Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu sabah okula gitmeden önce balkonda fark ettim. hemen mutfağa giren kapının dibinde 20 kadar karınca fıldır fıldır dönüyorlardı.. Başta "LAN!" diye tepki verip hepsini ezicem niho desem de kıyamadım ve sınava yetişmem gerektiğinden çıktım. Şimdi ben bunları nasıl def edicem ordan? var mı ilacı falan bunun? böyle şekere falan katıp yedireyim.. :P yoksa mutfaga girer bunlar 1 haftaya, çok fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 öldür gördüklerini. bide geldikleri yeri görürsen, delik melik varsa tuz dök önüne. o delikten çıkamıyolar bi daha sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3435705,3435733#msg-3435733 burada zinon diye bir ilaçtan bahsetmiştim. bizim evimizdede cok karınca olurdu eskiden pamuk yardımı ile eşiklere sürüp o pamukları yatak altına filan atıp kurtulduk. hatta eczanade bunun fısfıslısını satıyolar artık. işine yarar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 havalar ısınıyor ya bende gördüm geçen, mutfak lavabosunu basmışlar, tabaklara falan saldırmışlar 50-60tanesi oha dedim geçen sene karınca yoktu evde. ha, ne mi yaptım? açtım musluğu aqua park edasıyla ayrıldılar evden. koloni ağır darbe yemiş olacak ki henüz göremedim yeni saldırılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 off kücükken topu karinca ciftligine kasan bi ben mi varim ya. limon dilimleri koyyolardi, bu 7 harfli fitne fücurlarin bulundugu mekanlara. belki ise yarar. of kasinti tuttu fesupanallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 razzRaziel said: açtım musluğu aqua park edasıyla ayrıldılar evden. koloni ağır darbe yemiş olacak ki henüz göremedim yeni saldırılarını AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Böjeek said: http://forum.paticik.com/read.php?62,3435705,3435733#msg-3435733 burada zinon diye bir ilaçtan bahsetmiştim. bizim evimizdede cok karınca olurdu eskiden pamuk yardımı ile eşiklere sürüp o pamukları yatak altına filan atıp kurtulduk. hatta eczanade bunun fısfıslısını satıyolar artık. işine yarar umarım karınca düşmanı böjeek, güzel rastlantı olmuş =) besliyorum dediğinde, özel fanuslarda yaşayan karıncalardan anladım, onlardan arıyorum bende bulabilsem beslicem harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sinek ilacı sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Riddler said: karınca düşmanı böjeek, güzel rastlantı olmuş =) ya düşmanlıkla alakası yok. napcaklar evde beni kaşındırmaktan başka gitsinler doğada barınsınlar. benim evimde yemek yok onlara malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 karınca müslüman hayvandır. birini öldür, diğerleri cenazesine gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Geldikleri yere limon sıkmıştık geçen sene evde. İşe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben 2şer 3er alıp alıp, örümceğe atıyodum bunları. çok hızlı büyüyordu örümcek valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mohi said: ben 2şer 3er alıp alıp, örümceğe atıyodum bunları. çok hızlı büyüyordu örümcek valla aynen bende öyle yapardım.Atardım ağa hemen saldırırlardı. Ne sadistmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yak bence hem ceset kalmıyor ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 öncü grubun cesetlerini görürse gelmez diğerleri iğne iplik alıp sallandır ortada 2 sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bi gün dondurma yedim kaseyi yere koydum.ev eski ve parke yerler.parkeler arası delik.sabah bi baktım içi full karınca.napsam falan diyodum kolonya döküyodum bi gidiyolardı böyle,su döküyodum kaçışıyolardı.ek olarak deodorant sıkıyodum yine hepsi fıss.sonra temizlik malzemesiyle sildik geçti 2 3 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 karınca güzel hayvandır, öldürmeyin. fısfıslar var sıkıyorsun takıldıkları yerlere gelmiyorlar bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben 18 yaşına kadar gördüğüm bütün karıncaları örümcek ağlarına attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Karıncalara zarar vermeyin günah. Peygamber efendimizi çölde karıncalar düşmanlarından ağ yaparak kurtar... yandı devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 besin değerleri çok yüksek onların. yakaladığınızı yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Besleyin evde işte. Takılsınlar kafalarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dasaaa said: besin değerleri çok yüksek onların. yakaladığınızı yiyin Bunun için besleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 küçükken merak edip yarım futbol sahası büyüklüğünde bi arsayı talan etmiştim yuvalarını takip edeceğim diye. Bi başladım kırmaya upuuzun tünellere ulaştım çok ilginçler mesela arıları kafa göve olarak ayırıyorlar ve farklı yerlerde depoluyorlar.Çekirdek kabukları farklı yerde.Herşeyi aynı yere koymuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ginaly said: karınca müslüman hayvandır. birini öldür, diğerleri cenazesine gider zaten. ağladım gece gece asdjlkassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ben yakmak, su dökmek vb. bir sürü şey deneyip başaramayınca balkona tarım ilacı döktüm üç yıldır ne gelen var ne giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar