Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karınca besliyorum

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bu sabah okula gitmeden önce balkonda fark ettim.

hemen mutfağa giren kapının dibinde 20 kadar karınca fıldır fıldır dönüyorlardı.. Başta "LAN!" diye tepki verip hepsini ezicem niho desem de kıyamadım ve sınava yetişmem gerektiğinden çıktım.

Şimdi ben bunları nasıl def edicem ordan? var mı ilacı falan bunun? böyle şekere falan katıp yedireyim.. :P yoksa mutfaga girer bunlar 1 haftaya, çok fena olur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?62,3435705,3435733#msg-3435733

burada zinon diye bir ilaçtan bahsetmiştim.
bizim evimizdede cok karınca olurdu eskiden
pamuk yardımı ile eşiklere sürüp o pamukları yatak altına filan atıp kurtulduk.

hatta eczanade bunun fısfıslısını satıyolar artık.
işine yarar umarım
Sosyal ağlarda paylaş

havalar ısınıyor ya bende gördüm geçen, mutfak lavabosunu basmışlar, tabaklara falan saldırmışlar 50-60tanesi oha dedim geçen sene karınca yoktu evde. ha, ne mi yaptım? açtım musluğu aqua park edasıyla ayrıldılar evden. koloni ağır darbe yemiş olacak ki henüz göremedim yeni saldırılarını
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:
http://forum.paticik.com/read.php?62,3435705,3435733#msg-3435733

burada zinon diye bir ilaçtan bahsetmiştim.
bizim evimizdede cok karınca olurdu eskiden
pamuk yardımı ile eşiklere sürüp o pamukları yatak altına filan atıp kurtulduk.

hatta eczanade bunun fısfıslısını satıyolar artık.
işine yarar umarım

karınca düşmanı böjeek,
güzel rastlantı olmuş =)

besliyorum dediğinde, özel fanuslarda yaşayan karıncalardan anladım, onlardan arıyorum bende bulabilsem beslicem harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün dondurma yedim kaseyi yere koydum.ev eski ve parke yerler.parkeler arası delik.sabah bi baktım içi full karınca.napsam falan diyodum kolonya döküyodum bi gidiyolardı böyle,su döküyodum kaçışıyolardı.ek olarak deodorant sıkıyodum yine hepsi fıss.sonra temizlik malzemesiyle sildik geçti 2 3 günde
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken merak edip yarım futbol sahası büyüklüğünde bi arsayı talan etmiştim yuvalarını takip edeceğim diye.

Bi başladım kırmaya upuuzun tünellere ulaştım çok ilginçler mesela arıları kafa göve olarak ayırıyorlar ve farklı yerlerde depoluyorlar.Çekirdek kabukları farklı yerde.Herşeyi aynı yere koymuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...