak istemiyorum. Boyle tankli mankli olmasi gerekmez, yok dava adi altinda olur yok ergenekon (!) olur bir sekilde kurtulunabilir. Isin ilginc tarafi burada fasistim, UFO konusunda rahat kafa cekmis believer, Zeitgeist'te ise humanist/hukumet karsiti anarsistim. Ne ayagim lan ben? faşist oldugunu kabul ettigin için kendine karşı dürüstsün, ama dünyanın sonuna dek hümanist olamazsın.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 darbe olsa poser gibiler de bu kafayla süper işkencelerden geçirilir.
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Poser'im ben insanlar akilli oldugu surece humanistim, aptal biri cikinca karsima sinir basiyor fasist oluyorum. Aptallar yer yuzunden silinmeli. Castle Fight'ta Eraser tower var boyle siliyor haritada ki ayni unitleri. Oyle bisey lazim.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir şarkıda derki; whimps and posers go on get out! Leave the hall!!
Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 LathspeLL said: Poser'im ben insanlar akilli oldugu surece humanistim, aptal biri cikinca karsima sinir basiyor fasist oluyorum. Aptallar yer yuzunden silinmeli. Castle Fight'ta Eraser tower var boyle siliyor haritada ki ayni unitleri. Oyle bisey lazim. işte bu yüzden çok ironiksin. Dünya aptallıgın yada akıllı olmanın bir jürisi olmadıgından, aptallık ve akıllılık göreceli birşeydir. Eger başkasına göre sen aptalsan, o zaman seni öldürmeleri gerekir. Şunuda söylemek fayda var, şu 3 günlük dünyada akıllılık ne kadar önemli olabilir? Bu dünyayı akıllılık degil her zaman sevgi ve hümanizm kurtarmıştır, senin gibi düşünenlerin sonu ise hiç hayırlı olmamıştır. Bu yüzden-------FAIL.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 fail kısımları dışında güzel cevap vermiş poser
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ya nerde duzgun cevap vermis. Aptallik goreceliymis PEH!
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 artık umut sarıkaya nerde kaldı demeye başlıyorum.. sezarın romayı yakması misali yanan oylar.. ısınan eller..
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iyi eğitim almasına rağmen ayrımcılık yapan adam düzgün eğitim almayıp da ırkçılık yapandan daha aptaldır. aptallığın göreceli olup olmaması nereden baktığına bağlı ironik olarak. (:P)
Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 LathspeLL said: Ya nerde duzgun cevap vermis. Aptallik goreceliymis PEH! ahahaahahahahahaahaha
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bu adamı alıp yalan makinesine bağlasınlar en azından bir polimikten kurtulalım :p
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Absolut said: Bu adamı alıp yalan makinesine bağlasınlar en azından bir polimikten kurtulalım :p Yalan makinesini patlatır bu ahahah http://www.guy-sports.com/fun_pictures/homer.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şunu koymayın her gördüğümde krize giriyorum aahjhaıahahjahhfgjhbm v mnm
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 for(int money=100;; money+2900) bu loop bitmez hacı.
burcc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bu herif, bildiğin Benjamin Linus çıktı, hangi sözüne güvenecez, bilemedim.
NoS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Chp bile olsa hiç bir vasıfsız elemana 3.000 tl vermez bu iş için bu işi 500 e yapacak bi sürü amele tanıyorum
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 vasıfsız eleman ama elinde bir ülkenin ya da hadi abartmayalım bir bölgenin kaderini değiştirme gücü var. Fırsatlar ülkesiyiz gerçekten.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 MasterHapLo said: benjaminin bile bir asaleti var oy islerine girmez o :) AKP'den Büyükada Belediye Başkan Adayı Benjamin. =) Sen adalısın büyük düşün :D:D
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 NoS said: Chp bile olsa hiç bir vasıfsız elemana 3.000 tl vermez bu iş için bu işi 500 e yapacak bi sürü amele tanıyorum ben yaparım :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bunu dedirtmek için polis bişey almış mı bare dasdada
Mike Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cok seda sayan izlemiş bu psikolojiye girmek zor
Öne çıkan mesajlar