Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okunmuş muz yedirdiler


Masquerade

Öne çıkan mesajlar



Gol atamayan Djiehoua'ya okunmuş muz yedirdiler!

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Antalyaspor, kamp öncesi son antrenmanını Hasan Subaşı tesislerinde yaptı.
1.5 saat süren taktik ağırlıklı idmanın ardından taraftarlar, futbolculara muz ikram etti. Taraftarlar son haftalarda bir türlü gol atamayan siyahi futbolcu Sergey Pacome'ye ise 'okunmuş muz'u kendi elleriyle yedirdi.

Önceki gün basına kapalı yapılan antrenmanın ardından bugün saat 14.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki kamp öncesi son antrenman, basına açık yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek futbolcuları taktik ağırlıklı çalıştırdı. Antrenman sonunda Antalyasporlu tribün liderleri Ahmet Katı ve 'Ali Dayı' lakaplı Ali Çınardere, futbolculara muz ikram etti. Küçük bir Antalyaspor taraftarı Sude Merden ise futbolcu ağabeylerine baklava verip birlikte fotoğraf çektirdi.

Sepetler içerisinde getirilen muzları futbolcular yerken idmanı tamamlayan Sergey Pacome de muz almak için taraftarların yanına geldi. Mehmet Özdilek'e verilmek üzere getirilen çiçeğin arasından çıkarttıkları 'okunmuş muz'u kendi elleriyle Serge'ye yediren taraftarlar, bu olayın anlamını Gençlerbirliği maçından sonra açıklayacaklarını söyledi.


03.04.2009
Kaynak : DHA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...